ТЕРМИНИ 2006 ГОДИНА

• 12 995
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ МАРИНА И ОЧАКВАМ МОМИЧЕНЦЕ НА 18 ОКТОМВРИ:)
НА 26 ГОДИНИ СЪМ, ЖИВЕЯ ВЪВ ВАРНА И ТОВА Е ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ:stork-girl:

# 106
  • Sofia
Nikol5,благодаря ти!!!!!!!!!

# 107
Здравейте на всички и много леко бременеене!
Мен вече ме има в списъка но за протокола - от София съм, чакам трето бебе( Те първите вече отдавна не са бебета ) , на 36 години без няколко дни, 17.12.2006. е очакваният ден - приблизително.
Видях много мами за декември които може да не са видели че си имаме и отделна Декемврииска тема ако имат желание да заповядат.

# 108
Здравейте!

Аз съм отскоро тук и още не съм наясно с всички възможности, които предлага този сайт.Бих искала и аз да се включа в тази тема.И аз очаквам бебе - момиченце на 13.09.2006г.Това ще е първото ми детенце. Simple Smile

# 109
Браво, Никол, страхотна темичка! Аз също съм нова и неориентирана. Мога ли да вляза в списъка - Дакота от София, на 32г., терминът ми е на 06.12.2006г. Чакаме първо бебче-момченце. Леко бременеене и още по-леко раждане на всички мамчета!

# 110
Здравей nikol5 надявам се че ще ме вмъкнеш в списачето за декемврииски мами термина ми е на 20.12.06г първо бебче ще ми е   bouquet

# 111

Здравейте,
 и аз бих искала да се включа с моето бебче-терминът ни е на 17.09.2006г.
 Казвам се Мария на 27год. от София и чакам с нетърпение моето първо бебе МИЯ

# 112
Здравейте на всички, днес се регистрирах и все още се ориентирам. Ще се радвам и аз да се подредя в списъка на очакващите септемврийски бебета. Терминът ми е 25.09., от Русе съм на 30г., първа бременност. Чакаме момиченце, което ще се казва Никол  Simple Smile . Надявам се да се запозная с други русенки, за да се "моткаме"  Wink заедно като се родят бебешоците.

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 19:19 от tonitta

# 113
  • София
Здравейте и от мен на всички мамита   bouquet Страхотна темичка браво на nikol  Peace Искам и мен да включите:pale4ka- София, 26г., първа бременност, очакваме с тати момиченце  Mr. Green някъде около 20 октомври-2006.

# 114
  • Варна
здравейте "колежки"  bowuu
Virginity- 23г.- Варна -термин 11.Дек.2006 - първо бебе  Heart Eyes

# 115
И едно розаво  stork-girl за мен Simple Smile
  bouquet

# 116
Здрасти, Nikol5!
Терминът ми не е на 29.09, а на 25.09. Незнам откъде идва недоразумението Thinking?
И съм пропуснала да спомена, че това ще е първото ни бебче.

# 117
Здравейте и от нас с бебо Laughing

Казвам се Иванина Party
Ние сме от София, бебчо е момченце и терминът е 18 Октомври. Първа бременност ми е Blush

# 118
iskam i az da se pohvalia 6te si imam momi4ence dylgo e 20sm i teji 400gr Grinning

# 119
 Здравейте и от мен! аз съм Адриана от Шумен, на 22 години съм. На 10.11. чакам първото си бебе, което още незнам какво ще е - дали момче, а може би момиче....милото е много срамежливо! Но се питам на кого се е метнало такова, при положение, че нито аз, нито татко му сме такива...?? Аз съм нова(писала съм само едни път) и ще ви помоля да ме извините, ако не се справям добре!
 Имам един въпрос към всички компетентни и се надявам да ми отговорите! Напуснах работа края на април месец и сега не се водя никаде! Общият ми стаж е 16 месеца. Ако сега ме назначат(фиктивно) в някоя фирма, дали ще мога да получавам 2 години майчинство? Питала съм къде ли не и всеки ми казва нещо различно!!! Ще се побъркам вече! Благодаря предварително!
Желая на всички леко носене и положителни емоции!!!

Общи условия

Активация на акаунт