Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 526
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И на мен не ми пречат спойлерите, който не иска не ги чете, навсякъде е така. Без спойлери е супер скука. Даже следя темата именно заради спойлерите и заради коментарите и разсъжденията.

# 391
И аз чета спойлерите.  Не следя сериала и така знам какво се случва. Благодаря на споделящите инфото.

# 392
  • София
Тая Милица като Злодеида и лекенцето и стават все по-отблъскващи.

Как го пуснаха Марин, че се заблеях нещо и не видях. Нали жена му го посети в затвора?  newsm78

# 393
  • България

Как го пуснаха Марин, че се заблеях нещо и не видях. Нали жена му го посети в затвора?  newsm78
Виновната си призна, а и баща и щял да оправи нещата  Grinning.

И аз харесвам спойлерите, винаги ги чета с удоволствие  Grinning.

# 394
Това вече го бях предвидил тук, че на виновната съвестта ще проговори и баща й ще оправи нещата. С нищо не ни изненадаха. Марин трябваше да се върне в последния момент.

# 395
  • София
Да, наистина без изненади, позна го.

ох, Милица други физиономии не може ли да прави?  ooooh!

# 396
Днес епизодът  беше някак по-натоварващ - дълбоки чувства , силни емоции : любовта между  Марин и Венета /жалко ,че сигурно ще я съсипат я със смърт , я с изневярата  Mr. Green/ , бабата  нещо страдаше в гората /явно си спомняше някого  Cry/ , Борис  е в шок от изневярата /много добре му се получи дървеното отношение към Ана  Joy, само дето не каза "излизам възмутен" / .
Добре си бях свикнала на неангажиращи и по-леки  случки  като за 18 ч. и  епизодът  направо ме учуди  Thinking
В клипчето на песента  дават сцената с боя между двете мацки - от промото за еп. 27 .
Любо и Чочо като две  хлапета си го записаха и после се кефеха - беше доста инфантилно .
Милица нещо вече ми издиша , няма  никакво разнообразие в играта и .

# 397
  • Разпиляна във въображението
Хубаво им се получиха драматичните сцени - музиката, когато Ани се обясняваше нещо на Борис и изобщо цялото ми хареса. След това, когато всички страдаха за нещо.

# 398
Да, сцената най-накрая беше изпълнена с многозначително мълчание и страдание - всеки премисляше и страдаше за нещо си. Баба Злата може би най-много, защото може би "виждаше" в бъдещето объркването, което настъпва около всички.

За клипа за боя между 2-те мацки - ами смешно е, женски бой и то заради Чочи, ха-ха.

Колкото до спойлерите, да не би да гледаме нЕкъв супер психо-трилър, че ако разберем какво става ще ни се развали удоволствието или на размислите ни, какво би, какво не би... Както вече беше писано, много от нещата са предвидими.

Аз само не харесвам използването на изневярата на Ани, като отправна точка за развитие на действието. Обичам да има логика и не мога да приема, че сгодена, влюбена, чакаща след няколко седмици сватба, ще се поддаде на тъпите комплименти на Станислав. Вярно, момиче от село, вярно ревнуваща, ама чак до преспиване.... Да беше след 10 г. брак, разбирам..Laughing

# 399
  • Варна
Аз само не харесвам използването на изневярата на Ани, като отправна точка за развитие на действието. Обичам да има логика и не мога да приема, че сгодена, влюбена, чакаща след няколко седмици сватба, ще се поддаде на тъпите комплименти на Станислав. Вярно, момиче от село, вярно ревнуваща, ама чак до преспиване.... Да беше след 10 г. брак, разбирам..Laughing

Смятай колко е зле Боби. Mr. Green

# 400
...Смятай колко е зле Боби. Mr. Green
Ами индженер е , завършил някъде в Европа със златен медал  Joy  Толкова учене не прощава на никого . Той си е само за Катето и то е учило като гламаво  8 г. -лика прилика са си .
Анка го раздава  артист , правеше  някакви гърнета  ooooh! Такава  "свободна" душа не е за  стегнатия Борис .

# 401
# 402
  • София
Няма Косе, няма Босе, ти си троянски кон Smile Smile лелeeeе колко съм се смяла. Горкия Косьо, цяло село знае, само той не Smile

# 403
  • Варна/Филаделфия
Предлагам един да гледа и да разказва на останалите. Joy Така никой няма да се хаби да го следи! Ще се сменяме! Joy
И без да е напрегнат психо- трилър е кофти да кажеш какво се случва. Губи се смисълът.

Не ми стана ясно днес какво искат да го правят Станислав. Thinking Ани сама реши да го плясне, не е изнасилване.
И как ще посегне на някоя баба?! Joy Трябва бабата да е навита. Joy
Пп. Няма Косе, няма Босе! Joy

# 404
Е няма да се обиждаме на инженери. Просто химията я откри другаде и без особени чувства към Ана го караше малко по инерция.

Общи условия

Активация на акаунт