Нашите кухни - 73

• 92 169
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Дааааа,сега като го каза това с хранатата и разнасянето,те разбирам  !   Има си и други положителни стр.-каквото се случва в кухнята ,си остава в кухнята,затваряш вратата и отиваш да си почиваш в хола,от гледна т. на неизбежните миризми-също е голям плюс да не се разнасят в холното пространство,аз както ползвам слоу кукър ми е голям проблем,особенно зимата,няма измирисване,нито върви да оставиш аспиратора да работи цял ден ,нито да оставиш прозореца широко отворен  Frowning1 !

# 346
  • Plovdiv, Bulgaria
Дааааа,сега като го каза това с хранатата и разнасянето,те разбирам  !   Има си и други положителни стр.-каквото се случва в кухнята ,си остава в кухнята,затваряш вратата и отиваш да си почиваш в хола,от гледна т. на неизбежните миризми-също е голям плюс да не се разнасят в холното пространство,аз както ползвам слоу кукър ми е голям проблем,особенно зимата,няма измирисване,нито върви да оставиш аспиратора да работи цял ден ,нито да оставиш прозореца широко отворен  Frowning1 !
Споменаваш, че готвиш в слоу кукър и ми стана любопитно. Има ли режим на отлагане - т.е да го сложа вечерта за следобеда на другия ден или трябва да е под наблюдение? Ако е извън темата може и на лични.

# 347
Моят е бейсик модел-без таймер,включвам го сутрин в 8 :30 -9 и когато се прибера -тогава-към 8-9 часа.Булъоните ги правя над 24часа.Ако си вземеш с таймер, го настройваш с отложен старт и за колкото време искаш.Аз си купих програматор за контакт от лидъл-върши същата работа,15 кинта,още не съм го ползвала,обаче,не се е налагало.

# 348
  • софия
Здравейте, има ли някой, който да се занимава с проектиране на кухни? Направила съм проект на кухнята, но ми трябва човек с по-голям опит от гледна точка на съвети, които са единствено натрупани с опита. Ако има такива ще покажа проекта за съдействие и помощ. Благодаря предварително!
Пак съм аз и за да не пиша нов пост, цитирам моя...
Показвам какво имам в предвид. Кухнята съм си я начертала, но някак си не мога да съм сигурна, че това е оптималният вариант за удобна кухня, заедно с трапезария.
Нещо, което не е променено на чертежа : Мивката е по-малка, а дивана мисля да не е ъглов, защото заема много място. Моля за мнение. Това са чертежите ;
;
;

Правилно са подредени зоните на кухнята,съобразно ограниченото пространство.Ако имате някакви други идеи,с удоволствие ще помогна,пишете ми на лично. Ето един линк към статия за подреждане на уредите в кухнята.https://vvfurniture.alle.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8 … 1%8F%D1%82%D0%B0/

# 349
Ето една идея

# 350
  • Plovdiv, Bulgaria
Чудесна! Нещо такова ми се изясни благодарение на вас, а сега го виждам и начертано! Благодаря за труда! Heart

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 10:20 от I T_376031

# 351
I T_376031, не може ли да се сложи мивката под прозореца? Така се освбождава място и за хладилника.

# 352
  • Plovdiv, Bulgaria
I T_376031[/b
], не може ли да се сложи мивката под прозореца? Така се освбождава място и за хладилника.
Ох, всякакви варианти мислех, дори и за ъглова мивка, но този вариант, който 4efits показа е най-удачният.
Нещо друго - изложението на апартамента е изток - запад. Това е западната тераса, на която има доста слънце, а това мисля, че не е много добре за хладилника. Там мястото е удобно, проблема ми бяха плотовете и евентуално някаква връзка с трапезарията, но тук се включихте с много полезни мнения. Благодаря!

# 353
  • София
Момичета, как ви се струва тази мивка?
https://m.emag.bg/komplekt-mivka-pyramis-mido-granit-1-korito-ot … 480/pd/DY3D52BBM/

Плотът ще е обикновен термоплот дървесна шарка. Чудя се и за този отцедник отстрани, не съм ползвала такава мивка. 400 лв ми е максимума за мивка, шкафът е 60 см. Тази е малко повече, но със смесител.

Мен ме дразни втората дупка за батерията и тапата за нея  , която са направили за да бъде мивката обръщаема.

# 354
  • Варна
Не разбирам каква е тази драма с хладилника и идеята да се навира на малката тераса. Това е кухня, не е всекидневна/хол или както там вече се наричат тези стаи. Всичко е на ръка разстояние. Проекта на 4efits е приятен.
 За мястото за хранене според размерите и предпочитанията си ще прецените дали да е само маса със столове или да има ъгъл за хранене с маса и две столчета.

# 355
  • Варна
Момичета, как ви се струва тази мивка?
https://m.emag.bg/komplekt-mivka-pyramis-mido-granit-1-korito-ot … 480/pd/DY3D52BBM/

Плотът ще е обикновен термоплот дървесна шарка. Чудя се и за този отцедник отстрани, не съм ползвала такава мивка. 400 лв ми е максимума за мивка, шкафът е 60 см. Тази е малко повече, но със смесител.

Мен ме дразни втората дупка за батерията и тапата за нея  , която са направили за да бъде мивката обръщаема.

Че дупките предварително фабрично ли са направени? На Шок мивките се 'дупчат според посоката и желания брой отвори. Не съм обръщала внимание на Пирамиса но не е ли и при тях така?
Когато си купих моята мивка аз реших колко и кои от 4те възможни отвора да разпробият. На мен ми трябваха три отвора.

# 356
Гледам в бг сайтове за кух. плотове, но не откривам това, което търся. Да ме ориентирате къде мога да намеря такъв плот. Сори че не в скрит текст, но снимката ми е на телефона.

# 357
  • Раковски
http://www.salex.bg/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF% … esho-darvo-KBV932

Предполагам е това,и снимка на голям плот/гръб.

# 358
Аз съм на вълна гръб за кухня(все още😀). Снощи бяхме на едно гости и се заговорихме за ремонти. Аз им казах, че не искам релефни плочки за гръб, защото по-трудно ще се чистят. А мъжете ми обясняваха как плочките били с изпъкнал релеф и не се чистели трудно, а и били гланцирани. Та, къде е истината? Плочки гланц или мат? Рекефни или не? Ще се радвам да се включите задочно в нашата дискусия 😁

# 359
shadowman, не е този. Този на снимката е череша( за това и червенее леко), а моето се води опушен дъб. По-точно е това:
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 16:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт