Бъбриви айляк дами чоплят НЕМСКАТА система в 197-ма тема

• 73 506
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • Англия
На Уиз седалките са сякаш малко по-отдалечени една от друга и има повече място за краката. Предимство за мен е и багажът до 32кг. Райън пък кацат на новия терминал и поне можеш да идеш до нормална тоалетна.

# 391
Много благодаря ,за всички споделени мнения. bouquet
Аз летя от Хамбург и май нямам много избор .
На отиване ще съм само с ръчен ,за връщане ще чекирам и куфар.
А с какво пращате багаж най -изгодно от бг до Германия?
Ако някой знае нещо по конкретно от Варна.

# 392
От Хамбург за Варна пак ти казвам виж SunExpress. Аз поне друг по-изгоден вариант изобщо не намирам, като се има предвид, че полетите са директни и с багаж. На Уиз цените за лятото са ужасни, на Райънейър са подобни, и двете без багаж. Лошото е, че и на Sun се изчерпват и аз ще вземам на дъщеря ми билет, който не съвпада съвсем с ваканцията и не знам какво ще правим с отсъствията. Иначе имам връзка с шофьор, който вози от адрес до Варна и обратно за 120 евро с колкото искаш багаж, но не искам детето да се разхожда 24 часа.

# 393
  • Германия
А от Хамбург към Варна не летят ли и Eurowings?

# 394
Момичета,като се отворили  темата за самолетни билети,от какъв сайт резервирате полетите??
И знаете ли нещо за пътувания на бременни(мисля да пътувам юли месец,а тогава ще съм в 7 месец),чух,че трябвало бележка от лекар,че можеш да пътуваш..Thinking

# 395
  • София
......
А с какво пращате багаж най -изгодно от бг до Германия?
...
Виж Спиди, Интерлогистика и Арамекс.

# 396
  • Англия
Със Спиди съм пращала-36лв за 30кг мисля. Тук доставят с ДПД и пристига значително по-бързо, отколкото като пращам към Бг-някъде за 7-8 дни

# 397
  • Германия
И знаете ли нещо за пътувания на бременни(мисля да пътувам юли месец,а тогава ще съм в 7 месец),чух,че трябвало бележка от лекар,че можеш да пътуваш..Thinking

https://www.hallo-eltern.de/schwangerschaft/schwanger-fliegen/

# 398
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз съм летяла в 7ми месец и не съм имала бележка.
с райън мисля летяхме  newsm78

# 399
Тези цени на спиди ме устройват напълно Peace да си пратя багаж с тях от бг и да си пътувам само с ръчен.

Check Please ,погледнах и тази компания SunExpress  и  наобратно ще пътувам с тях ,много по удобно е с директен полет от Варна.

Много ми помогнахте всички   Hug

# 400
самолетни билети си купувам направо от сайта на авиокомпанията. Плащам с превод (Überweisung). Летяла съм и с България еър, но там искаха кредитна карта, та се наложи друг да ми купи билетите. Затова я избягвам. Нискотарифните компании са изгодни, ако няма да летите в началото или края на ваканциите. Тогава са равностойни с нормалните. Ние се опитваме поне на отиване или  връщане да е една седмица след началото или преди края.

# 401
Искат Виза или Мастър карта, която не е задължително да е кредитна.

# 402
  • Англия
От Хамбург за Варна пак ти казвам виж SunExpress. Аз поне друг по-изгоден вариант изобщо не намирам, като се има предвид, че полетите са директни и с багаж. На Уиз цените за лятото са ужасни, на Райънейър са подобни, и двете без багаж. Лошото е, че и на Sun се изчерпват и аз ще вземам на дъщеря ми билет, който не съвпада съвсем с ваканцията и не знам какво ще правим с отсъствията. Иначе имам връзка с шофьор, който вози от адрес до Варна и обратно за 120 евро с колкото искаш багаж, но не искам детето да се разхожда 24 часа.
Отсъствие извън ваканциите не е никак желателно, но ти си знаеш сигурно https://www.rtl.de/cms/reisen-statt-unterricht-polizei-schnappt- … afen-4165332.html

# 403
  • Германия
В много изключителни случаи се взема разрешение от училището, писмено!!! и се пътува с него. Преди 2 години така си носех едно с мен, защото летяхме за турнир точно 3 дни преди края на учебната година. Никой не ни пита за нищо, вероятно и заради това, че излетяхме от Дортмунд, а нашата ваканция беше по различно време.

# 404
И аз летях точно в 7ми месец, с раян ейр. Бях си взела бележка от лекаря за всеки случай, но не ми я поискаха.

Общи условия

Активация на акаунт