Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №56

• 69 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Привет!  Hug

Предположението ми, че в резюмето се казва, че Джунейт разкрива двоен играч на Азад, не мисля, че е правилно. Не съм си дочела добре граматиката снощи.  Grinning  Мисля, че по-правилен превод е "Джунейт, опитващ се да бъде къртица в полза на Азад, ще влезе в къщата с помощта на Гюлсюм." Или пък "Джунейт, опитващ се да играе двойна игра за сметка на/в ущърб на Азад, се опитва да влезе в къщата..."  Утре ще видим. Извинявам се за подвеждането снощи. Ама така е, преводач лаик. Grinning Но някак си не можах да схвана какво означават думите "Джунейт е къртица на Азад". Кога, отпреди ли, как? Но явно Джуньо ще влезе пак в някакви игри и ще се предложи за шпионин на Азад сигурно. Да видим какво полза ще има от тази гнида Азад. bowuu

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 12:30 от Дданни

# 661
И аз се чудя Аслъ как ще се върне в онази къща... могат да отидат не само в бащината й, но дори и в стария студентски апартамент на Ферхат, макар и без врати е доста по-спокоен и приятен от голямата къща на Намък. Ще го преобзаведат  Peace

Всички защитавахте супер много Гюслум, а сега някои от вас дори казахте '' Абидин да й пръсне главата'' , което ми е леко шокиращо, но ще го приема метафорично  Laughing
Мисля, че всеки човек дава индикации с поведението си за това какъв му е характера и образа на Гюслум не се е променил от началото на сериала. За това изобщо не се учудвам на нещата, които прави.

Ново от Бирдже в инста. Много интересно същество е тя Heart Exl

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 11:52 от morella allan poe

# 662
Вики, напълно съм съгласна с теб. Аслъ изглежда  много тъжна и объркана. Не ми харесват и снимките от сетовете. Дрехите на ГГ са сиво-кафяви, лицата им сиви, уютната им преди време за мен спалня и тя е в тъмни цветове, сенки. Тягостна серия ни чака. Ще ревем.

И една сладка  песничка за  всички жени, които нямат да бъдат  собственост на никой Simple Smile

You Don't Own Me

https://www.vbox7.com/play:3a7285e77b

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 13:01 от Luisa_Lottchen

# 663
Серията е каченааааааааа - https://vk.com/video154892944_456239232

Отивам да гледам с кафе
Скрит текст:

# 664
Имаме си вече превод на серията на български. Понеже има няколко линка - за онлайн гледане, за сваляне, в бокса, давам ви линк направо към страницата на преводачите, най-горния закачен пост, за да си изберете линк за гледане.

https://vk.com/club113691288

Някой ме е изпреварил, ама нищо!  Grinning

# 665
Привет Hug

Благодаря за превода на бг! Heart Eyes bouquet И аз ще погледна 3-4 сцени, които нещо не ми се изясниха, вкл. финала Grinning

Дани Hug, няма какво да се извиняваш за грешка в превода  no no no, явно  много завързано е написано, още утре ще ни стане ясно Peace

И аз съм против Аслъ да се връща в змийската къща на Намък, но сериал да става Mr. Green Бих искала нещата да са по-логични!

Снимка

Ферхат - първосигнален, тартор, съвсем ще се обърка утре hahaha

Баща му го наби в съня, сега и спаринг-партньорът ако му изкара въздуха  hahaha съвсем ще му се наместят мислите Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 14:48 от lia-martin

# 666
Лия  Hug

Да, да видим защо Аслъ се връща в змиярника. Трябва да има основателна причина. Може би Фери все пак разчита, че там няма да е сама, ако е решил да забегне и да мисли за бебето. Но ще го поотупат Фери, и насън, и в залата. Grinning

# 667
# 668
 Hug Hug

Да, да видим защо Аслъ се връща в змиярника. Трябва да има основателна причина. Може би Фери все пак разчита, че там няма да е сама, ако е решил да забегне и да мисли за бебето. Но ще го поотупат Фери, и насън, и в залата. Grinning
Да, още повече, че тя знае истините в тази къща newsm78

Какво пише Селин?

# 669
Лия, напълно не разбирам какво казва Селин без контекст. Без контекст и с тяхната странна в сравнение с българската пунктуация изкарвам ето това безсмислено за мен нещо:  През уикенда защо кола - хайде кажете нещичко/обяснете малко?

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 17:26 от Дданни

# 670
# 671
Ха, ха, на снимката на Морела:

Не, госпожичке, Ферхат Аслан е мой.

Мамо... Татко си е мой.

# 672
Морела Hug, наистина много сладка снимка newsm10
В коя ли серия ще роди Аслъ? newsm78

Зад кадър: /тоя отляво знаете ли кой е?/

# 673
Подготвила съм ни сутрешната тренировка за седмицата Simple Smile /може и с друг домашен любимец или без Sunglasses/

# 674

Слагам цитат от любима книга, който напомня на тези двамата тук... Simple Smile  А тези прекрасна мелодия.. май не сме я слушали отдавна. Ферхат от последния епизод е същия като тук.. затова ми се струва, че се е разхубавил и му е спаднала прическата.

Скрит текст:
— Видях те в дома на Авъл при фонтана и те залюбих. Беше на разсъмване и ти мислеше, че никой не гледа, а аз те видях… Такава те виждам и сега, въпреки че този пеплум те скрива от очите ми. Махни пеплума като Криспинила. Гледай! Богове и хора търсят любов. Няма на света нищо освен нея! Облегни глава на гърдите ми и затвори очи. - Quo vadis 

Общи условия

Активация на акаунт