Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-25

• 103 537
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Тъкмо се чудих какво ще правят там, мислех, че не го събарят, а го ремонтират. Иначе мястото е ТОП за квартала. Там ще е добре да се сложи една спирка на 148 срещу чешмата в посока център, винаги съм си мислила, че липсва такава. Много е неудобно за хората в тези блокове около Пикадили.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 21:09 от Freyda

# 226
Този 148 е най гадния транспорт. Обикаля много, и има джебчии в него.
Там няма да има проблем с ГТ, много линии минават.

# 227
Спирките са много отдалечени точна за блоковете около Пикадили. Едната се пада под басейна, трябва да пресичаш две платна за да стигнеш до нея и си има ходене.

# 228
Спирките са много отдалечени точна за блоковете около Пикадили. Едната се пада под басейна, трябва да пресичаш две платна за да стигнеш до нея и си има ходене.
Е, да ако си вътре в карето, или в новите блокове до пазарчето...
на мястото на самото пикадили ако е сградата не е толкова ходене, само се пресича булеварда и си там.

# 229
  • In transit
Гледам събарят Пикадили Младост, значи и Папуров е взел разрешение и почва да строи. Ще има апартаменти за всички Simple Smile
Там бих си взела апартамент.
Лъки, затворен комплекс го гласят да бъде. Иначе ще е точно на мястото на Пикадили.

# 230
Понеже стана дума - според мен затворените комплекси или поне сгради с охрана\портиер ще бъдат все повече в бъдеще, поне в големите градове.

# 231

Лъки, затворен комплекс го гласят да бъде. Иначе ще е точно на мястото на Пикадили.
Мястото не е чак толкова голямо, едва ли ще е нещо грандиозно голямо. Кой ще го строи?

# 232
Червенков има една сграда над ОМВ Левски. Завършваше я 2012-2013.
Има жилища и офиси. Вътре изглежда много добре, едно от най-добрите които съм виждал.
Лошото е, че е цопната между две улици. Сега дали 5-6 години по-късно пак строи така хубаво не се знае.
Ама за 5 години все още си изглежда идеално тази.

# 233
Има жилища и офиси. Вътре изглежда много добре, едно от най-добрите които съм виждал.
Лошото е, че е цопната между две улици. Сега дали 5-6 години по-късно пак строи така хубаво не се знае.

Дайте координати на този Червенков или сайт

В момента кои обекти се строят и знаете ли къде все още има свободни апартаменти?

# 234

Дайте координати на този Червенков или сайт

В момента кои обекти се строят и знаете ли къде все още има свободни апартаменти?

Сградата се казва Елит

# 235
  • In transit

Мястото не е чак толкова голямо, едва ли ще е нещо грандиозно голямо. Кой ще го строи?
Бившия собственик на Пикадили, Папуров се казва, фирмата му не знам как се казва. Но теренът си е негов и бях чела подадените документи за разрешително. По спомен пишеше, че става дума за няколко блока с двор и паркоместа. Абе нещо като на Узунов комплекса ще стане според мен.

Емма, то лошо няма, ама ти чела ли си договорът за подръжка на тези затворени комплекси?

Стаматко дай линк от гугъл мапс за коя сграда точно става дума моля те.

# 236
Тази реклама случайно ми изскочи, когато отворих някакъв сайт. Може и да сте я коментирали тази сграда, но слагам линка за информация.

http://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2% … EYASAEEgLwY_D_BwE

# 237
  • In transit
Още един нов проект във Варна: https://8mart.bg/#

# 238
Още един нов проект във Варна: https://8mart.bg/#
И тези не се шегуват, 12 000евро за подземно паркомясто. Laughing

# 239
Имам чувството, че истинският балон не е в София, а във Варна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт