Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 6
    ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД-е крайно некоректна фирма.Първо при интервюто се договарят и обещават едни неща после всичко излиза друго.Осигуряват те на минимална заплата другото е под масата !Говори се за приятна не натоварваща среда и работа без никакви таргети. Става въпрос за сайта "ВМ ЗОНА"Казва се,че се дава 1 съботно дежурство в месеца,но се работи задължително по две съботи.Първите три дни се водят обучение,при което си мислиш че е важно да се запознаеш със системата на работа,но на втория,третия ден ти се подвиква,че изоставаш с таргета за потвърждаване на поръчки в сайта "ВМ ЗОНА" и трябва първоначално да потвърдиш по телефона минимум 100 поръчки с тенденция да се увеличават до 150-200 на ден. Междувремено ти се връчва втори телефон,който е входяща линия за клиенти на сайта "ВМ ЗОНА",които задават въпроси или си правят поръчка,ако поръчат добре-защото поръчката ти се отразява в таргета,но в повечето случай имат само въпроси и ти трябва да им отговориш и ти отнема доста време,а това не ти се зачита за свършена работа,ако клиента не си е поръчал.И така с лявата ръка набираш клиенти от сайта за потвърждаване на поръчката и адреса,с дясната веднага вдигаш входящата линия и всичко това не с някаква модерна централа,която минава през компютъра и имаш слушалка на ухото и микрофон а с две телефончета "нокия" с копчета,каквито вече и дядовците ни не ползват.Набираш с копчета,на които и цифрите са се поизтъркали и държиш телефончето и пишеш поръчката с една ръка или с рамото до ухото,за да пишеш с две ръце. Който е работил в модерен кол център е малко трудно докато свикне да си координира действията с двете телефончета,набирайки с копченцата и това са повече от 200 набирания и взиране в дисплейчетата им 4 на 3 см.Ако объркаш при писането областта на града за който е пратката следва пратката да се пренасочи отново към клиента и това пренасочване е за твоя сметка-на оператора и ти струва по 3.50лв. от заплатата,а се бърка не веднъж,колкото и да внимаваш,а като ти се казва да бързаш още повече.И на на фона на всичко това на края на работния ден офис мениджера казва:ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА "ПРИСЪДИТЕ"-което означава,че ще съобщи кой колко поръчки е направил и дали са доволни от теб-имай късмет да са по-малко от 100 иии.... 
       Сега за условията на труд-стоиш и работиш по осем часа на столове,които се водят посетителски,а НЕ ОФИС-след 3-тия четвъртия час те боли кръста,гърба и ти се схващат краката,който иска да му е удобно и да стои на офис стол си ЗАКУПУВА САМ такъв или си носи от вкъщи,а други са си купили колани за гръб.На едно бюро работите по двама колеги,как ще си го поделите си и ваш проблем.Храниш се на компютъра,няма сервизно помещение или за хранене. Докато си купиш  храна,няма време за ядене и дъвчеш,говориш,ядеш,покъртителна картинка.Всеки ден тръгвайки си от работа трябва да си изхвърлите кошчето за боклук от стаята и от тоалетните,защото на чистачката се плащат само 100 лв на месец и тя не ги изхвърля.Торбичките за смет съответно си ги носите от вкъщи.Когато не са купили тоалетна хартия и сапун,също трябва да имате готовност да сте си донесли.Минералната вода си я плащате по левче на седмица-4 или 5лв. месечно.Известно време нямаше чистачка(по разбираеми причини-кой ще чисти 9 стай,2 тоалетни и коридор за 100лв)и в задълженията влизаше чистене на стаите и миене на тоалетните!!!Техниката и компютрите се стари,непотдържани непрекъснато дават проблеми и на повечето вече не се четат и буквите им и никакъв шанс да се инвестира в техника.Обстановката в стаите е мизерна,през тях минават кабели,удължители и ако не се спънеш ще е късмет.Непрекъснат проблем с интернета и сървъра им,което бави работата,но това не се зачита ,проблема си ти и таргета който не си наваксал.
    Закъсненията и тръгванията по-рано от работа,дори и с позволение от шефа се отдържат от надницата-без изключения-струва ти по 5лв за час.
      Не ви препоръчвам,колкото и да сте закъсали ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД в лицето на интернет сайта "ВМ ЗОНА" за ваш работодател!!!
     И таргет има -каквото и да ви говорят преди това,и таргета е -потвърдени 200 поръчки дневно,отделно от тях безброй разговори и консултиране на клиенти,които НЕ СЕ БРОЯТ за свършена работа!!!

# 1
 • пловдив
 • Мнения: 206
Каква заплата дават тези миндили

# 2
 • Мнения: 6
    Минималната заплата-528-с отдръжките 460 лв,остатъка се дава незаконно под масата,но ако не те харесат и те освободят няма да ги видиш,защото ги дават следващия месец и ходи та ги гони да си ги вземеш.Също целта е да може от тези пари да ти се отдържат пренасочванията от куриерите,който са за твоя сметка (по 3.50 за пренасочване-не се знае колко ще ти се съберат)и закъснения и тръгвания по-рано,дори и с позволение ти струват 5лв за час.Тези неща ги научаваш в последствие щом вече си се хванал на хорото.Налага се да се работи в празнични дни,които не се заплащат като такива,а като нормален работен ден. И МНОГО ВАЖНО НЕЩО,КОЕТО СИГУРНО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ -Пригответе се да си купите и занесете офис столче иначе ще ви боли гърба от техните столове-посетителски са-абсурд да издържиш 8 ч. на тях.Ще ви докарат болки в гърба,гръбначни изкривявания,ишиас,лумбаго,шипове и каквото още се сетите,като заболявания на опорно двигателния апарат!С две думи,ако си търсите работа,от която да не ви боли главата и да не си скубете косата,че няма да взимате пари-бягайте далеч от ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД и ВМ ЗОНА!

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 09:51 от ани-ма

# 3
 • Мнения: 296
Имаш ли договор, или на устна уговорка?

# 4
 • Мнения: 6
Договорите на всички са на минимална работна заплата,останалото е под масата.Първоначално надницата от 32лв ти звучи горе долу добре,но накрая като ти отдържат глоби,закъснения и пренасочване на пратки ти остава едно няма нищо.Поне условията на труд да бяха като хората ,а и те мизерия.За пръв път чувам да си купуваш офис стола!!!

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 23:24 от ани-ма

# 5
 • Мнения: 296
Това, което казвате  е вярно - за обстановката, за кабелите, за телефончетата.

# 6
 • Мнения: 4 625
   Благодаря за предупреждението. Хубаво е да има такива предупреждения за некоректни работодатели, за да се предпазим от тях.

# 7
 • Мнения: 23
Направо не е за вярване! 
А като имате таргет от 200 поръчки, пак вие ли ги пакетирате и им подготвяте товарителница? Надявам се , че други хора правят това.

# 8
 • Мнения: 6
То само това оставаше,пакетажа е отделно.

# 9
 • Мнения: 1
Здравейте тази фирма сега със променено име ли е ? Адор Трейд ЕООД и за гр. Бургас ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт