Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 148
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Моцарелата е ок.

Аз един глупав въпрос - кога се появяват стриите? Знам, че сме ги бистрили много...ама все пак в кой месец да ги очаквам. Всеки ден се гледам с ужас в огледалото и чакам да ме изненадат. Grinning

във всеки месец може да се появят Simple Smile очаквай ги винаги. А може и да не се появят изобщо - варианти всякакви.

# 136
Тук е тема за бременни , но щом не е свършил в теб и ако не сте повтаряли едва ли да си забременяла Simple Smile

Здравейте,правих секс на 19.02 (по време на цикъл-третия ден от него) без презерватив,но не свърши в мен.Направих си тест на 25.02 ; 27.02 и на 2.03-ден на овулация и трите бяха отрицателни.Според вас има ли начин да съм бременна ?

# 137
Стриите се появяват при по-голямо вдигане на кг. или разширяване на корема.Ако кожата не е еластична. При някои жени стрии се появяват отзад та кръста. При мен се появиха сега едни червени чертички на хълбоците, към паласките, кремовете не помагат, но с едно две намазвания със зехтин виждам, че има чудодеен ефект.

# 138
Когато има разтягане на кожата, тогава могат да се появят стрии. На мен ми се появиха към 4ти-5ти месец на гърдите, защото се бяха уголемили, а към 7ми-8ми месец - на бедрата, когато натрупах повечко сланинки там. На корема не ми излязоха. Явно там кожата ми е по-еластична.

# 139
Герда, по твоя препоръка и аз мажа със зехтин. За жалост забравям и подхождам несериозно-не съм редовна. Ще се постарая, дано и при мен подейства.
По време на бременността(33г.с там някъде)  ми се появиха стрии на гърдите, защото размера се утрои. След раждането се появиха още  Sad

На корема нямам, всъщност само на гърдите имам.  Мазах се нон стоп, ама...Сега са розовеещи, разчитам че като станат бели ще личат по малко  Simple Smile 

# 140
Да ви попитам за мнение относно магнезиевото олио, препоръки. От около 2 седмици съм на магнезий Биолектра 365, но ефект никакъв.

# 141
Аз по препоръка на Salsicha, започнах да втривам магнезиевото олио освен в прасците и директно в корема, правя го само вечер, но положението е в пъти по-добре.

# 142
Да ви попитам за мнение относно магнезиевото олио, препоръки. От около 2 седмици съм на магнезий Биолектра 365, но ефект никакъв.

Зависи какъв ефект търсиш. Ако е само за крампи и болки - олиото е по-добре. Така ми казаха и се оказа истина. Ако вече има и по-сериозни проблеми - тогава и вътрешно.

# 143

Зависи какъв ефект търсиш. Ако е само за крампи и болки - олиото е по-добре. Така ми казаха и се оказа истина. Ако вече има и по-сериозни проблеми - тогава и вътрешно.

Да точно за такова ми трябва. Някаква марка да ми предложите.

# 144
Лично аз ползвам това и съм повече от доволна. Аз го ползвам, заради болки в единия ми крак- облекчава ме като се мажа с него, и ми помага.
П.С: От аптеката, а и следящото ме АГ ми препоръчаха магнезиев гел, а не олио. Казаха, че е по- добро и повече би ми помогнало, а освен това е по- пречистен и натурален продукт.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 00:15 от Fortuna_85

# 145
Момичета,когато ви регистрираха в 12та седмица като бременни, кръвни изследвания за какво ви пуснаха? Спин, Васерман, Рубеола, кръвна захар и ПКК ли? Мерси

# 146
  • Варна
СПИН и рубеола не са ми пускали. ПКК+урина, кръвна група, Васерман и Хепатит Б.

# 147
Къде си пусна изследванията? В коя болница?

СПИН и рубеола не са ми пускали. ПКК+урина, кръвна група, Васерман и Хепатит Б.

# 148
fortuna, гела бързо ли попива? Аз ползвам олиото на Абофарма, имам го от доста време, не съм търсила специялно нещо ново за този период, но ми е на свършване и се чудя за този гел.

И на мен СПИН и Рубеола не помня да са мк пускали ни един от двата пъти. А миналия път при регистрацията май само ПКК, кръвна група и Васерман ми пуснаха, а Хепатит Б месец преди раждането май.

# 149
Аааа ок , а урина и ПКК всеки месец ли се пуска?

fortuna, гела бързо ли попива? Аз ползвам олиото на Абофарма, имам го от доста време, не съм търсила специялно нещо ново за този период, но ми е на свършване и се чудя за този гел.

И на мен СПИН и Рубеола не помня да са мк пускали ни един от двата пъти. А миналия път при регистрацията май само ПКК, кръвна група и Васерман ми пуснаха, а Хепатит Б месец преди раждането май.

Общи условия

Активация на акаунт