Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-71

 • 81 441
 • 741
 •   1
Отговори
 • Мнения: 16 364Биография:

Скрит текст:
Къванч е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Името му на турски означава "гордост". Има  двама братя-Джем и Тугай и две сестри-Ипек и Мелиса. Баба му по бащина линия е родом от Босна и Херцеговина. В Адана, Къванч учи в частно училище и се занимава активно с баскетбол.Когато семейството му се премества в Истанбул за лечение на баща му, той започва да играе баскетбол в клуба на Фенербахче, но претърпява травма на коляното и спира да се занимава със спорт и да преследва мечтата си да стане професионален баскетболист. Майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и това дава начало на кариерата му като модел. През октомври 2002 г. е избран за "Най-добър модел на света" на конкурс, проведен на Хавайските острови. След това започва да дефилира  в европейските столици като Париж и Милано. Но едновременнo с това, учи в Истанбулския Университет- във Факултета по комуникации и дизайн. През 2005 год. му предлагат ролята  на Мехмет в сериала „Перла“. Заедно с екранната си партнъорка Сонгюл Йоден, стават изключително известни и обичани във всички страни, в които е гледан сериала. Следват ролите му в "Менекше и Халил", "Забранения плод" "Езел" и Кузей-Гюней", като за ролите си на Бехлюл(в ЗП) и Кузей(в КГ), той получава най-престижната награда "Златна пеперуда" за най-добър актъор, съответно през 2009 и 2012 год.
За ролята си в игралния филм "Сънят на пеперудата" през 2012 год, отслабва с 20 кг, за да се превъплати в образа на тежкоболния от туберколоза, турски поет Музафер Услу. Филмът е номиниран от Турция, за да се бори за Оскар за чуждестранен филм през 2013 год.
Последната му роля е в сериала "Курт Сеит и Шура", в ролята на Сеит Еминов, продукцията  е снимана и в Санкт Петербург.

На 19 февруари 2016 г., Къванч се ожени за своята приятелка, стилистката Башак Дизер, в Париж.

В новия филм - HadiBeOğlum- "Давай сине"
С участието на :
Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юйсел Ертен, Феридун Дюзагач

Режисьор: Бора Егемен
Продуцент: 25 Film

Резюме:

"Обичам те татко, добре, че те има" - това е единственото, което иска да чуе един баща. Дори един поглед е достатъчен, за да покажете на някого колко много го обичате. Тази история е за това как едно дете променя и преобразява живота и за любовта на един баща. Али и неговия баща живеят в град Каш, след пристигането на Лейля животът на Али, се променя завинаги.... тя бързо влиза в него и бързо го напуска, като му оставя подарък- малкия Ефе.  С появяването на Ефе, Али, който до тогава винаги е бил син , започва "пътешествие " , за да стане баща.
Всяка свободна минута бащата прекарва с момченцето си, посвещава му цялата си любов, но у Ефе има нещо, което го притеснява и не му дава мира и това далеч не е само неговото мълчание. Единственото, което иска да знае Али е, че синът му го разбира.
На Али ще му се наложи да направи важен избор и да разбере, че може да направи всичко за сина си. Той ще разбере, че мигновеното щастие, което идва в най-неочаквания момент и безусловната любов са най-силната и неразрушима връзка между баща и син.
Това е една затрогваща история, която разкрива социалните проблеми на обществото, в което живеем и поне отчасти показва как те могат да бъдат решени.Трейлър 1

Трейлър 2

Трейлър 3


*******************


ИНТЕРВЮ за филма

Интервю и фотосесия за L'Officiel Türkiye  /февруари, 2018


БГ ПРЕВОД-тук


Видео зад кадър


Къванч за Кока Кола


Рекламите:


Coca-Cola | Asansör
Coca-Cola | Asansör | Sihir
Coca-Cola | Asansör | İmza
Coca-Cola | Asansör | Perküsyon
С Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту
Сценарий: Едже Йоренч
Режисьор: Али Билгин
Оператор:Вейсел Техшахин
Продуцент: Ай Япъм


Резюме:


Красив мъж, на име Джесур, пристига от големия мегаполис в малкото градче Корлудаг, за да започне нов живот там. Всички местни жители са запленени от тайнствения красив непознат. В градчето Джесур случайно се запознава със Сюхан, известна с красотата си девойка в целия окръг. Сюхан е от богато семейство и на нея е поверено ръководството на семейния бизнес. Младите хора се влюбват страстно един в друг. Но, има тайни, които двамата не знаят.Или поне Сюхан не знае. Оказва се, че техните семейства са в отдавнашен конфликт и че техните бащи крият тъмна страна от живота си и изпитват ненавист един към друг от много години. По тази причина тяхната голяма любов се оказва в опасност и надеждите да я изживеят в безоблачно щастие се оказват невъзможни. Минава време и тайното става явно - всички ще разберат истинската причина за пристигането на Джесур  в този край. Дали не е отмъщение??В главните роли:
Сериите с БГ субтитри:


Благодарим за превода на LiLiSy, Алекс, assianita, rina-rina!!
Превод:LiLiSyЗабрaнения плод/Ask i memnuСценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм
По едноименния роман на Халид Зия Ушаклъгюл

Скрит текст:

Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.
Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с 2 деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.
Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства?

В главните роли:
Бехлюл-Къванч Татлъту
Бихтер-Берен Саат
Аднан-Селчук Йонтем
Фирдевс-Небахат Чехре
Нихал-Хазал Кая
Бюлент- Батухан Караджакая
Мадмоазел Дениз- Зерин Текиндор
Елиф-Еда Йозеркан
Пейкер-Нур Фетахоулу
Хилми Юнал-Реджеп Акту
Бешир- Баран Акбулут

Север-Юг/Kuzey-Guney
Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Мехмет Ада Йозтекин
Продуцент-Ай ЯпъмСкрит текст:
е историята на двама братя Kuzey и Güney. Kuzey (на турски означава Север) е смел но безразсъден, бунтар, трудно овладява гнева си, безстрашен, не търпи несправедливост, нетърпелив и често юмрукът му говори вместо него. Güney (означава Юг) е негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не действа без да мисли, работлив, но и страхлив. Единственото общо между двамата е любовта им към Джемре

Участват:
Къванч Татлъту като Кузей Текиноулу
Буура Гюлсой като Гюней Текиноулу
Йойкю Карайел - Джемре Чайак
Бааде Ишчил - Бану Синанер
Мустафа Афкъран - Самир 'Сами' Текиноулу
Семра Динчер - Хандан Текиноулу
Зерин Текиндор - Гюлтен Чайак
Юнал Силвер - Атила Синанер
Ръза Коджаоулу - Али Гюнтан
Чаадаш Онур Йозтюрк - Баръш Хакмен
Гьоксен Атеш - Венюс Терзерел
Хазар Ергючлю - Симай
Тургай Кантюрк - Ферат
Мерве Болуур – Зейнеп
Хале Сойгази - Ебру
Серхат Теоман - Бурак Чаталджалъ
Каан Ташанер - комисар Шереф
Нихан Окутуджу - Дениз

Другите негови филми и сериали:
2005-2007 г. - "Перла" - Мехмет Шадоулу

2007 г. - "Aмериканци на Черно море 2"


2007-2008 г. - "Менекше и Халил" - Халил Туулу
С БГ Аудио


2010 г. - "Grease" (musical)

2010 г. - "Играта на играчките 3" (озвучаване)

2010 г. - "Езел" - Секиз

2013 г. -  “Сънят на пеперудата“ - Музафер

2014 г. - "Курт Сеит и Шура" - Курт Сеит ЕминовНагради:Мъж/актьор на годината-2016, за сп.GQ
Видео от церемонията

Видео 2


ИНТЕРВЮТО С БГ. ПРЕВОД

***********
Скрит текст:

"Златна Пеперуда" за най-добър актъор за 2009 год, в "Забранения плод"
ИНТЕРВЮТА :

Къванч за сп.GQ-2015 г..

Къванч за сп.ELLE-2013 г..

Къванч за сп.ELLE-2011 г..

Къванч за сп.ELLE-2010 г..

Къванч за сп. Marie Claire” - 2009 г..
Видеа и ТВ участия


МАVI- 2017

Къванч Татлъту в:

       
*******************
*******************


Връзки към старите теми:
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА !!


Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 18:59 от Airra

# 1
 • Мнения: 16 364
Добре дошли в новата ни тема!! Two Hearts
Започваме я в деня на влюбените, след премиерата на новия филм на Къванч!! Heart Eyes
Нека я изпишем с положителни чувства, хубаво настроение и се радваме на успешни Кивови приключения!!


колажите, не са нови  Blush
от поста на Алинка Heart Eyes
"Гледайте с Любов, слушайте с Любов, яжте с Любов, лягайте с Любов и ставайте с Любов, учете с Любов, мислете с Любов. Каквото предприемете, правете го с Любов."

Учителят Петър Дъновтепърва ще разглеждам, какво е излязло от снощи.... Whistling

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 10:38 от Airra

# 2
 • Мнения: 16 194
Айре  Heart Eyes благодаря за новата прекрасна тема!  newsm51 love001
Какво по-интересно от самата гала на ДС  Laughing


А също и товаПредполагам, че ще има още доста интересни неща, които да споделим и в тази тема  Peace

А очакваме и това  Heart Eyes

Първият отзив за филма
Цитат
Кыванч с другом и актёром Турции Эдхемом Дирвана.
Отзыв о фильме от Эдхема...
Несмотря на все трудности, которые испытывает отец в жизни, он показал, каким сладким, каким терпеливым, каким хорошим, каким любящим он может быть, мой красивый брат. Ну, я также рад, что они в море и они перенесли этот мир на белый экран. Спасибо всей команде за тепло южного воздуха. Здоровья за ваш труд.
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:00 от queen_fenka

# 3
 • Мнения: 4 533


     Здравейте, красавици, влюбени!

     Да се радваме на "мотото" на днешния ден, защото всичко и преди всичко е ЛЮБОВ!

     Щом нещо ни носи настроение винаги е хубаво!


     

   

     Да ни е вкусно кафето!

   

           Да им е хубав денят и на участниците във вчерашната премиера, които дадоха радост и на нас!       


   

# 4
# 5
 • Мнения: 1 164
Айра благодаря за новата тема Много е хубава

https://www.instagram.com/p/BfK1uDKH3Tt/?taken-by=captainergun

Честит  празник

# 6
 • Мнения: 16 364
Орси bouquet
Фенче Heart Eyes, мерси bouquet
аааа станах шашардъ #Crazy, толкова много неща
а и довечера нова доза Wink
Киво дали ще е в Щутгарт? newsm78

номер едно сме в тренда в ТТизлязоха снимки и с Хилял, с Мелиса Памук, Едже УсулуСедеф, КК, и Башактук са всички нови клипчета в Ютуб
https://www.youtube.com/results?search_query=K%C4%B1van%C3%A7+Ta … F&sp=CAI%253D

и приятеля на Киво-Едхем, за който също познах
много са готини, и коментара му е много трогателен!!!
Терзи Hug, благодаря ти bouquet

още един отзив..aма newsm78Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:39 от Airra

# 7
 • Плевен / София
 • Мнения: 15 678

колажите, не са нови  Blush
от поста на Алинка Heart Eyes
"Гледайте с Любов, слушайте с Любов, яжте с Любов, лягайте с Любов и ставайте с Любов, учете с Любов, мислете с Любов. Каквото предприемете, правете го с Любов."
Учителят Петър Дънов

Прекрасна мисъл...позволих си да я споделя и в темата на ИН
Здравейте момичета
Айра Heart красива тема...в прекрасен ден...Благодаря
за теб...

# 8
 • Plovdiv, Bulgaria
 • Мнения: 1 700
Привет и в новата тема! Heart
Опиянени от магията Blue Heart Къванч Blue Heart ,влюбени в живота и щастливи да я изпишем!


Айре, Heart Eyes


Момичета, Flowers Hibiscus

# 9
 • Мнения: 16 364
Алинка love001
Гости, благодаря!! bouquet

хехе, снимката на вечерта Wink


довечера, сме в Щутгарт

разчитам на съпорт!-Терзи Hug, Али Heart Eyesнещо сладурско за празника Simple Smile


ааа и това...не си пуснаха ръцете Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 12:59 от Airra

# 10
 • Мнения: 16 364
 Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Мнение одного из журналистов о фильме"Давай, сынок":
"Фильм "Давай, сынок" рассказывает об истории отца, который готов весь мир перевернуть ради одного лишь взгляда своего сына. На протяжении двух часов вы наслаждаетесь очень тёплой и жизненной историей. Плачете, смеётесь и много думаете... Потом снова продолжаете жить. Как и в самой жизни... Актёры Кыванч Татлытуг, Алихан Тюкрдемир и Бюшра Девели играют сказочно! Фырат Парлак - герой, который написал эту сказку! А Бора Эгемен человек, который снял для нас эту историю. Они все молодцы. Премьера состоится 16-ого февраля. На пресс-конференции журналисты дали высшую оценку фильму. А актёрское мастерство Кыванча просто невероятно!"
Мнение турецкого кинокритика: "Я посмотрел фильм "Давай, сынок". Это фильм, в котором каждый мужчина увидит что-то своё... Особенно я советую этот фильм отцам, у которых есть сыновья. Музыка - лучшее лекарство от всех проблем."

Цитат
Отзывы о фильме "Давай же, сынок"
Хилаль Сорал:
Фильм с Кыванчем в главной роли снят прекрасно. Спасибо всем, кто участвовал в этом с Алиханчиком вместе. Удачи тебе #hadibeoğlum
Эмир Ичгорен :
Моей сестре повезло и выпал большой шанс увидеть великолепный фильм Кыванча. Он много раз заставил смеяться и много раз заставил нас поплакать. Обязательно вы должны увидеть "Hadi Be Oğlum".
Перевод- Aida Rauf.
https://vk.com/kivanctuba

продължавам да допълвам.......... Confused

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 16:13 от Airra

# 11
 • Мнения: 2 741
Привет! Айре,  Hug отново ме изненада с разкошната шапка на новата тема. Прехвърлих стихотворението и си взех снимката на Киво с малкото подобие на Киво. Laughing Много са сладки! Ох, да му се падне едно такова момченце... Praynig ще изпиша цяла страница с възторжени стихове.

Светлините в залата угаснаха.
Възторжената публика притихна.
Надеждите в копнеж прераснаха.
Очакването на МИГА ни се усмихна.

Талантът ти изригна от екрана
с палитра от емоции безбрежни.
И ролята единствено за теб избрана
душите ни обгърна с чувства нежни.

Не спря да се раздаваш до финала.
И не спести частица от талант.
А тази роля истинска и зряла,
в короната ти заблестя като брилянт.

Защото...Ти си КРАЛЯТ!
Приятен остатък от следобеда!

# 12
 • Плевен / София
 • Мнения: 15 678


Светлините в залата угаснаха.
Възторжената публика притихна.
Надеждите в копнеж прераснаха.
Очакването на МИГА ни се усмихна.

Талантът ти изригна от екрана
с палитра от емоции безбрежни.
И ролята единствено за теб избрана
душите ни обгърна с чувства нежни.

Не спря да се раздаваш до финала.
И не спести частица от талант.
А тази роля истинска и зряла,
в короната ти заблестя като брилянт.

Защото...Ти си КРАЛЯТ!Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
А готови ли сте за танци...

# 13
 • Мнения: 3 001
Здравейте, честита ни нова тема, нов филм и интервю!

Честит свети Валентин и Трифон Зарезан!

Предлагам заглавието на новия филм да бъде "Давай, сине".
Не знам турски, но на бг обръщението с частичката "бе" не звучи съвсем добре.

Може би Дива да си каже мнението, след като изгледа филма.

Според мен в "хайде, бе" има повече нетърпение и малко разочарование, докато в "давай" има само окуражаване.
Не съм гледала филма, просто така го чувствам.

и още малко снимки от галата:


# 14
 • Мнения: 16 364
Гости bouquet
Кате bouquet, значи си готова и стихосбирка да издадеш, при такова събитие Praynig Joy
шапката тоя път е мое дело, предишния колаж не беше мой.....

Валя, съгласих се...поправих заглавието Peace

започнаха да излизат снимки от Германия Peace...............
Терзи, тук ли си? Simple Smile


Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 19:26 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт