Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 643
  • 752
  •   2
Отговори
# 225
Освен, че ГР ми остава по зъбите и сякаш съм го яла, а не съм се червисвала, ами и устните ми се белят като го сложа. По някое време ми се появяват направо люспи.. Много е грозно.
Избягвам да слагам от тези червила вече. Предпочитам Ревлон. Вярно, по-скъпи са, но доста по-качествени.

Бях в Германия на скоро и видях тамошното списание Грацията или Космополитен, нещо от тоя род на цена 3 Евро с червило на Ревлон.. Което аз на промоция купих за 15 кинта..

# 226
  • София
Пробвах балсама Schwarzkopf anti frizz, но за съжаление не останах впечатлена. Много е лек. Още в банята го усетих като лек и недостатъчен за моята коса. Маската може и да е по-силна, но не ми се рискува с нея.. за млада и необработвана коса може да е Ок. И ако косата не е особено фризи и, и .. според мен не е като за тия пари.

Новият бб на Буржоа е страхотен. За моята кожа е едно от най-хубавите ФДТ тип, които съм слагала. А имам няколко в момента (Mac face and body, l'erbolario, Estée double wear, Clarins..и съм пробвала много други) и този крем ми харесва повече от всички тези (за моята кожа в момента).
Много нежен и лек, разнася се като коприна, леко към средно покритие, много естествен и нежен завършек, гладка някак сияйна кожа. За суха кожа е определено.

# 227
Е, тук е имало Грация с червило на Clinique, както и кремове на DECLÉOR.

# 228
Новият бб на Буржоа е страхотен. За моята кожа е едно от най-хубавите ФДТ тип, които съм слагала. А имам няколко в момента (Mac face and body, l'erbolario, Estée double wear, Clarins..и съм пробвала много други) и този крем ми харесва повече от всички тези (за моята кожа в момента).
Много нежен и лек, разнася се като коприна, леко към средно покритие, много естествен и нежен завършек, гладка някак сияйна кожа. За суха кожа е определено.
Може ли линк за този бб на Буржоа?

# 229
Може ли линк за този бб на Буржоа?
може ли да споделите на каква цена е в момента?

# 230
В Лили ,Буржоа имат доста добри намаления.

# 231
Не съм споделяла май колко много ми хареса ей-този парфюм

Помирисах го случайно и беше любов от първи мирис 😍 Купих го веднага; чак в къщи установих, че е мъжки. Не че това щеше да ме спре...
Страхотен, наситен и силен аромат!
Издирвам същия крем за тяло, засега безуспешно. Ако някой е виждал някъде, да свирка...

Къде се предлага? Simple Smile

# 232
  • В къЩи.
ББ крема ,е намален и в Ремедиум https://remedium.bg/search.html?phrase=bb+cream&page=3&a … xecAdvancedSearch
Аз искам да попитам за цветовете.Виждам,че са три-третия го отписвам веднага,предполагам ще е тъмен.
Някой който го е виждал на живо,може ли да сравни #1 и #2 ?

# 233
  • София
https://remedium.bg/product/139985/bourjois-healthy-mix-bb-cream … se-tsvyat-03.html

Тук мисля е с добра цена. Не съм обикаляла по другите места.
Има мостри и 4 цвята.

Аз съм с 3. 1 и 2 ми се сториха доста светли.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 18:06 от bubanka

# 234
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

Ивчето, го беше хвалила и тя,но не си спомням кой номер. newsm78
Дано се включи да каже. Hug

п.п. За ориентир, Хелти Микса съм ползвала #52 и ми е  една идейка по-тъмен от колкото бих искала.

# 235
  • София
И аз съм имала фдт хелти микс обаче грам не мога да си спомня май и 52 (или 51 ако има такъв, не помня). Но разликата е огромна.
Фдт-на не го и изхабих, стоя стоя и го ихвърлих. Този за мен е много хубав. Обаче най-тъмния цвят е много тъмен, трябва да го пробвам лятото или да се смесва.

# 236
  • Вестерос
На Smart lips имам 8. Не ми стои на устата насложено. Никога никое червило не ми е цапало зъбите. Но наистина се изтрива по-бързо от Крейонс моливите.
Най съм доволна от long stay liquid matte на ГР. Имам 21 номер. Не ми изсушава и е много дълготрайно. Всеки път като съм с него получавам само комплименти от познати, разни непознати мъже ме заглеждат по улицата, усмихват се JoyJoy Grinning Последно в петък бях с него и един ми подвикна, че съм била красива, друг искаше да сме се запознавали, голям смях. Joy

В Кауфланд Варна Възраждане видях някаква нова серия (може би) на Ессенс I want candy

Липсваха четката за грим, за коса и сенките за очи.
Аз си взех това

С приятен мирис са, доста пигментирани цветове и леко блестящи.

В същия Кауфланд имаше намаления на избрани продукти на Катрис. Едните червила от 8 и нещо бяха на 6 и малко стотинки.

# 237
Тифани, усмихна ме Simple Smile ама ти да не си мислиш, че те заглеждат само заради червилото. По-вероятно е основата да е красива, от колкото само червилото Simple Smile

Аз съм си сложила забрана за влизане в магазини. Последно купих спиралата на Мейбълин розовата.. Не че имах нужда от нея, прибрах я за резерва даже.
Да видим до кога ще издържа. Ще купувам само нужното. Дай Боже Simple Smile

Доволни ли сте от балсамите на Глис Кюр?

# 238
Tiffany, каква е цената на перлите? Тук не съм я виждала тази колекция. Харесва ми и четката и един лак. 😁

# 239
Мерси за линковете, трябва да пообиколя, да видя тестерите.
Заредиха ли го вече в ДМ и Лили?

Общи условия

Активация на акаунт