Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 март 2018, 16:26 ч.

приемате ли чужди вещи

 • 13 333
 • 73
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 538
И кои са тези елементарни факти? Ако знаеш как някой фантазии могат да станат действителност ... може би ще си по внимателна дори с фантазирането Wink. Защото когато си доста напред в развитието можеш да попаднеш в другия капан - толкова лесно ти се реализират желанията, че и страховете ти почват така лесно да се реализират на физическо ниво... А едва ли ти се иска да разбереш как някой твои кошмари са се сбъднали дори без да е имало почва за това.

# 31
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 398
нещо вече почнах да не разбирам какво мислите за чуждите вещи отговорите станаха малко отнесени поне за мен

# 32
 • Мнения: 9 666
Какви факти и фантазии, по конкретен въпрос коментираме - чуждите вещи... приемате или не приемате. Толкова е просто. Да или не.

# 33
 • Мнения: 5 190
Приемам чужди вещи без абсолютно никакви проблеми. Вземам на детето книжки втора употреба. Където живея е много популярно reuse-ването дори между непознати. Имат екологична отговорност хората.

Това суеверие за мислите и реализирането им в случки, е на ниво пещерната епоха. Очаквам в следващия коментар да ми кажете, че пренасянето на коза в жертва омилостивява боговете и те ще ни пратят дъжд Grinning
Бъдете възрастни хора Simple Smile

# 34
 • Мнения: 111
Ако става въпрос за стоки втора употреба - даже подкрепям идеята и пазарувам. Лоша история могат да имат и чисто новите стоки, така че в това отношение нямам предразсъдъци.

Напълно подкрепям теорията за мислите и енергиите. По-скоро ми се струват безсмислени подобни спорове, особено точно тук. Намираме се в "Предсказания и паранормално" - какво очаквате - да говорим за логика, математика и нихилизъм ли?

# 35
 • Мнения: 5 190
Ясно ми е, че разговорът е на грешното място и никога не бих влязла в този подфорум, но в друга тема имаше линк към тази и така се озовах тук.

Това с мислите и енергията не е теория, а просто нечие предположение, базирано на въображение. Не се става така лесно теория Simple Smile
Мисля, че много се натоварвате с мисли за зли енергии и хабите ресурс да се предпазвате от неща, които не съществуват. Например чуждите вещи можете да сте сигурни, че ако не са радиоактивни, не могат да ви навредят, дори предишния им собственик да ви ненавижда и да си мисли, че ви е направил магия и ви е подарил предмета с идеята магията да подейства. Пак нищо няма да ви стане. Ни-що!

Хайде по-ведро Simple Smile

# 36
 • Мнения: 538
Много ми е интересно какво ще стане ако ти дам действително зареден предмет, особено ако го направя и пред теб самото зареждане Simple Smile. Вярно, че в този случай вероятността да подейства след малко повече време е по-голяма, но пък после може да се чудиш какво се случва ей така от въздуха. Предмета е носител на енергийната програма (магията). Така, както може да вземеш един редактор на Уеб страници и да направиш някаква уеб страница, дори и да е проста и неугледна, така и може да пренесеш информация в/у един предмет с цел да се случи нещо на някой (не задължително лошо). И когато вземеш предмета тази програма преминава в аурата ти и започва да действа, все едно си изпратила уеб страницата си на някой сървър и всички вече могат да имат достъп до съдържанието и. Всъщност, като се замисля може да опиташ нещо сама да се убедиш, пък и тези, които имат нужда от прочистване на организма също:

Вземаш стъклена чаша и я пълниш с вода - желателно не от чешмата. После я поставяш пред себе си на масата и произнасяш ясно следната мантра 33 пъти:

 ОМ ШРИ КАЛИ НАМАХ

След това изпиваш водата и скоро след това ще видиш сама резултатите. Желателно е да се прави от здрави хора, защото при добре изпълнено зареждане резултатите са не само доста бързи, но и доста силни и ясно осезаеми.

П.С. Мантрата се казва, като се удължават звуците при произнасянето им - ОМММ ШРИИИ КАААЛИИИ НАААМАААХХ
нещо то този сорт Wink.

# 37
 • Мнения: 5 190
Стана много налудно.
Ако наистина вярваш в тези неща и някой ден чуеш кораба-майка да ти говори, задължително се обади на 112. Не се шегувам.

Колкото до предметът, с нищо не може да бъде зареден (освен ако не е телефон, включен към зарядното, тогава наистина се зарежда батерията). Ако говорим за дреха, колкото и да ръкомаха някой хахо върху нея, абсолютно нищо няма да се случи.

# 38
 • Мнения: 2 571
нещо вече почнах да не разбирам какво мислите за чуждите вещи отговорите станаха малко отнесени поне за мен


темата ми е тъкмо навреме, имах такива случки наскоро, лоши случки и разкрития за истинската същност на една "приятелка", мислех за близка,помагах, ходехме си нагости подаръци си правехме по поводи нови, но ми светна лампата ,че ме вкарва в бели, и се сетих, че в къщи имам нейни подаръци, един по един изхвърлих, може да ми се смеете, но след всяко изхвърляне на следващия ден ми се разплиташе лошата ситуация, така че всичко изчистих, вярвам,че нейната емоция ми се предава с това което ми е подарила, а разбрах, че изпитва завист към мен, не знам защо, вярвам в лошите помисли, защото знам че и нашата църква казва това , когато споменеш човек с добро му пращаш благодарност и здраве с мислите си

# 39
 • Мнения: 538
Юнa: Не съм изненадан от хора, като теб, които дори потвърдени факти и то от науката са готови да отрекат, мислейки че ще им е конфортно в нишата, в която са се сврели. Няма да се изненадам, ако се окаже и че не само си атеистка, но и не вярваш в неща като духове и отвъден живот.
Само да ти кажа, че дори текста, който пишеш съдържа твоя енергия и оттам някой може през него да те проследи и да види точно с какъв човек си има работа (вкл. и като външност). Обикновенно това го наричат Енергийна диагностика или Енергийно Сканиране. И предварително да ти кажа, че нямам намерение да си хабя силите в/у теб само за да ти докажа че са възможни подобни неща.

# 40
 • Плевен
 • Мнения: 116
Прав е колегата Сенко особедно за водата и това се използва дори и от православната вяра за осветяване на вода,как става-чрез слово,или и методите на църквата ще отхвърлите или силата на светената вода.С магията е същото особенно лесно е с вода понеже вече е доказано че тя има памет.С предмети е същото,закодирва се информация или цел /методите са много:слово-заклинания,визуализация,ритуални действия..../ като после ако го носиш предмета,особенно бижута от метал или кристали се наслоява в енергийното поле а от там и в подсъзнанието като по този начин започва да ти влиае на целите,желанията,мотивацията,енергийното и дори здравословното състояние.Проверете теорията за Торсионните полета и преноса на информация.Както и за желанията и страховете е прав,особенно страховере привличат което се твърди и от Дийпак Чопра в 7те закона на успеха която книга е бестсеълър според закона за привличането и се случват ако имаш духовна или магическа сила ,но не при всеки-трябва си сила.Същото е и с мечтаенето според метода на визуализация ,има си филми за това "Тайната" и "Метатайната " Мечтаенето е предимно на Алфа ниво на съзнанието което се ползва при хопнозата /а хипнозата си е вече научнодоказан метод и наука който се използва и дори в медицината за анестезия/  и по този начин си правиш вид самохипноза и си внушаваш желание и цел която после ти е мотивация на подсъзнателно ниво и ти дърпа конците без да го осъзнаваш на съзнателно ниво  докато не се реализира на материялно ниво целта , но Юна за подсъзнанието и мотивацията как работят може да почетеш малко психология.
Има и някой елементи но тук няма да ги изброявам които попиват мн лесно енергия и информация и са добри носители , а енергията е носител на информация което е свързано с Квантовата Физика и е научен факт .От там са страховете на някой хора да приемат чужди вещи.Дори и да не си маг и да правиш ритуали и заклинания ако имаш силна енергетика и мразиш някой и му подариш нещо твое заредено с твоята енергия пак ще му повлияеш.А има хора които чрез предмет могат да разболеят и дори да убият човек ,но не е толко бързо и лесно,но то това става и без подърен предмет-има си начини,особенно лесно става по снимка.

sunrise_67 добре си направила ,но е добре и да напръскаш със светена вода домът или да гори кандило 1 седмица ,защото енергията от тези гадории си остава частично и дори след като ги изхвърлиш нарича се Остатъчна Индукция.

Юна ето ти едно видео което ще ти отвори очите за много неща.На професор завеждащ катедрата по космология на БАН завършил физика в Москва ,който се занимава с Квантова Физика и е личен приятел на Карл Сейгън /бивш/.Без да казвам че вярвам в Извънземен Разум но в Духовен Разум определено вярвам.
 

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 20:52 от Калоян Пламенов

# 41
 • Мнения: 4 288
   Когато се случи на човек, тогава започва да вярва, че има някакви енергийни сили, които могат и да вредят на човек! Преди също не вярвах на подобни неща, докато не се сблъсках и повярвах!

# 42
 • Мнения: 5 190
Юнa: Не съм изненадан от хора, като теб, които дори потвърдени факти и то от науката са готови да отрекат,
Напротив. Потвърдени от науката факти не отричам. Просто тези неща не са дори близо до потвърдени от науката факти. Много са близо обаче до отречени.

И предварително да ти кажа, че нямам намерение да си хабя силите в/у теб само за да ти докажа че са възможни подобни неща.
То няма и смисъл да си ги хабиш, защото нищо не би произлязло. Не че нещо би се изхабило въобще Simple Smile

Ако достиженията на науката можеха да ги ползват само хора, които ги разбират, невежеството щеше да е в пъти по-малко, но когато на хората им се дава наготово, не се научават изобщо да мислят, просто нямат мотивация.

Хайде със здраве. И на мен не ми се заяжда, а и случаят е безнадежден.

# 43
 • Мнения: 2 571
Калоян Пламенов, благодаря ти , че ме подсети за това , аз само за тамян се сетих Blush

# 44
 • Плевен
 • Мнения: 116
И тамяна става но го премеси с лавандула,див пелин и смирна / мирта-смирна от билкова аптека ще си уредиш/  както има и въглени по църквите които са за кадене.Ако ви е трудно да си уредите светена вода ,мога да ви дам и заклинание да си осветите сами вода.Както и заклинание латинско за олио за кандилото но по принцип се ползва зехтин / дървено масло - така нареченото по дебелите книги/ .Билките се използват широко в традиционната магия за определени цели но тези са специално за пречистване..И както някой знаят лавандулата по стара българска традиция се бере на Еньов Ден за разваляне на влиания.А ти Юна без и аз да искам да те обидя ,ти обиждаш хора за които изобщо не си запозната с потенциала и капацитета и на знания,нямам предвид себе си.И наистина ако тези теми не са ти интересни няма нужда да ни хейтваш.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 20:42 от Калоян Пламенов

Общи условия

Активация на акаунт