Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-25

• 103 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
70 000 евро

# 286
  • Blondeville
А в коя част на Красна поляна, за ремонт ли е, колко квадрата е все пак приблизително? 

# 287
  • In transit
Може ли някой да даде линкове за сградите, които ще строят до ОМВ в Младост 1
Аз знам за тази: http://metalexbuild.com/bg/content/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8 … 85%D1%85-14181419 и на Явор сградата. От Металекс не бих купила на зелено, защото едно обещават, друго правят после.

Какво мислите за Виница като квартал?

# 288
Може ли някой да даде линкове за сградите, които ще строят до ОМВ в Младост 1
Аз знам за тази: http://metalexbuild.com/bg/content/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8 … 85%D1%85-14181419 и на Явор сградата. От Металекс не бих купила на зелено, защото едно обещават, друго правят после.

Всичко е разпродадено  Mr. Green

# 289
Какво мислите за тази сграда до моста на Черковна ? Ще се строи в карето между ОМВ на "Владимир Вазов" и църквата, точно на спирката на метрото е.

# 290
Аз получих инфо че ще е затворен комплекс, а такива не долюбвам

# 291

Аз мисля, че трябва да си с 2 коли, защото транспорта е малко специфичен. Да купиш готово, завършено да огледаш около него как е положението. Имаха проблеми с канализацията, сега не знам как е. Имат и проблем с водоподаването, но то май и в други квартали е така.
Мои приятели си купиха там, заради достъпните цени...обаче не им понесе и продадоха, с парите си купиха на колхозен (не мисля че е по добре) и са доволни.

Защо да избягваме металекс, гледам строят си, вземат акт 16...

# 292
  • София
Мислиме да продаваме 3стаен в Бъкстон, понеже сега цените са високи. Дали ще се покачват или задържат още време?
Започвам да проучвам възможности за закупуване на имот НС в друг южен район. Ако се очаква пикът да мине съвсем скоро - може и да се изчака с покупката?

ПП: Ако капарираш (запазиш) строящ се имот  - и го заплатаиш като е с акт 16 - цената към момента на запазването ли остава или моментната на пазара?

# 293
  • In the shadows of my mind
Какво мислите за тази сграда до моста на Черковна ? Ще се строи в карето между ОМВ на "Владимир Вазов" и църквата, точно на спирката на метрото е.
И аз го глеадх вчера това. Но локацията ми е много крива, за това и не дълбах повече в обявата. Районът там ми е крайно антипатичен. Повтарям - на мен, за други - може да е предпочитан Simple Smile

# 294
  • Резерват "Северозапад"
Противно на горното мнение - районът е добър, изключително удобен от транспортна гледна точка + спирката на метрото ще е много близо.

# 295
  • Blondeville
И на мен районът ми допада там.

# 296
И на мен точно това, което ми допада, е локацията. На минути пеш от парка Заимов, директно на метро спирката, съвсем близко до центъра, а пък и свекърите живеят на 3 мин.  Crazy.
Това, което ме притеснява, е че е на зелено. Не знам още, кой ще е строителят, а и обикновено цените на зелено през тази агенция/Stonehard/Luximmo/Bulgarian Property са без ДДС.

# 297
  • Резерват "Северозапад"
Аз купих на зелено преди 3 години в района, цените бяха супер и от близо 6 месеца живея на 3  минути от Била-та. Наистина потреперихме докато завършат кооперацията, позакъсняха с 3 месеца с Акт 16, но в края на краищата съм много доволна Peace.
П.П. Само трябва да свикнеш със самолетите Wink.

# 298
Мислиме да продаваме 3стаен в Бъкстон, понеже сега цените са високи. Дали ще се покачват или задържат още време?

Аз напред писах моето мнение за София - скоро няма да спре напливът и търсенето. Така че, ако не настъпи някой световен катаклизъм, не виждам поводи за оптимизъм за понижение на цените.

# 299
Някой чувал ли е за строителна фирма Ситиком във Варна? Щели да строят зад Стадиона

Общи условия

Активация на акаунт