Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз нямам интерес към новата двойка и това, че зорлем се опитват да направят Зорница главен герой, но това не ми пречи да чета всички мнения. То нали темата е за това, всеки да си пише, каквото го вълнува. Иначе В. Павлов е поредният актьор в сериала с криви зъби, добре че не се усмихва много.

Мен пък ми е много по- неприятно да гледам актьори и всякакви други с бели, порцеланови, изкуствени зъби, които блестят от километри. По- добре криви зъби, но поддържани естествено.
Пример - Иван на Андрей, Камелия от Гласът на България  и Благо Джизъса.

E, кой от тия тримата е актьор?

# 211
Ако няма драми, сериалът ще свърши.

Аз пък си мисля, че Фотева много лесно ще залитне по Тасев и ще погледне с други очи на него. Той има единственото нещо, което мъжа й няма - млад, красив, хубаво тяло Wink (не е мой тип Наум, но не мога да му го отрека)

# 212
Е, вярно, трябва драма, че да върви сериала, ама поне една щастлива двойка да оставят! И да бъде или Мазови, или Генадиеви, ако може Joy

# 213
Мазови имат още около два месеца драми и страдания, тях не ги чакам скоро да се оттърват.
За Калин и Наталия е ясно, че ще се бухнат в блатото с двата крака, защото ни го казаха вече няколко пъти, аз там се надявам, ако е възможно, тази седмица да изкарат безоблачно и най-големият проблем на Калин да са дрязгите с Марио Grinning

Ето промото за утре Simple Smile
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/926145?autostart=true

# 214
За съжаление всички ще са под ножа, драмата ще е пълна на всички нива Grinning
Eто какво ще стане тази седмица, чакат ни интересни епизоди Simple Smile
https://nova.bg/accents/view/2018/03/12/209565/%D0%BD%D0%B0%D1%8 … 1%80%D0%B8%D0%BB/

# 215
Ммм, интересно ми е какво ще се случи с Галя. Да не би да се наложи да подхлъзне Захариев за нещо?

# 216
Аз нямам интерес към новата двойка и това, че зорлем се опитват да направят Зорница главен герой, но това не ми пречи да чета всички мнения. То нали темата е за това, всеки да си пише, каквото го вълнува. Иначе В. Павлов е поредният актьор в сериала с криви зъби, добре че не се усмихва много.

Мен пък ми е много по- неприятно да гледам актьори и всякакви други с бели, порцеланови, изкуствени зъби, които блестят от километри. По- добре криви зъби, но поддържани естествено.
Пример - Иван на Андрей, Камелия от Гласът на България  и Благо Джизъса.

E, кой от тия тримата е актьор?

А, никой, просто хора от публичното пространство, които изглеждат комично с новите си зъби.
Не става въпрос само за актьорите.

# 217
https://nova.bg/accents/view/2018/03/12/209565/%D0%BD%D0%B0%D1%8 … 1%80%D0%B8%D0%BB/

Благодаря, Майче, наистина ще бъде интересно. Сблъсъкът Калин-Марио ще бъде чутовен просто Joy
Експериментална терапия е добро хрумване за случая на Мона, избягваме фактът, че коремният хирург не може да пипа по главата Grinning
А това, че тепърва Калин и Наталия ще решават да остават или да заминат, ме навежда на мисълта, че все пак ще имаме шанс да ги погледаме малко като нормално семейство.
Фотев и Галя - хм, аз си имам теория там. Любовна. Grinning

# 218
Мазови имат още около два месеца драми и страдания, тях не ги чакам скоро да се оттърват.
За Калин и Наталия е ясно, че ще се бухнат в блатото с двата крака, защото ни го казаха вече няколко пъти, аз там се надявам, ако е възможно, тази седмица да изкарат безоблачно и най-големият проблем на Калин да са дрязгите с Марио Grinning

Ето промото за утре Simple Smile
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/926145?autostart=true

Не искам Калин и Марио да се карат .
И двамата са ми любимци и няма да мога да заема страна.

# 219
Това с Тасев и Фотева ваши предположения ли са или изтекло инфо от предстоящия сезон, защото на мен лично ми се струва нереално как може изобщо да има такава връзка. Първо Тасев трябва да е самоубиец, а и Фотева не ми се вижда толкова глупава, че да рискува, а и изглежда искрено влюбена в съпруга си.
Просто недоумявам какво и как изобщо може да се случи между двамата.

Споделям мнението ти.
Не виждам никакви допирни точки и никакви причини, поради които да се случи нещо между тях.
На мен Тасев ми е образ от миманса, и да изчезне хич няма да забележа.

# 220

Благодаря, Майче, наистина ще бъде интересно. Сблъсъкът Калин-Марио ще бъде чутовен просто Joy
Експериментална терапия е добро хрумване за случая на Мона, избягваме фактът, че коремният хирург не може да пипа по главата Grinning
А това, че тепърва Калин и Наталия ще решават да остават или да заминат, ме навежда на мисълта, че все пак ще имаме шанс да ги погледаме малко като нормално семейство.
Фотев и Галя - хм, аз си имам теория там. Любовна. Grinning

Офффф, е айде да е поне Фотев младши! Стигат й на Галя 20 години по-възрастни мъже. Фотев поне не е такова мекотело като тъпия Петър

# 221
  • Разпиляна във въображението
Хайде да няма Галя връзка с този. Тя си обича Петърчо, Фотев си обича жената. Мисля, че проблемът може да е някакво предателство спрямо Петър, но служебно.

# 222
Наистина се очертава да е интересно тази седмица.
За Калин и Марио очаквам да почнат с лошо, но в последствие мисля, че ще станат страхотен екип. И двамата са големи специалисти, но си имат и голямо его.
За Галя незнам какво да очаквам нещо ще е свързано с амбициите и за шеф на генекологията, но дали Фотев ще одобри или обратното немога да преценя.

# 223

Не искам Калин и Марио да се карат .
И двамата са ми любимци и няма да мога да заема страна.
Няма да минем без това, промото е доста красноречиво. Grinning Смятам обаче, че бързо ще се стиковат. Ще направят една операция заедно, ще се погледнат възхитено колко са добри и двамата и ще приключат войната Simple Smile

При Галя и Петър е твърде безоблачно в момента. Ще има сътресения.

# 224
  • София
Повтарям го два пъти, за да го разберете. Толкова ли не се научиха да си пишат анонсите тези в Нова. Иначе за Ковачеви стана ясно, че ще се правят на чудотворци. Дано не им се получи, че съвсем ще затъпее работата. А Галя ми е много симпатична, дано има повече сцени с нея другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт