Всичко за косата тема 2

• 87 537
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Мога да кажа конкретни два Лидъла в София, където я има четката.  Единият е на Ботевградско шосе, до Джъмбо, а другият - в Ринг МОЛ. На първото измиване още ще я пробвам и ще споделя как се държи и как аз се справям Simple Smile
И отново благодаря за отзивите! Heart

# 676
  • Варна
 Аз съм върл фен на въртящата четка  Laughing . Имам Ровента от близо две години и покрай моите писаници по темите доста мацки се сдобиха с такава. За калпазанка не умееща да борави с четка и сешоар е изключително полезна вещ.
  Наскоро се сдобих обаче с наистина хубав сешоар/не е Паралукс,но е профи марка с доказано име/. Бях харесала Паралукс,но от Бютиексперт ме подразниха с отношение и инатата блондинка реши,че ще си даде парите на друг,които знае как да и ги вземе  Laughing.
 Та..... с това чудо се изправям и оформям за няма и 10мин. с кръгла четка без проблем. Чак съм изумена,че успявам  Laughing.  Факт е,че хубавата йонизация прави резултата различен.
 Лидлска четка нямам,имам сешоар техен на Парис Хилтън. Голям,тежък и неудобен и както установявам с митична йонизация  Laughing,което е нормално де няма как за 30лв. да има и йонен генератор.

# 677
Кой сешоар препоръчваш?

Моя е Филипс, много мощен,  с йонизация, но много стар. Преди като му пусках йонизацията може и да се заблуждавам, но имаше едно приятно боцкащо усещане. Сега го няма, мирише на изгоряло, нагрява се адски много целия корпус. Абе за смяна е. Та сега им търся разликите....

# 678
Препоръчайте ми шампоан за мазна коса. На следващия ден след измиване и е вече мазна. ДПШ ще помогне ли?

# 679
  • Варна
  Герганче  взех ето тоя https://www.4hair.lv/en/hair-dryers/5058-babyliss-pro-black-star … c-hair-dryer.html /линка е само за визуализация/ иначе го взех от агора,но го няма на сайта им. Поръчаха ми го от вносителя. Изискванията ми бяха да е лек,ергономичен и с възможно най-добрата йонизация и да не е 350лв.  Laughing защото първия,който ми предложиха беше толкова.

Не съм го ползвала достатъчно та да го препоръчам,но определено ми харесва. Няма боцкане от йонизацията,но косата е копринено гладка и изсъхва за много кратко време. На всичкото отгоре е странно тих в сравнение с всичко,което съм ползвала до сега.

интересно  ДПШ е по-вероятно да влоши още повече ситуацита.

# 680
Кой сешоар препоръчваш?

Моя е Филипс, много мощен,  с йонизация, но много стар. Преди като му пусках йонизацията може и да се заблуждавам, но имаше едно приятно боцкащо усещане. Сега го няма, мирише на изгоряло, нагрява се адски много целия корпус. Абе за смяна е. Та сега им търся разликите....
Не съм усещала никога боцкащо усещане от йонизацията,дори и при фризьорката.
За сешоар ако не ти се отделят много парички може да погледнеш тези на филипс,Remington.. .Имат по 70-80 лева с йонозация.
https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-remington-ac9140-proluxe Цена : 83.99лв.
https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-remington-ac9096-silk Цена : 125.99лв.

Аз за себе си реши,че ще си направя подарък след края на лятото.Сешоара не ми е спешен в момента.
Да похваля ампулите на милк шейк от интегеити серията.Направиха косата ми много жива.Разкош абсолютен.Всяка неделя ще се глезя с една ампула .

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 08:58 от Анонимен

# 681
Като сте заговорили за сешоари... имам този ,но му загубих приставките ,а ми се иска да си го ползвам,защото е доста силен. От къде мога да намеря такива приставки ? Дифузера не ми трябва,имам друг сешоар с дифузер , но "концентратора за прави прически " ми трябва .

# 682
Като сте заговорили за сешоари... имам този ,но му загубих приставките ,а ми се иска да си го ползвам,защото е доста силен. От къде мога да намеря такива приставки ? Дифузера не ми трябва,имам друг сешоар с дифузер , но "концентратора за прави прически " ми трябва .

https://www.remington.bg/chasti-i-konsumativi/universalen-koncen … i-remington-d52cu Simple Smile) Гарантирана е съвместимостта със следните модели на марката: AC5911, AC6120, AC9096, AC5999, AC9140, D2400, D3010, D3015, D3711, D5000, D5017, D5210, D5215, D5216, D5219, D5220, D5801, D8700

# 683
https://www.remington.bg/chasti-i-konsumativi/universalen-koncen … i-remington-d52cu Simple Smile) Гарантирана е съвместимостта със следните модели на марката: AC5911, AC6120, AC9096, AC5999, AC9140, D2400, D3010, D3015, D3711, D5000, D5017, D5210, D5215, D5216, D5219, D5220, D5801, D8700
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus очите ще ми извади раздела за консумативи и пак питам....сутрешното кафе не е подействало!
Благодаря ,Чаровничка !!

# 684
  • Плевен
Докато сме на тема сешоари, да се възползвам да попитам, какво ви е мнението за дифузерите? Отскоро имам сешоар Парлукс и съм изключително доволна, заслужава си всяка една стотинка и не съжалявам, че направих подарък на себе си Grinning Сега съм в чуденка, дали да си взема и дифузера за него, косата ми е естествено права и се чудя, дали би направил някакви чупки, така изглежда.
https://www.rea.bg/parlux/difuzer-za-seshoar-parlux-advaced.html

# 685
И аз наскоро си взех Парлукс и дифузер към него. Страхотен е. Моята коса, обаче си е къдрава, с него сякаш по мека става, някак по жива. За пореден път се убеждавам от какво значение е сешоара. Като козметиката за коса всъщност.
За права къса се съмнявам, че който и да е дифузер ще направи нещо....То ако няма чупки  newsm78 Може би със силна пяна и активатор за къдрици. Няма да е трайно, ще се заплеска и на другия ден е за миене.

# 686
Някой ако търси въртящата се четка от Лидъл , в този на Раковска в София имат бройки.

# 687
Аз също имам парлукс. страхотен сешоар и дифузер си взех към него, но така и не съм го пробвала

# 688
Аз съм с права коса с леки чупки. Ставам на много приятни вълни с дифузер, но си трябва усилия и много пяна и както каза Ел на другия ден е за миене,защото косата ми изглежда като мръсна,а дефакто не е. Обожавям този ефект,много ми отива и бих се правила така и всеки ден,но това е което ме спира. Трябва и аз да взема да си купя един по-хубав сешоар. Да взема да намекна на мъжо,за някой повод,че сега с 2-та година майчинство от мен няма да
е 😀
Оф едва си търпя косата междудругото,суха и все вързана и плаче за Лореал Абсолют☺ много си харесвам цвета,но боята си казва думата.

# 689
  • София
Докато сте на вълна сешоари, може ли да ми кажете какво представлява функцията йонизация?

Заинтригувахте ме и с тази въртяща се четка от Лидъл. Наистина ли е лесна за ползване?

Общи условия

Активация на акаунт