Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Хахаха, Анна, да, и на мен ми прави впечатление, че доста пъти анонсите са им неграмотни, очевидно редактор не виждат.

Според мен Ковачев старши ще я спаси. Опасявам се само да не стане така, че да спаси всички и накрая да изгуби битката за брат си.

# 226
Ако сблъсъкът между Марио и Калин е наполовина забавен в операционната, както беше с Банков, ще съм много доволна Simple Smile

# 227
Ако сблъсъкът между Марио и Калин е наполовина забавен в операционната, както беше с Банков, ще съм много доволна Simple Smile
Досега не съм забелязала някакви наченки на чувство за хумор у Марио, така че очаквам Калин да се гъбарка с него, а онзи да пуфти Grinning

# 228
За Калин едва ли решението дали да емигрира точно в Канада ще е трудно. Сценаристите пак са чували, че в Канада има голям недостиг на лекари и веднага може да се започне работа, но с малката подробност, че дипломата на българския лекар не се признава и е необходимо още тон доучване и изпити, отделно изискваната процедура по емиграция за повече от година. Даже не знам и как са го пуснали до пациенти при тази специализация, но това е друг въпрос. Интересни са такива дилеми при специалистите, но само където неправилно са избрали Канада като най-труден възможен вариант за лекари от държави на които не признават дипломите.

# 229
За Галя не е ли много набързо да става шеф на гинекология? Дет се вика тя преди година завърши. Нали я даваха да се явява на изпит пред Захариев...

# 230
С мъж директор на болница няма нищо невъзможно Joy

# 231
За Калин едва ли решението дали да емигрира точно в Канада ще е трудно. Сценаристите пак са чували, че в Канада има голям недостиг на лекари и веднага може да се започне работа, но с малката подробност, че дипломата на българския лекар не се признава и е необходимо още тон доучване и изпити, отделно изискваната процедура по емиграция за повече от година. Даже не знам и как са го пуснали до пациенти при тази специализация, но това е друг въпрос. Интересни са такива дилеми при специалистите, но само където неправилно са избрали Канада като най-труден възможен вариант за лекари от държави на които не признават дипломите.

И изобщо, как се прави специализация в държава, в която не ти се признава дипломата? Или има нещо, което не знаем или просто са решили да не задълбават много с надеждата, че и ние няма да задълбаем Grinning

Пепи, ми то няма кой да стане, освен Галя. Ама пък то в гинекологията са Пешо и младото момченце. Пешко така и така си го командори, малкото момченце няма да ѝ се опъне Grinning

# 232
Е как, има и една гинеколожка /поне/, дето щеше да прави аборт на Стилянова, а Захариев си изпотроши краката докато стигне до нейния кабинет в същата болница...

# 233
Здравейте на новите Hug Добре дошли! Включвайте се смело. Колкото по-голяма компания сме - толкова по-весело.

Ако Тасев залитне по Фотева, и ако наистина Наум Шопов ще напуска сериала, то героят му със сигурност ще помирише цветята откъм корените Joy
Историята с Мазови мен започва да ме изнервя, и искам по-бързо да приключва. Колкото по-скоро и по-благоприятно, толкова по-добре. 
Надявам се, когато младите Генадиеви се завърнат да ги оставят да подишат малко, преди да ги засипят с гадости, че то в тоя сериал, ако не изсипват с тонове помия на главите на героите явно не става.
Зорница и Батко (две седмици минаха, а аз още ги бъркам кой Тони, кой Марио, та затова ще си седи "Батко" за мен) да се взимат, ако ще се взимат, и без много излишни драми, че...аман от драми Laughing
Щом Шопов ще напуска сериала, ясно е, че ще се залюбва с Фотева. Още повече Фотеви не ги виждам в следващия сезон. Ако ще има такъв, въобще.
СПОРЕД МЕН Фотева  е по-скоро признателна, отколкото влюбена в мъжа си. Може би е спасил семейството й от фалит и за награда я е взел за жена. 😎
Виждам Тасев и Фотева с натъпкано куфарче с парите на Фотев далеко в чужбина. Може би в Дубай 😁 и някъде откъм средата на сериала Фотев ще направи нещо, което дълбоко ще нарани госпожа Фотева. Което ще спомогне за сближаването и с Тасев окончателно.

# 234
  • София
А сигурно ли е, че Наум напуска сериала? Или са само догадки?

# 235
В този сериал само мъките за героите могат да бъдат сигурни, но предполагаме, че след като вече Наум е дипломиран лекар едва ли ще иска да продължи да се изживява още дълго като актьор.

# 236
Излгедах промото - хареса ми на Калин репликата, че Марио има нужда от две операционни - едната за егото му Joy Не разбирам защо Марио тръгва така на нож с хората - какъв му е проблема?!?!?!

Аглея, Наум е казал, че след този сериал няма да се снима повече, а ще се фокусира върху лекарската професия. Но не е казано, че ще излезе след пети сезон.

# 237
  • София
Аз го харесвам, не искам да излиза от сериала. Но в този сезон хич не се вижда нещо, губи се.

# 238
Е чакайте де, едвам в началото сме, още колко екшън има да става ехееейййй

# 239
Не разбирам защо Марио тръгва така на нож с хората - какъв му е проблема?!?!?!

Е чакай да видим каква е ситуацията между двамата и тогава да се чудим защо тръгва на нож. Grinning
Марио е човек на действията и на решенията. И понеже е свикнал сам да действа и да решава, не обича да му се бъркат и да дават мнения. Първосигналната му реакция обичайно е да смята, че неговото решение е доброто. Когато му опонират, се дразни. Типична черта на човек, свикнал цял живот сам да се оправя. Вероятно Калин нещо е възразил за някой случай и Марио се е изрепчил. Ще разберем скоро Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт