Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Не разбирам защо Марио тръгва така на нож с хората - какъв му е проблема?!?!?!
Защото цял живот се бори само с проблеми и не е имал време да изгражда нормални човешки отношения с хората. Вживял се е в ролята на вълк единак и не може лесно да работи в екип и да се съобразява с другите. Затова и условието към Захариев беше, че всичко трябва да бъде по неговия начин. Как Зорница все на такива странни типове попада.

# 241
Защото цял живот се бори само с проблеми и не е имал време да изгражда нормални човешки отношения с хората. Вживял се е в ролята на вълк единак и не може лесно да работи в екип и да се съобразява с другите. Затова и условието към Захариев беше, че всичко трябва да бъде по неговия начин. Как Зорница все на такива странни типове попада.

Оф, аман от сложни мъже Joy

# 242

Оф, аман от сложни мъже Joy

Тези май ги има само по филмите.
Покрай мен в реалния живот са все едни....

# 243
  • Разпиляна във въображението
Да не забравяме, че и двамата са бивш и настоящ шеф на Спешното отделение.

# 244
Veracruz, те тия в сериала не са много цвете за мирисане - аз ако попадна на “нашия Петър”, после на Виктор и накрая на Марио за десерт, ще се откажа от мъжете Joy

Ммм, вярно, че делят позиция, това го бях забравила

# 245

Точно! А Зорница изобщо не попада случайно на такива странни типове. Тя такива харесва. Привличат я, тя самата е леко меланхолична натура и си пада по разни мъжкари, които са решителни и смели. Затова на Тони няма да му се получи, колкото и да я разсмива. И затова веднага я привлече Марио.

А за Калин и Марио - обърнете внимание, че Тасев му го представя с думите "това е звездата на болницата". Направо си представям как Марио подскача при такова презентиране и вече е започнал да гледа Калин подозрително. Grinning

# 246
Марио сигурно е смятал, че той самият ще бъде представен като звездата на болницата Joy

# 247
Марио сигурно е смятал, че той самият ще бъде представен като звездата на болницата Joy
Хахахаха, абсолютно! Joy Аз самата в първия момент си мислех, че говори за него. Joy

# 248
Хахахаха, абсолютно! Joy Аз самата в първия момент си мислех, че говори за него. Joy

Е.... трябва да поработи още малко, да мине изпитателния срок, дето се вика Wink
Калин е все пак историята на тази болница Grinning “Откраднат живот”.

П.С. и аз си мислех, че говори за Марио и се зачудих откъде накъде!?!?!?

# 249
И аз за Марио мислех, че е заради това, че спаси внучето на Фотев.

# 250

На мен ми се струва, че той не обича да привлича вниманието върху себе си, напротив, избягва го.
Когато излезе от операцията на бебето на Фотеви, каза, че предпочита Захариев да им съобщи, че операцията е била успешна. После, когато спасиха Чавдар от самоубийство, пак се изниза от общата сбирка със Захариев, чичото, онзи от социалните и Ирина Фотева.
Като цяло не се "звездее" много, много.

# 251
Аз си мисля, че Марио обича да привлича внимание, но само в операционната.

# 252
Аз си мисля, че Марио обича да привлича внимание, но само в операционната.

Обича да се налага и да е героят. Ама за внимание незнам

# 253
Здравейте,какво казва Ковачев на Калин ,че нещо не разбрах.
"Вие бяхте в Канада,нали.Там сигурно по-трудно спорят с"...С КОГО?Тук не му разбирам.

# 254
"Там сигурно по-трудно оспорват мнението на колега".

Марио изобщо не обича да бъде героят. Това е нещо, което му е присъщо, то си му е черта на характера. Постъпва така, защото вярва, че е редно, а не за да бъде герой.

Общи условия

Активация на акаунт