Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 679
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Тези свещи миришат ли след като се запалят, защото повечето сякаш не ароматизират, когато горят.

# 331
Аз пробвах тези свещи от Лили, както и от Лидл едни. Еми едва едва миришат. Най-впечатлена съм от свещите на air wick. Вярно са малко по-скъпи, но толкова силно ухаят. Особено от коледните им си бях взела една с аромат на кексчета и конфитюр - беше уникална!😍

# 332
  • Вестерос
Аз имам едни евтинджоси от Шихо- Варна , страхотно миришат като се запалят.
Заинтригувах се от тези на айр уик

# 333
Мили момичета, чета много ваши коментари на различни теми. Така попаднах на една от много теми за козметика, която сте ползвали и сте доволни. Реших да си купя гел очната линия на Essence, но така и не я намерих. Да не би да са я спрели от производство? Ако е така, бихте ли ми препоръчали друга? До момента не съм имала очна линия, един път само ме гримира една позната и ми хареса как стои на окото. Днес момичето от DM ми предложи черна/само такава произвеждат/ гел очна линия на Mаybeline, беше на промоция 10.45 лв с двойна четка, но така и не си купих. Бях решила, че ще продължа да търся тази на Еssence.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 18:50 от Jozepha

# 334
  • софия
Аз пробвах тези свещи от Лили, както и от Лидл едни. Еми едва едва миришат.
Не миришат. Запалих синята. Аз имам машинка с вода, в която се слагат ароматични капки, но все търся и още нещо, нещо различно. Ще ги изразходвам и двете свещи, но няма мирис по моите разбирания.

# 335
Jozepha, тази очна линия е спряна отдавна. Използвала съм гел очната линия на Лореал и е страхотна. На Мейбълийн също знам, че е добра, но не помня да съм я виждала в България (може и да се бъркам). Една съфорумка беше казала скоро, че не е доволна от гел очната на Римел.

# 336
Аз ползвам само на Air wick и Glade, и съм доволна от силата на аромата им, но си мислех, че може да има някакви хубави и в Лили или ДМ. Simple Smile

# 337
Мото да ви препоръчам страхотни свещи, но са ръчно изработени, и не са евтини. Иначе със страхотен и траен аромат.
А Ивчето май хвалеше едни, в кутия като от блажна боя.

# 338
На yankee candle миришат много силно,но са си скъпички Simple Smile

# 339
Сигурно за тези на Items говорите. Ще ги пробвам и тях със сигурност, много ги хвалят всички, но мислех, че трябва да препоръчам свещ, която се продава в ДМ и Лили и затова казах air wick. 😁

# 340
Гел очна линия препоръчвам на Лореал. Simple Smile

И от мен +1 за свещите на Air wick и Glade. А Yankee Candle смятам, че са безобразно скъпи.

# 341
Jozepha, тази очна линия е спряна отдавна. Използвала съм гел очната линия на Лореал и е страхотна. На Мейбълийн също знам, че е добра, но не помня да съм я виждала в България (може и да се бъркам). Една съфорумка беше казала скоро, че не е доволна от гел очната на Римел.

Благодаря за бързия отговор. Ето тази очна линия гледах днес на промоция и се чудих за нея

# 342
  • Стара Загора
Аз ползвам само на Air wick и Glade, и съм доволна от силата на аромата им, но си мислех, че може да има някакви хубави и в Лили или ДМ. Simple Smile

От бюджетните свещи, освен на тези двете марки други не съм открила със долавящ се аромат. И то не е кой знае какво, но като ходите из стаята или влизате, се усеща леко. А евтинджосите само като ги подушите от чашката. Затова съм спряла да купувам свещи и си зареждам машинките на Glade & Air Wick. Ароматите са като парфюмни и в цялата стая ухаят, освен това направени да пръскат през 36 мин - по 2 месеца карам с един спрей.

Ако ви се дават повече парички - напълно оправдани са тези на I/tems. Наистина ухаят страхотно и луксозно, горят изключително равномерно и макар моята да я бях забравила запалена една вечер, беше спаднала с 1 пръст след 8 часа горене.

На Ирина Йорданова (Gancini) също са страхотни, а и много готини. Има и още една мацка - KindyCandles.
Миналата година си взех от един базар през есента на някаква габровска марка Perfect Candle - Рафаело, мирише на бонбоните, но така и не съм я запалила. Техните са с доста добър дизайн и имат всякакви аромати. От една серия предлагат по няколко размера и не са скъпи. В Парадайс имат щанд пред Тенденз.

Посочените 3 "марки", можете да откриете във фейсбук.

Доста хвалят свещите на Bath & Body Works, но са скъпи и не съм се интересувала особено. Зa Yankee Candle има противоречиви мнения, аз предвид цените ги отбягвам и си вземам тартовете им. Слагам в аромалампа и не се занимавам. Коледния арома сет на Лидл също е чуден.

# 343
Е, ако става дума за ароматизиране на цели помещения, и аз не съм попадала на евтини свещи, които отгоре на всичко да миришат и добре, а не синтетично. Тези от Лили много ми харесват, но не им долавям особено много аромата, но и аз не търся точно това. Air Wick и Glade са добри, но и много еднообразни по мое мнение, затова ги избягвам. Air Wick имаха едни светещи ароматни свещи в чаши с мандали върху тях, те ми бяха любими, даже още си пазя едната (чаша, свещта отдавна изгоря :Д ), но не ги купувах заради ароматът им.
За тези неща разчитам на ароматни пръчици (които въпреки, че са ми любими знам, че далеч не са по вкуса на всеки) и масла, за които си имам и арома лампа.

# 344
Ако искате аромат из цялото помещени, запалете си пръчица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт