Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, пробвали ли сте на Мейбълин новия фд  Superstay 24? Thinking
Много блогърки го хвалят и се чудя дали да си го взема и аз, не че нямам към 3-4 други, които си ми вършат работа Grin

# 301
Скрит текст:

пп за да не съм капо, си купих свещ - свършва ми и последната любима лидлска с аромат на КМ
Точно щях да ви питам за хубави ароматни свещи в ДМ или Лили Simple Smile

това, което си взех, не е особено ароматизирано, т. е. пише, че е, ама не е! Imp
тъкмо мм няма да се оплаква, че у нас мирише пак "на църква"!
последното е долна лъжа, защото обичам да ми ухае на ванилия, канела и подправки
само някои от парфюмите ми миришат "на църква"! Stuck Out Tongue Winking Eye

пп "онова" тесори го няма в нашия ДМ Pensive

# 302
  • В къЩи.
Момичета, пробвали ли сте на Мейбълин новия фд  Superstay 24? Thinking
Много блогърки го хвалят и се чудя дали да си го взема и аз, не че нямам към 3-4 други, които си ми вършат работа Grin

Аз бях писала за него,сравнявах го със старата версия.

цитирам от предишната тема:
 Днес пробвах новия ФДТ Мейбълин24ч ,сравнявам го с предишната версия. В новия вариант си взех #10 Ивори , а на старата версия ползвах #28 ,като единствено старата версия ми розовееше.Аз съм с жълт подтон и с новия цвят съм по-доволна. Със старата версия лъсвах до обед и спостоянното попиване на мазнината се прибирах почти без ФДТ,но новия е много по-гъст,по-покривен и цял ден не лъснах,като сухите участъци на брадичката не се подчертаха. Определено новия е доста по-тежък,но сякаш повече ми харесва. Утре ще пробвам да нанеса с мокър блендер,за по -естествен и нежен завършек.
Отговор

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 17:24 от *Л-и-я*

# 303
Момичета, пробвали ли сте на Мейбълин новия фд  Superstay 24? Thinking
Аз го ползвах докато беше още със старата опаковка и много го харесвах ,но е за нормална / по-скоро мазна .
Не знам дали след като смениха опаковката е същото качество. При тест на цветовете не намерих моя между новите и си взех
Скрит текст:
който в момента е перфектен за по-сухата ми кожа зимата.

# 304
Благодаря ви Flowers Tulip
Моята кожа е по-скоро смесена, но не ми харесват прекалено матовите фд как ми стоят, а в същото време искам да е много издръжлив..много претенции Grin
Афинитон съм го ползвала преди години, ама доста бързо ми се омазняваше лицето с него, явно не е за мен..

# 305
Ариа, мерси, и аз не ги знаех Simple Smile

# 306
Пробвах днес металик червилата на Ревлон, ей така за спорта. Ми ужасни ми се видяха. Ни цветове, ни равномерна покривност, нищо. Отгоре на това са и сладки на вкус, което на мен лично ми е неприятно.
А от дълготрайните на ГР са заредили май всички цветове.

# 307
  • В къЩи.
Благодаря ви Flowers Tulip
Моята кожа е по-скоро смесена, но не ми харесват прекалено матовите фд как ми стоят, а в същото време искам да е много издръжлив..много претенции Grin
Афинитон съм го ползвала преди години, ама доста бързо ми се омазняваше лицето с него, явно не е за мен..

И аз съм със смесена кожа,винаги съм обягвала ФДТ за мазна кожа,точно защото и аз като теб не харесвам пудрения ефект, а от тях ми се подчертаваше много грозно сухата брадичка. Този не ми подчертава сухите зони,не стоят на лишей,но няма този сочен завършек,който предполагам ти търсиш,малко по-матов е в сравнение със старата версия.Но няма мърдане цял ден. Peace

Ако не търсиш силно покрите,пробвай този https://www.enzo.bg/rimmel/wake-me-up-ozarjavassh-techen-fon-do-ten-spf-15/ ,наскоро беше намален в ДМ,около 10-11лв струваше. С леко към средно покритие е,наистина озарява лицето има финни озаряващи частички,но незнам да не ти омазнява много Т-зоната,а и не съм го тествала цял ден .

# 308
Аз поради тази причина много често смесвам и два фондьотена - в Т-зоната слагам по-матовия, а по другите участъци -озаряващия, но пък много често не ми се занимава с толкова процедури Grin
А на този на Римел съм му се чудила, но последния път нещо не го мернах в ДМ - имаше само от онзи със синята капачка и някакъв нов със сива Thinking

# 309
Има едни свещи, които съм виждала да се продават само в Лили - в оребрено стъкло са и имат най-различни цветове и аромати, имат картонени опаковки в тъмни цветове, самата свещ е със среден размер. Описвам ги така защото съм забравила как точно се казваше марката. Тези свещи имат един  аромат, казва се True Karma, самата свещ е тъмносиня и мирише на нещо изключително особено и специфично, уж познато, но не мога да се сетя точно какво е. Сънувах я докато не си я купих и сега не оставам без нея. Ползвала съм и други видове на същата марка и ми харесват, препоръчвам ги. Simple Smile

# 310
Има едни свещи, които съм виждала да се продават само в Лили - в оребрено стъкло са и имат най-различни цветове и аромати, имат картонени опаковки в тъмни цветове, самата свещ е със среден размер. Описвам ги така защото съм забравила как точно се казваше марката. Тези свещи имат един  аромат, казва се True Karma, самата свещ е тъмносиня и мирише на нещо изключително особено и специфично, уж познато, но не мога да се сетя точно какво е. Сънувах я докато не си я купих и сега не оставам без нея. Ползвала съм и други видове на същата марка и ми харесват, препоръчвам ги. Simple Smile
Благодаря! bouquet

# 311
  • Вестерос
Aз съм с нормална и омазняваща се т-зона. Този на афинитон много ми харесва, не лъсвам веднага, към след обед трябва да си сложа пак бяла пудра леко.

Ариа, мерси Simple Smile)))

# 312
По повод на това да спомена #16, който много, много ми харесва! Blush Heart
Скрит текст:

# 313
Лили, за тези ли червила говориш, и ако да, къде?
https://m.ebay.ie/itm/Golden-Rose-Longstay-Liquid-Matte-Lipstick … 88652?_mwBanner=1

Харесала съм 28 и 29, за подарък:
http://www.socimage.com/media/1709720839366587824_4021686790

# 314
  • Вестерос
Сигурно в Лили

Общи условия

Активация на акаунт