Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

за различията в анатомията

  • 803
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 895
Наскоро някое услужливо детенце в яслата е светнало моя син,че има пишка и това е повод за голяма гордост.Сега при всяка смяна на памперса се ухилва доволно,разтяга я победоносно и ми заявява-Мамо,виж пишката!Сестра му,която зорко следи какво се случва наоколо от два дена прави опити и тя да повтаря същата процедура-но очевидно осъзнава,че е различно...От една страна не искам да им насаждам срам от голотата,нито да им казвам,че е неприлично да се говори така,но друга страна,тя е малка-колкото и да се опитвам да обяснявам-като и кажа че няма пишка и го приема все едно съм и взела играчката.Чела съм разните теории по темата,но сега се сблъсквам на практика с това...въпроса ми е към мамите на двуполови близнаци по-големи от нас или към тези с породени дечица: практически как се справихте с този проблем.защото сега само казва виж пишката,но ми се струва ,че следващата фаза ще е -а пък ти нямаш,нека ти и тя ще стане съвсем нещастна от това.Давайте съвети моля-може и да ви звучи смешно,но аз съм в сериозно недоумение как най-безболезнено и за двамата да им обясня,че анатомията им е различна и това не е повод за завист към единия и ревност от страна на другия,та ако можете да ми дадете някакъв полезен съвет с внимание ще ви изчета всичките

# 1
  • София
  • Мнения: 1 121
С наши приятели сме нудисти и тази година на морито имаше подобна ситуация. Бяхме с две млади семейства с момченца на по 2-3 години. И в един момент и двамата се замислиха как така татковците и чичкото си имат пишки, а пък мамите и аз нямаме. Едната майка се намеси и се справи много добре - просто им обясни, че всички хора са различни и че това е много хубаво - всеки е уникален с нещо, така както някои са дебели, а други - не. Мисля, че трябва за свърши работа и при братче и сестриче, но за да избегнеш репликите "аз имам - ти не", го обясни поотделно, без присъствието на другия.

# 2
  • Мнения: 717
Аз съм близначка и да ти кажа за тях е важно да знаят, че щом единия има нещо, то и другия не е ощетен. Така, че наистина можеш да им кажеш как са уникални и че и двамата имат по нещо. Единият близнак ще има коте, а другия пате  Wink  ти ги разпредели на кой кое....друго не се сещам.

# 3
  • Мнения: 6 206
Използвай аналогия с теб и тати - мама е жена и има ..., а тати е мъж и има ... Когато пораснеш, ти ще станеш жена кат омама (и ще имаш рокли, гримове и пр.), а бати ще бъде мъж като татко и пр. и пр.

# 4
  • Мнения: 418
Цитат на: sladka hapka
Използвай аналогия с теб и тати - мама е жена и има ..., а тати е мъж и има ... Когато пораснеш, ти ще станеш жена кат омама (и ще имаш рокли, гримове и пр.), а бати ще бъде мъж като татко и пр. и пр.

  202uu   202uu   202uu

Общи условия

Активация на акаунт