Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Тези. Да, в Лили.

# 316
Мм, екстра, дано ги има.

# 317
Като гледам номерата, може и да не са всичките, но поне 12 цвята са.

# 318
При нас в Лили ги няма всичките. В ДМ сложиха шанд и там всичко си има заредено.

# 319
В нашето ДМ изобщо няма ГР. Rolling Eyes Пълен асортимент сигурно има по фирмените щандове в моловете. Как такава широко разпространена марка няма фирмен магазин, не знам. А клиентки ще има.

# 320
Не съм ползвала отдавна нищо на ГР, но им разгледах и аз последно червилата в Лили и ми допаднаха някои цветове. Може ли някой, който има и от матовите на Аура да ми ги сравни като усещане и комфорт върху устните. Защото за момента тези на Аура ги чувствам най- добре и най- малко ми изсушават устните и макар да не заемат първото място по дълготрайност, към момента използвам основно тях.
За щастие Ревлонските металически червила и мен не ме спечелиха, та ги пропуснах.

# 321
На мен Аура ми харесват повече. Имам по два цвята и от двете марки. Някак Аурата не се напластяват така, но съм чела тук момичетата да споделят, че има разлика в консистенцията на отделните цветове. Избледняват разномерно, без рязка граница (моите са нюд). Иначе май изушават еднакво... И друго, което на мен не ми допада - цветовете на ГР не се разбират с моята кожа...

# 322
От цветовете на двете марки - Aura и ГР имам по едно червило и това, което днес показах, е второто ГР. Според мен като усещане са почти еднакви, след като изсъхнат. При нанасянето Aura изглежда по-леко и фино, но след това на моите устни се държат еднакво. Поизсушават ми и двете, но ГР ми е по-трайно.

# 323
  • софия
Има едни свещи, които съм виждала да се продават само в Лили - в оребрено стъкло са и имат най-различни цветове и аромати, имат картонени опаковки в тъмни цветове, самата свещ е със среден размер. Описвам ги така защото съм забравила как точно се казваше марката. Тези свещи имат един  аромат, казва се True Karma, самата свещ е тъмносиня и мирише на нещо изключително особено и специфично, уж познато, но не мога да се сетя точно какво е. Сънувах я докато не си я купих и сега не оставам без нея. Ползвала съм и други видове на същата марка и ми харесват, препоръчвам ги. Simple Smile
Не издържах, отидох и взех 2 по случай петък. Пише, че са холандски.
Скрит текст:

Лявата мирише на ванилия, дясната - не знам, на хубаво и тя. Crazy

# 324
На каква цена са?

# 325
  • софия
2,99 лв.

# 326
А при кои продукти са свещите, че не се сещам да съм ги виждала?

# 327
  • на кого му пука
Понеже сте подстрекателки снощи избързах да не пропусна прИмоцията и грабнах едно ББ на Буржоа.Сутринта чак го загледах ,че не пише да има фактор.А ,аз по презумпция заложих, че всички ББ-та имат поне 30.

# 328
  • софия
При перилни и почистващи препарати, ароматизатори.

# 329
При перилни и почистващи препарати, ароматизатори.
Благодаря! Flowers Hibiscus Задължително ще ги потърся и ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт