Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 фев. 2018, 17:58 ч.

Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 46 485
  • 485
  •   1
Отговори
# 480
  • Мнения: 356
Мисля да вадя гъбката от фризера. Как се процедира? Веднага ли я заливам с мляко или я оставям да се отпусне?

# 481
  • Пловдив
  • Мнения: 1 436
Бенчита ,в фризер не съм е слагала .
Само в хладилник за около 1 година .
След това два до три пъти съм и слагала мляко и ми беше ок .

# 482
  • Мнения: 1
Здравейте, ако някой има гъба за даване ще съм много благодарна. От Разград съм но може и с куриер.

# 483
  • в прекрасна къща в уютна градина
  • Мнения: 2 621
И аз търся гъбка. От София съм, може и по Еконт или Спиди с доставка за моя сметка.
Много благодаря!

# 484
  • София
  • Мнения: 5 636
Мога да пратя по Еконт следващата седмица. Ако не намерите до тогава, пишете ми на лични.

# 485
  • Мнения: 356
Някой има ли идея, дали от едногодишно пиене на кефир може да се дигне калций в кръвта? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт