Всичко за косата тема 2

• 87 520
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
аз пак да попитам за добър колорист в Пловдив... моля дайте отзиви

# 121
аз пак да попитам за добър колорист в Пловдив... моля дайте отзиви
Следвам една мацка от Пловдив.Ева Гидишка.Отзиви няма как да дам защото не съм от Пловдив.Може би най добре момичетата в темата за Пловдив ще те насочат за добър колорист от вашия град.
Гери,освен маска е хубаво да си вземеш и хубав финиш.Защо не пробваш с олио за коса?Не си впечатлена от маракеш и ми аманте доколкото си спомням.
Олиата на Лореал за боядисана коса имах преди (омекотяваше връхчетата)
Наппследък косата ми започна пак да харесва олио финишите.

# 122
Чаровна, трябва да взема, да. Трябва и да се подстрижа няма да мине без. Онзи ден ходих на гости на една, пита къде са ме офъкали така неграмотно. Знам че не само аз го.виждам явно. Ще трябва да забравя за дължината и да ида да я оформят някъде нормално Sad Многоооо ми е криво.

Относно финишите - тежки като че ли ми идват кремообразните. Може би е моментно.

# 123
Ел - и аз съм леко разочарована, очаквах повече финиш ефект от него, не само термозащита. Ще хо пробеам следващият път в комбинация с кератиновото олио, което използвам. Не ми се иска да минавам на протеинова серия шампоани о балсами, много ми заплитат косището. Изключително добре ми се отразява редуването на хидратиращата Джойко и тази за обем на Джон Фрида, предполагам тя е по-балансирана.

# 124
  • В къЩи.
Аз малко ще изместя темата на разговор...какви четки/гребени за коса ползвате и решите ли косата докато е мокра?

# 125
Аз имам шампоана за обем на Джон Фрида. След употреба косата ми е сплескана, без обем и на следващия ден има нужда от ново измиване. Надявам се маската да е по-сполучлива.

# 126
Лия-ползвам Tangle teezer. Ресала съм я и мокра, преди да си купя сешоара-четка. Всъщност сушах в със сешоар, докато непрекъснато я разресвах. Иначе ставаше прекалено бухнала в краищата и ме дразнеше. Сега реша на мокро, но директно със сешоара-четка.

Линофрина-да не е от последващите маска/балсам? Не ми се е случвало такъв момент, имайки впредвид, че моята коса е с доста мазен корен и понякога трудно изкарва до 3-ти ден, макар и вързана.

# 127
  • Sofia, Bulgaria
Аз също ползвам Tangle teezer, но не съм особено възхитена от нея. Имам и четка на сешоара, но много рядко я ползвам. Като цяло не реша косата мокра, освен ако не е с четката на сешоара.
Ако някъде имам по-сплетена коса, мажа с някакво масло, преди миене и така разресвам.
Чудя се дали да не взема от четките на Ikoo, които Чаровна, похвали в предишната тема.

# 128
  • Street of Dreams
Аз съм с wet brush, реша я докато е мокра.

# 129
  • София
Аз се реша с такава четка, винаги на мокра коса, винаги след кристали или балсам без отмиване, защото иначе няма разресване.
Откакто чета темата се заглеждам и грижа повече за косата си и виждам благоприятен ефект. Благодаря на всички, че споделяте! Simple Smile

# 130
Реша косата си абсолютно винаги в банята след измиването с шампоана и нанасянето на маската. Само така мога да я среша, разресвам с пръсти.
Иначе имам ето такъв гребен, много е хубав, но го ползвам веднъж годишно, че и по-рядко Simple Smile

# 131
Здравейте от мен също. Аз искам да ви попитам за добра домашна маска за суха коса. Искам да ми бъде по-мекичка с повече блясък и да е по-жизнена. Прегледах маските от 1 страница, но там не пише точно за какви приложения са и дали са за суха или мазна коса и се обърках ;д Ако може да ми препоръчате някоя от която сте доволни ще съм много благодарна!

ПС: Ако има значение боядисвам я на 2-3 месеца може би. Даже последните 2 месеца фризьорката ми боядисва само в корените така не се увреждала много косата.

# 132
Фризьор ми е казвал, че сресването на мокра коса е вредно.Косъмът тогава е по разтеглив и съответно може по-лесно да се скъса.
Колко е вярно, не знам.Всеки сам преценя за себе си.

# 133
  • София
Да докладвам първи впечатления за Chi Iron Guar спрея - май не е моя продукт, поне не самостоятелно де. Измих с джойко хидратиращ шампоан и балсам.  На влажна коса напръсках, но докато хвана четката и сешоара минаха 10-15 мин. За това време фиксиращите своиства започнаха да действат-съответно косата стана по-твърда и леко на пръчки, което при сушенето се коригира, но все пак косата е втвърдена, има фриз и няма блясък. Спрея по никакъв начин не улеснява разресването, така, че е му дам още няколко шанса в комбинация с други финиши и тогава ще кажа тотално мнение.
И аз съм на абсолютно същото мнение за Чи.
Доста хвален продукт,но ефекта,който оставя не ми допада.
Днес се измих с хидратиращ шампоан,без да слагам Чи-то и косата ми стана супер гладка след пресата.
Ще търся друга термозащита.

# 134
Аз се реша с ikoo brush.Имам и четка tangele и още една tangle която е за изправяне на косата.Кръглата ми четка е Марокан най голямата.
Май често използвам ikoo.Tangle не я поглеждам вече Blush.
И аз не харесвам термото на чи.Затова и похвалих това на keune.По малко мл е ,но е икономично.Няма никаква фиксация.Друго термо което харесвам е на ФК ,но не е евтино Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт