Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 684
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
И аз не забелязвам никакъв ефект от термозащитата на Балеа.

# 376
  • Бургас
Днес бях в елитис и на щанда на мейбълин имаше нов рафт с табелки за нова спирала. По някаква причина имаше 1 брой от нея, но нямаше цена. В лили и в дм не съм виждала да има рафт за това спирала, а в страницата на мейбълин не е съобщено, че ще пускат нова спирала. Казва се total temptation и е с екстракт от кокос. Изглежда ето така:

# 377
  • Вестерос
Заинтригувах се

# 378
Този спирала я има от няколко седмица в английските сайтове. Няколко блогърки вече я похвалила, но аз не съм я пробвала.

# 379
  • София
Тази спирала я видях към 15-16лв, аз също съм заинтригувана.Smile

# 380
Сега кажи, че си я видяла в Софийския Елитис и направо да хвърча утре да я търся. 😆 И аз като фенка на Мейбълинските спирали се заинтригувах много.

# 381
  • Бургас
Сега кажи, че си я видяла в Софийския Елитис и направо да хвърча утре да я търся. 😆 И аз като фенка на Мейбълинските спирали се заинтригувах много.
За съжаление беше в Бургаския Елитис. 😀 Но предполагам вече започва да се зарежда щом имаше сложена макар и скрито една бройка.

# 382
Благодаря ви за отзивите за термозащитата. Направо ще си взема на got2b. Даже в ДМ е намалена. Също и мернах спиралата на Loreal baby roll (черна?!) на 5лв. намалена, ако на някого му трябва и е във всички магазини.  Grinning

# 383
Ами тя е кошмарна, затова са я намалили толкова, че да не остава Joy

# 384
  • на дъното
Новата спирала на МБ е добра за мигли без обем,като консистенция е нормална към гъста 😉

# 385
Взех си мицеларната вода на Билка да я пробвам, че мицеларният гел на L'Oreal ми свърши. Почиства спиралата лесно, но това е първо впечатление. Не знам все още как ще се държи в дългосрочен план. По-нататък ще разкажа, ако има нещо различно от обичайното за мицеларна вода. Намалена е в момента в ДМ.

# 386
  • Пловдив
   Аз днес си взех новият хайлайтър на Есънс.
Много съм доволна.
Някоя от вас да си е купила фиксиращия спрей
за грим с блестящи частици?
Много ли блести или просто озарява лицето?

# 387
  • Бургас
Ами тя е кошмарна, затова са я намалили толкова, че да не остава Joy
Изпуснах голямото обсъждане на тази спирала. Каква и е четката - силиконова или нормална? И защо е кофти? Гледайки снимки и клипове, останах с впечатление, че е не лоша спирала, но не и обърнах особено голямо внимание.

# 388
  • Бургас
   Аз днес си взех новият хайлайтър на Есънс.
Много съм доволна.
Някоя от вас да си е купила фиксиращия спрей
за грим с блестящи частици?
Много ли блести или просто озарява лицето?

От ревюта на немски влогърки останах с впечатлението, че има брокатени частици, но не блестят силно, по-скоро деликатно и почти незабележимо.

# 389
Ами аз лично не в харесвах, защото ми сплъстяваше милите. Образуваха се топченца и стърчаха напред като стара  четка за зъби. Това последното съм го запомнила от Лили Grinning Освен това много трудно я почиствах. В крайна сметка я подарих, но не съм питала момичето дали й допада. Ама то нали знаеш - всеки ги вижда различно нещата и може на друг да му допада.

Общи условия

Активация на акаунт