Здравейте, с голям интерес прочетох коментарите- в друга тема за Лечители-енергийни/алтернативни, но там не е писано отдавна, за това се надявам да пиша на правилното място!
 И аз съм се лутала след много здравословни проблеми в омагьосания кръг между лекари - болници-лекарства! И без ефект, а само маскиране на проблемите с лекарства! Така преди повече от 20 години ми дадоха координати на  Таня Петрова от Пловдив. Тогава не знаех,че лекува с алтернативни - енергийни методи! Страдах от бъбреци, камъни в бъбреците, непрекъснати цистити повече от 5 години. След последната ми криза и престой в болница - не виждах смисъл в живота си, а само непрекъсната болка! Така от неволя отидох при Таня Петрова от Пловдив. Аз бях голям скептик и вярвах само в традиционната медицина! Но след 30 минути с тази невероятна жена, усетих огромна ЕНЕРГИЯ, ЗАТОПЛЯНЕ В ОБЛАСТТА НА БЪБРЕЦИТЕ  И СПИРАНЕ НА БОЛКИТЕ! След това тя ме накара да отида по-малка нужда в един буркан- направо и се чудех дали е наред! Когато излязох от тоалета в буркана имаше няколко камъчета! Просто не вярвах на очите си! Тогава мъжа ми беше с мен и също не вярваше на очите си! Тази невероятна жена - лечител, в годините до сега е помагала на мен и моето семейство напълно безкористно, без тарифи и изнудване! Може само да и благодарите или да оставите скромна сума - но няма тарифа, както някои други лечители! Пращала съм при нея много мои близки с проблеми не само  с бъбреците!
На мен лично ми е помагала много пъти . След като родих първото си дете ми откриха 5 см. образование на лявата гърда, което много ме болеше и нищо не помагаше! Искаха да ме оперират -отказах, бях много уплашена! С няколко посещения при Таня болките намаляха, топката в гърдата ми  изчезна. Когато след месец отидох при хирурга, след прегледа той не можа да повярва, че няма нищо на гърдата ми! Мога само да благодаря на тази невероятна жена, която ми помогна и след като по безкръвен метод ме оперираха и махнаха 10 см. киста на левия яйчник и 2 месеца след това имах повече от 5 см. киста пак на същото място! Бях отчаяна, но с няколко посещения при Таня -  на следващият преглед гинеколога ми не намери нищо с ехографа! Много са случаите при които е помагала от сърце с Божията Помощ на мен и близките ми! При проблеми с жлъчка, стомах, гастрит, миоми,възпаления на тялото без видима причина, проблеми с нервната система, невралгии, ,главоболие... Помагала е много и на двете ми деца! Помогна на мен и две мои близки, които от години не можеха да имат деца и бяха дали много пари за инвитро процедури! Но най-важното за мен е,че когато не може да направи точна диагностика и да помогне с лечение ти казва! Таня когато не може да помогне казва и те насочва към лекар! И аз съм попадала на "лечители" с големи тарифи, които гледат на хората като ходещи банкноти! Някои се самозабравят, че им е дадена дарба да помагат, а не да дерат хората за помощта си!
Ако имате нужда от точна диагностика и помощ, ако вярвате не само в традиционната медицина най-искрено ви препоръчвам Таня Петрова от Пловдив! За връзка с нея телефон - 0897 963 332.
Ако сте отчаяни от традиционната медицина това е един невероятен човек, който ще ви помогне от сърце и душа!
Не отричам традиционната медицина и уважавам лекарската професия!