Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 539
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • с/у ОколоМръсТното
Баба Злата е била много близка с Дочо Дочев, дядото. И нзн Защо си мисля че може би е имала някакво дете в  серията с пожара нали имаше играчки и обувки. Че си мисля че детето може да е било от Дочев. Нзн .това са мои предположения

и аз така мисля.
Имала е нещо повече с дядо Дочев.

Ама колко е остаряла Цв. Манева... Ех, време неспиращо и непрощаващо...

The Sun*  - следи постовете на Mari_Mar в тази тема. Винаги дава линк към епизодите.  Simple Smile

# 421
  • ENGLAND
Bihte li mi kazali kyde moga da gledam dne6niqt epizod? Izvyn Bg sym. Blagodarq!

Аз си ги свалям от Алиен торенти, поне тези в Англия не са блокирани.

Мисля, че споменаха някъде в предишните епизоди, че родителите на Васил са починали, загинали или нещо подобно.
За мен сериала е едно развлечение, макар и нещата да са доста предвидими. Поне не е като другите бози където един разговор се води в 3 серии.

# 422
Няма Косе, няма Босе беше репликата на вчерашния епизод Joy При все ролята му на идиот, Кадурин е просто великолепен.
В епизода имаше моменти, които бяха въздесйтващи, но баба Злата най-много ме разчувства.

# 423
Защо си мисля, че може Петър да е син на Баба Злата. Да са скрили това и от там може да е било влечението му към нея. Показват, че сега има връзка някаква между нея и Васко, може като нейн внук. Ще видим..

# 424
Защо си мисля, че може Петър да е син на Баба Злата. Да са скрили това и от там може да е било влечението му към нея. Показват, че сега има връзка някаква между нея и Васко, може като нейн внук. Ще видим..

И аз залагам на това...

# 425

И аз залагам на това...
Да, вярно, че има по-особено отношение към Васко...

# 426
Нещо не мога да се ориентирам, на братовчеда на Катя , Васил май беше (онзи с детето и жената, с очилата) къде са му родителите?
Баща му Петър е починал (бил е брат на Марин и Милица), а с майка му и аз не разбрах какво е станало Милица доста я убижда, може и да го е

май,че е рускиня майка му,така си спомням от първите епизоди,че се говореше за нея

# 427
  • тук, на мястото си

Как ще е син на баба Злата, като стана няколко пъти казват, че Петър бил "влюбен" в нея. На млади години когато дошла в селото е била много хубава.

# 428
  • Варна
Как ще е син на баба Злата, като стана няколко пъти казват, че Петър бил "влюбен" в нея. На млади години когато дошла в селото е била много хубава.

Добре де, ама баба Злата би трябвало да е по-близо до годините на майката на Петър, отколкото до неговите. Нещо не ми се връзват нещата. Явно Петър е бил най-големият от трите деца на Дочо, ама дори и така пак имат 20-30 години разлика с баба Злата. newsm78

# 429
"Влюбен" за млад човек, може да значи че просто има влечение към нея. Може подсъзнателно да усеща влечение и да го бърка с любов, пък може да е като към майка.

# 430
Влюбен си е влюбен. Не му е майка.

# 431
  • Варна/Филаделфия
Те са били деца, когато той е бил "влюбен". Така го разбрах аз, по детски влюбен.
И как баба Злата крие бременност в това село?! Нещо друго е..

# 432
  • Sofia
На колко години е била Снежа като е родила Ани?

# 433
`16 mislq, è kaza

Кога са казали че Борката е инженер - отличник? Проспала съм го!
Много е подпухнал този Орлин бе, защо така?

# 434

Общи условия

Активация на акаунт