Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №56

• 69 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Момиче ще е и сигурно Масал ще се казва  Mr. Green

Ако Аслъ отиде да убие бебето ще е по-зле от всички убийства на Фери досега  Stop

Искам само да добавя, че аз напълно, ама напълно подкрепям казаното от теб!  Peace

# 646

Ако Аслъ отиде да убие бебето ще е по-зле от всички убийства на Фери досега  Stop

не мисля че премахването на нещо което даже не е човек все още може да се уеднакви с убийстовото на един човек дори!!!!
Аз така гледам на нещата. Какво значи не е човек? Щом му бие сърцето значи е  Peace 
Никога не съм одобрявала абортите.  Stop
Плюс това да не забравим профила на убитите от Фери  Stop Или те или той  Stop

# 647
Ферхат няма да отхвърли детето си. Нито Аслъ реално ще си помисли да го премахне.
И със сигурност това ще й помогне да се съвземе след смъртта на Джем и след целия стрес от стрелянето по Джунейт, раздялата с Ферхат и всичко, което й се насъбра... защото в крайна сметка животът иска своето, а бебето е живот, който ще промени дори психиката й, не само тялото. Без да съм мъж само мисълта за това ме стресира.
И точно защот е живот, още преди бях написала, че за мен аборта е убийство, изключвам когато има опасност за живота на майката.
Не може всеки път, когато някой има проблем със себе си или бащата на детето си да иде и да направи аборт. Да са мислили по-рано... боже мой. Освен това Аслъ със или без Ферхат може да отгледа това дете... вярно, че няма работа сега и е депресирана, но тя е лекар, в крайна сметка ценен за обществото човек, ще си намери и работа, и ще се съвземе.

# 648
Ще се осмеля да предложа и моя превод на тази част от резюмето, която ми е напълно неясна и на руски, и на английски, и на турски, и на български, защото са четири различни превода. Но с помощта на речник и помощ от Интернет, мисля, че се казва, че Джунейт разкрива двойния играч или къртицата сред хората на Азад и след това използва Гюлсюм, за да се вмъкне отново в конака. Т.е. с помощта на двоен играч, къртица, сред хората на Азад, Джуньо пак спасява кожата.

Ето и превода на Любими сериали с превод - Джунейт е къртица на Азад. Интересно. Сигурно е така.

РЕЗЮМЕ - ЧЕРНО БЯЛА ЛЮБОВ - 22 ЕПИЗОД

Когато Аслъ катастрофира тежко, нейният ангел хранител е до нея. Взели решение да се разведат, след катастрофата Аслъ и Ферхат научават, че са трима. Когато си мислят, че всичко е приключило, двойката научава, че Аслъ е бременна. Ще могат ли да започнат наново отначало, след като получават тази новина?
Джунейт, който е къртицата на Азад, ще използва Гюлсюм, за да може да проникне в къщата. Гюлсюм ще остане насаме със съвестта си. Ще се разкрие ли тайната на Гюлсюм, която е принудена да предаде любимите си хора?
А гостът, който ще почука на вратата на сем. Емирхан, ще шокира всички. И най-вече ще бъде голяма изненада за Аслъ...

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 21:55 от Дданни

# 649
е аз одобрявам абортите и не в случая не искам да го маха ,но не е там въпроса...вие тереза говорите какъв бил профила на убитите ...ами аз не съм съгласна ..ние нямам инфо че той не е убивал и невинни хора ( което е и правил защотот е мафиот и татко Намък не се е замислял за това кое е нвинен илине) И да живота на един такъв човек е много по ценен от едно неродено бебе.

# 650
е аз одобрявам абортите и не в случая не искам да го маха ,но не е там въпроса...вие тереза говорите какъв бил профила на убитите ...ами аз не съм съгласна ..ние нямам инфо че той не е убивал и невинни хора ( което е и правил защотот е мафиот и татко Намък не се е замислял за това кое е нвинен илине) И да живота на един такъв човек е много по ценен от едно неродено бебе.
Няма нужда да ми говориш на Вие, знаеме се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Просто бях с друг никнейм  Joy Joy Joy

За мен да отнемеш правото на живот на едно същество само защото не си бил подготвен си е убийство.
В днешно време можеш да се предпазиш от нежелана бременност, но да си правиш кеф на *** и после да отидеш да убиеш съществото за мен си е зверство. И не смятам, че неговия живот само защото не се е родило или още няма развити органи и крака и ръце е по-незначителен от на този, който е влезнал в мафиотските среди. Едва ли Ферхат е убивал случайни хора на улицата. Като влезнеш в тези среди знаеш какво те очаква. т.е имаш избор. Докато бебето или точката или там както ще го наричаме няма право на този избор. Аз може би съм по-чувствителна на темата поради лични причини, но така гледам на нещата.

Ако Ферхат убие сестра си няма ли да е по-зле от онези убийства?

Аслъ ще убие собственото си дете, което е вътре в нея. За мен си е зверство  Stop
Извинявам се на жените, които може да са правили аборт. Лично мнение

# 651
Тери, с хиляда ръце за поста ти за абортите. Убийство на напълно зависимо от теб човешко същество. Друга дефиниция за аборта нямам.

# 652
Такааа, много мнения, много преводи, нещо ми дойде в повече информацията newsm78 В крайна сметка ей го къде е понеделник Party
За абортите аз мисля, че трябва да ги има, в живота хиляди случаи, че и много повече /дори и с предпазни средства!/, където просто не може и дума да става за раждане..... Stop

Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 653
Зависи от ситуацията наистина, но в този случай защо трябва да абортира? Да си го гледа далеч от Ферхат и това е. Една майка това би помислила първо, а не да го убие  Stop

# 654
Зависи от ситуацията наистина, но в този случай защо трябва да абортира? Да си го гледа далеч от Ферхат и това е. Една майка това би помислила първо, а не да го убие  Stop

+1 Peace

# 655
Че Аслъ няма да направи аборт доброволно съм сигурна. Но да обмисляш някакви сложни съображения, когато детето е налице (ако ще да са две клетки),  за да го премахнеш- това е грях. Разбира се аборти трябва да има- по медицински съображения, при изнасилване, при малолетни. Но това са възрастни съзнателни хора, единият от които е лекар. Вярвам , че са знаели какво правят заедно. Само един тийнейджър, който е неосведомен, може да мисли , че се зачева от нес кафе.  И заради раздяла или развод да премахнеш фетуса? Не го разбирам, не го оправдавам. „Селото” може да изгледа едно дете.  Казвам го заради всички жени във фертилна възраст- не се отказвайте да раждате. Радост си е и надежда. Дали могат да са тримата- ето това е въпросът, който засега няма отговор. Лека нощ!

# 656
Че Аслъ няма да направи аборт доброволно съм сигурна. Но да обмисляш някакви сложни съображения, когато детето е налице (ако ще да са две клетки),  за да го премахнеш- това е грях. Разбира се аборти трябва да има- по медицински съображения, при изнасилване, при малолетни. Но това са възрастни съзнателни хора, единият от които е лекар. Вярвам , че са знаели какво правят заедно. Само един тийнейджър, който е неосведомен, може да мисли , че се зачева от нес кафе.  И заради раздяла или развод да премахнеш фетуса? Не го разбирам, не го оправдавам. „Селото” може да изгледа едно дете.  Казвам го заради всички жени във фертилна възраст- не се отказвайте да раждате. Радост си е и надежда. Дали могат да са тримата- ето това е въпросът, който засега няма отговор. Лека нощ!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 657
Лелеее, каква гледка...на Аслъ сигурно и е прилошало? newsm78

ново

https://www.youtube.com/watch?v=g8Wb67QLpts
Asfer|| Siyah Beyaz Aşk - You Are The Reason

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 23:28 от lia-martin

# 658
# 659
Като видях снимката на Аслъ в стаята им от конака на Намък- тя знае за интригата с бащинството. Не знаят къде е Джунейт. Бременна е и не знае на кого може да се довери. Объркана е. Защо не отидат в дома на баща и, а трябва да са „на вълка в устата”- за съспенс? Ще   дочакаме утре да видим какви са ги „накъдрили”.

Общи условия

Активация на акаунт