Здравейте,

от няколко месеца имам това оплакване, което се изразяваше в началото като парене ниско долу от ляво на пъпа, след храна и в седнало положение предимно, след време установих, че се проявява и от нерви и притеснение. От самосебе си мина за известно време, след което пак се появи и реших да посетя гастроентеролог. Отидох във военно медицинската, където на ехограф ми гледаха коремната област : стомаха и не съм сигурен какво друго.
Нищо не се видя на ехографа. След като заявих, че нямам проблеми с апетита, изхожданията и не съм забелязвал слуз или кръв в тях и като цяло от 1-2 години водя много заседнал начин на живот и качих няколко килограма и не пия нужните количества водя, като заключение ми казаха че имам колики и трябва да пия 2 месеца КРЕОН(10 000) 3х1 и 1х1 Пробиотик, както и да увелича дневното си движение и прием на вода. (кръв и урина не са ми взимали за изследвания)
Така и правих и като цяло след месец и половина имаше подобрение и лекото парене се проявяваше много по-рядко и то в следствие на нерви или притиснение, не и на храна. След спирането на лекарството имах завишени киселини няколко дни.
Беше ми казано от гастроентеролога, че ако не се оправя след 2 месеца да отида за Колоноскопия, което породи смесени чувства у "личния ми лекар", какти и у мен.
Някъде след спиране на лекарството също започнах да усещам и парене високо горе в ляво, където ми беше казано че може да е от стомашните киселини. Паренето обаче е твърде високо според мен и е м/у лявата гърда и мишницата. Не знам дали може да има общо със коликите и не мисля, но е много идентично като парене, но истината е че от цялото това нещо чуствам напрежение в лявата страна на тялото си, което ме притеснява.

Някой имал ли е подобни оплаквания и какво се оказа в крайна сметка при вас ? Някой някакви идеи ?
Благодаря предварително.

ПС: Пол: мъж ; Възраст: 23г

EDIT:
В началото на заседналия ми живот имах и проблеми със задържане на газове точно в същата област долу в ляво. Проблемът продължи 6 месеца близо.


Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 15:07 от Leonardo94