Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Предишните сезони Стилянова беше бръмчалката на болницата, тоя сезон забелязвам че  Огнянова я вкарват в тоя образ... Mr. Green Mr. Green

# 256
Предишните сезони Стилянова беше бръмчалката на болницата, тоя сезон забелязвам че  Огнянова я вкарват в тоя образ... Mr. Green Mr. Green

Чак пък бръмчилка?!

# 257

Абсолютни глупости пишеш.

# 258
Какви бръмчалки са били и двете!?!??!? Опит за спорове ли е това?

# 259
Страшни бръмчалки са просто Grinning Стилянова е имала нещо подобно на връзка с Тасев, а Огнянова за момента е невинна до доказване на противното, щото нещо тия намеци на Пенев, че се е развихрила в болницата, не ги виждам да се окажат реалност. Ако беше така, нямаше да е като стрелян заек през 90% от времето. Ако не се окаже, че Ковачев ѝ е единственият мъж след Банков, пък на! Grinning

# 260
Да не би да е неправилно подбрана думата и да иска да каже, че много шетат по коридорите, а не работят с пациенти?

# 261
Абе..... whatever! Айде да идва утре, че Тони Ковачев ми е залипсвал Heart EyesKissing Heart

# 262
  • София
Бръмчалка си е точно това което се подразбира. Лека и лесна жена, готова за секс с всеки.  Laughing
Аз такова нещо не виждам у Зорница, но не знам може и наистина да не сме разбрали нещо.

# 263
Бръмчалка и аз по този начин го разбирам и не мисля, че нито Стилянова, нито Огнянова са такива - дори и Огнянова да е имала няколко похождения след Банков, за което и аз почнах да се съмнявам, това не я прави бръмчалка.
Имах предвид да не искал да каже “разшетарка” примерно... 

# 264
Ами, Дяволо, те в първите два епизода направиха всичко възможно да ни убедят, че Зорница е скъсала синджира и е овършала де що има мъже. Много е важно обаче това, че ни накараха да го мислим, но не показаха нищо, което недвусмислено показва това. Дет се казва, косвени доказателства само има. Мен това ме кара да си мисля, че нарочно искаха да ни заблудят. Така, както Марио се заблуди. Има прекалено голям контраст между поведението ѝ, една жена, която е преспала със сума ти мъже, дори и в един момент да е решила да спре, няма изведнъж да стане свита, да се сковава цялата, когато някой я хване за ръката и да бяга ужасено от някой, който се опитва да я целуне. Поведението ѝ ще бъде много по-освободено. Може и да бъркам, разбира се, силно се надявам в някакъв момент все пак да разберем каква е истината.

За Стилянова пък въобще не искам да коментирам. Бръмчалка, и то бивша, е мъжът ѝ, не тя Grinning

# 265
А да не би да иска да каже, че и двете по някакъв начин са започнали връзка с по-горестоящи мъже в болницата от тях - в случая Зорница е подчинена на Банков, който е директор, а Галя е специализантка на Захариев, но просто думата "бръмчалка" не е употребена на точно и на място.  Grinning

# 266
А да не би да иска да каже, че и двете по някакъв начин са започнали връзка с по-горестоящи мъже в болницата от тях - в случая Зорница е подчинена на Банков, който е директор, а Галя е специализантка на Захариев? Grinning
Ами освен да дойде и да каже какво е искала да каже, ние как да предположим? Grinning Факт е, че всички недвусмислено разбрахме думите ѝ.

Ох, и аз искам да идва утре вече и да коментираме нещо, дето се е случило Grinning Междувременно аз имам анкета към вас - кой от двамата - Калин или Наталия - ще иска да останат в България и кой - да заминат за Канада?

# 267
Наталия - Канада; Калин - България. Така го чувствам, макар, че заминаха покрай работата на Калин. Той е приятрзан към болницата, тя му е семейството и живота, освен това майка му е сама. Да не говорим, че ще трябва да я брани от “нашествието” Марио Joy
Наталия ще каже като довод бъдещето на детето

# 268
Нито Галя, нито Зорница за мен са "бръмчалки" , както каза Fairy, единствения, който се приближава до това си е Петър Grinning ама той е мъж, забравих, на тях не им слагаме епитети Simple Smile

И аз смятам, че Наталия искат да заминат, а Калин да останат, още  от промото това ми навява.
Дона, и аз чакам Тони Smile поне с теб сме спокойни, за него няма наплив като за брат му Joy

# 269
Е добре де, ама нали Калин преди искаше да заминат за чужбина, сега се сещам...аз по-скоро мисля, че Наталия ще иска да си остане по-близо до семейството и приятелите, защото в Канада се чувства самотна с бебето, докато Калин специализантства.

Но това с браненето на болницата ми хареса Joy Тя кавгата няма да продължи дълго. Нали в анонса пише, че ще има лапароскопска демонстрация, която ще започне с кавга. Според мен ще свърши най-малкото със стискане на ръце или пък прегръдки Grinning

Ауууу, Майче, и ти ли си от отбора на Тони? Егати, толкова сте ми симпатични, а така да заложите на грешния кон Joy Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт