Частни училища - информативна тема 20

• 74 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, в “Св. София” приемат ли деца в 4-5 клас? Търся ново у-ще за децата.
Да, при наличие на свободни места. Ако са обявили дати за изпити, значи има такива./места/

# 151
  • София
Здравейте, има ли някой актуално мнение за Прогресивното училище? Най-вече ме интересува средата и новото на подготвеност на учителите. Пред дилема съм дали да пусна дъщеря си в ПУК там или да си я оставя в детската градина.

# 152
Здравейте! Дали тук има родители на деца от 1 клас на ЧОУ Образователни технологии ? ( освен Бъни )

# 153
  • София
Здравейте, има ли някой актуално мнение за Прогресивното училище? Най-вече ме интересува средата и новото на подготвеност на учителите. Пред дилема съм дали да пусна дъщеря си в ПУК там или да си я оставя в детската градина.
Моето дете е в Прогресивното училище, впечатленията ми от средата и учителите са добри.

# 154
Здравейте и аз ще се радвам ако повече родители на деца учещи в Образователни технологии се включат.Аз чувам добри отзиви само за училището до момента.За храната някой дали може да даде отзив.Как е тя?

# 155
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
закуска плод сутрин, тристепенно меню на обяд и сандвич или плод следобяд.
кетъринг е. родителите могат да видят какво е менюто.
според детето, миналата година е била по-вкусна.

не се разрешава внасяне на храна, освен по медицински причини, с разрешение на директора.
разговаряла съм с нея, увери ме, че ако се налага, има възможност да се смени храната, т.е. не родителя да се ангажира, а да се поръча рзлично меню от фирмата.
при нас не се наложи и не мога да кажа как става на практика.

# 156
  • Софето

не се разрешава внасяне на храна

При нас половината клас си носи храна, тази година децата не харесват храната.
На обяд вместо десерт им дават плод, много рядко дават десерти.

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това е моят личен опит.
странно ми е това за носенето на храна отвън.
а ако стане нещо как ще се разбере чия е отговорността?

# 158
Някой има ли мнение за ПУК на "Образователни технологии". От ДГ, в която е в момента дребчо, имам много положителни отзиви за ОТ. Тази година трябва да взема решение дали да оставя детето в ДГ, или да го преместя в училище за ПУК. Имате ли представа за нивото на обучение като цяло, не само за ПУК, както и за извеждането навън? За нивото - бяха доста надолу в класациите от НВО (май гледах за по-горните класове), но пък в тази тема прочетох доста положителни отзиви от родители. А за извеждането - чух, както мнение, че няма къде да ги извеждат, така и че има, но не ги извеждат. И сега започна едно чудене и маене  newsm78.

# 159
  • София
В ОТ няма ПУК

# 160

Mr. Green Много бързо ми отпадна чуденето.

# 161
  • София
Всички до един си носят храна в нашия клас в ОТ. Но при нас си има сериозен проблем, който, според мен, е с класната ни ръководителка и още се лутам в чудения как да постъпим и какво да правим.

# 162
Бърди а чуденията по повод храната ли са или по скоро от самото у-ще?Помня,че вие сте доволни от обучението в ОТ.

# 163
  • София
Не, за храната не ми пука, честно казано. Натрупаха се доста неща, които, по мое мнение, са проблем с класната - така и не успя да ги озапти и да имат добра дисциплина; не ни дава никаква обратна връзка; децата не вървят с едно темпо. Дъщеря ми е много добра по български, по с математиката й е много трудно и се налага аз да работя доста с нея в почивните ни. Подобни неща споделят и другите родители, за различни неща, писане, четене - само че никой не им казва, че детето се затруднява тук и там и как да се работи с него, ами всички го откриваме изведнъж с изненада, когато нагледаме някое домашно. За мен категорично не е нормално първолаче да не разбира и да не може да решава задачите от материала, по който работят.
Затова и с Ре се оглеждаме за други майки на първолаци, от други паралелки, извън нашата, защото все още не можем да преценим на сто процента дали проблемът е в училището, или в учителя.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 09:51 от Бърди

# 164
Здравейте, когато имам възможност следя темите за частните училища, но досега не съм попадала на мнения за частно училище Светлина, както и за Монтесори училище Откривател. Ще съм благодарна, ако някой може да сподели впечатления Blush

Общи условия

Активация на акаунт