Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

MyKi Care – за спокойни дни и нощи!

 • 48 829
 • 209
 •   1
Отговори
# 135
 • София
 • Мнения: 10 651
Хм интересно. Аз съм с две хлапета, често боледуват, имам няколко термометъра и нито един не измерва ок и с целувки и допир на тялото преценявам на какъв хал е положението. Ще ми е любопитно да видя тази технология как би се справила. Малко съм скептична на фона на опита ми Simple Smile Не мога и да си представя, че бих имала нощ в която да съм спокойна, че разполагам с нещо качествено, което да даде ясен реален резултат и да не щъкам като цветарка от креватче до креватче.

# 136
 • Мнения: 10 874
Прочетох с голям интерес цялата тема. Смятам, че този термометър е страхотен и би бил от голяма полза на всяко семейство с дете. Flowers Hibiscus
Колебаех се дали да се „запиша“ в темата, тъй като не отговарям съвсем на поставеното условие... Имам дъщеря на почти 4 години и досега не съм се сблъсквала с висока температура, но се „записвам“, тъй като със сигурност ми предстои (най-вече защото на нея ѝ предстои тръгване на детска градина). Confused Съответно не мога да споделя никаква „хитрина“ от личен опит, но темата ми беше безкрайно полезна с всички споделени съвети. Вкъщи имам поне 4 термометъра и всеки от тях ми е показвал различно, когато съм мерила собствената си температура. Точно затова бих се радвала да притежавам MyKi Care Thermometer - за да съм спокойна, че ще имам термометър, който ще отчита и следи вярната температура на детето ми.

# 137
 • Мнения: 2 662
С две често боледуващи деца имам опит със смъкването на температурата. Обикновено давам температуропонижаващо, защото в това състояние децата като цяло не се чувстват добре, а лекарството облекчава. Имала съм случай при които лекарството не действа или действа твърде кратко - тогава правя смес от хладка вода и малко винен оцет или вино, напоявам с нея кърпи и ги слагам на гърдите, челото, обтривам ръце, крака...

# 138
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 272
Това е единствената тема в раздела за игри която следя от коментар номер1. Изключително полезна! Дори и да не съм от наградените, ми е достатъчно че разбрах доста методи за смъкване на температурата.

# 139
 • Под шестте тепета
 • Мнения: 34
Все още съм нова в приключението "Мама" и досега (да чукам на дърво) моето двумесечно момиченце не е вдигало температура. При мен преди години са се справяли с кърпа с оцет върху челото.

# 140
 • Мнения: 77
Интересен термометър и с удоволствие бих се включила във възможността да го изпробвам. Малката ми е почти на 2г. досега доста пъти й се е случвало до боледува и съм изпробвала абсолютно всички методи за сваляне на температура, като в екстремни ситуации  дори съм слагала белтък или оцет. Лошото е, че за меренето на температурата винаги съм се доверявала на най-старите живачни термометри, колкото и да са неудобни. Останалите, които съм купувала винаги са мерили с разлика и то голяма и съм ги връщала, дано този наистина си заслужава Simple Smile

# 141
 • Мнения: 998
Бихме искали още веднъж да благодарим на всички участници за подробните и изчерпателни коментари! Изтеглихме още две потребителки, които ще имат възможността да тестват иновативния MyKi Care Thermometer.

Това са:

skk007
telly


Честито!

На skk007 и telly ще бъдат изпратени лични съобщения с информация за получаването на устройствата.


Продължавайте да следите темата, защото финалното ни теглене ще бъде този петък - 30 март!


# 142
 • Мнения: 500
Точно в момента малкото ми дете е с висока температура. Компреси на челото и ръчичките с вода и оцет,куулпач лепенките,влизаме под душа дори...доста е трудно но и меренето не е лесно. Имахме за чело,но се развали  и сега сме с живачен. Голяма мъка ми е меренето,не дава и не дава .. С един такъв би било песен.

# 143
 • Мнения: 41
Огромен стрес е бебето да е с температура! Уви, трябваше за го преживея още когато, момченцето ни беше на 2.5 месеца, вдигна 40 градуса Т. Имахме три термометъра и всички показваха различни стойности, затова трябваше да го събличам и да меря в дупето...беше кошмар.                                                                                       
 Използвала съм мокри кърпи, които слагам на подбедриците или мокри чорапи и ръкавички.

# 144
 • Мнения: 6
Здравейте, майка съм на две деца – момче на 6г. и момиче на 6 месеца. Когато чуя думата температура или при мисълта за нея изтръпвам и изпадам в шок. Синът ми е прекарал фебрилен гърч и от там на мен и на съпруга ми ни е останала неизлечима, поне за сега психологическа травма. Когато разбрах, че съм от първите печеливши на термометъра Myki Care се зарадвах, но не осъзнавах, че е истина до момента, в който го получих чрез куриер.


Съпругът ми разучи инструкциите и инсталира приложението на телефоните ни в рамките на 30 минути. Първоначално термометърът беше тестван от него. Мнението му е, че термометъра не се усеща и не създава дискомфот. След това го пробвахме на сина ни.На него пък не му харесва факта, че има нещо зелепено за себе си, но той по принцип си е капризен. Предварително се притесняваше, че ще изпита болка при отлепяне на лепенката. Работа с Myki Care е лесна. Считам, че в бъдеще той ще ни бъде доста полезен. Тепърва предстоят още ваксини на дъщеричката ми и ще се наложи да следя темпратурата й. Баткото посещава детска градина и често боледува. Myki Care е удобство за нас, защото е иновативен и изцяло съобрезен с днешната дейстителност и потребност.

# 145
 • Мнения: 30
Здравейте, майка съм на две деца – момче на 6г. и момиче на 6 месеца. Когато чуя думата температура или при мисълта за нея изтръпвам и изпадам в шок. Синът ми е прекарал фебрилен гърч и от там на мен и на съпруга ми ни е останала неизлечима, поне за сега психологическа травма. Когато разбрах, че съм от първите печеливши на термометъра Myki Care се зарадвах, но не осъзнавах, че е истина до момента, в който го получих чрез куриер
.....
На него пък не му харесва факта, че има нещо зелепено за себе си, но той по принцип си е капризен. Предварително се притесняваше, че ще изпита болка при отлепяне на лепенката. Работа с Myki Care е лесна. Считам, че в бъдеще той ще ни бъде доста полезен. Тепърва предстоят още ваксини на дъщеричката ми и ще се наложи да следя темпратурата й. Баткото посещава детска градина и често боледува. Myki Care е удобство за нас, защото е иновативен и изцяло съобрезен с днешната дейстителност и потребност.Здравейте,

Още веднъж честито и благодарим за хубавите думи!

Надяваме се, че MyKi Care ще бъде полезен винаги, когато това е най-необходимо.

Поздрави,
Екипът на MyKi Care

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 16:17 от MyKi Care

# 146
 • Варна
 • Мнения: 74
Попаднах на ревюто на термометъра тук, но не обърнах внимание, все пак имам два в къщи....е, да, но до онзи ден, когато 3г ми дъщеря вдигна температура посред нощ и така и не разбрах колко градуса е...? Уж имах хубав термометър, мерещ за секунди, но...измери от 36 до 38 градуса неколкократно. Същата работа и с обикновения термометър - на единия показва 38, на другия 36, на мен пак различни и разминавщи се стойности и установих,че се нуждая от наистина Качествен нов термометър и се сетих за тази публикация....
За щастие не съм имала шокови случаи с температура на децата ми, но пък аз точно така се запознах с мъжа си....вдигнах температура на един купон и той ми прави прословутите компреси с оцет- ами много помогнаха! Без лекарства само с кърпи оцет...е миризмата не беше много приятна, направо цялата къща бе ароматизирана....
Друго, което знам от моята баба е компот от малини:) И все пак дано не ни се налага да прибягваме до това Simple Smile

# 147
 • Мнения: 10 568
Между другото, има едно състояние, в което детето е с ледени крайници, а с висока температура на тялото. Това задължително означава, че температурата ще продължи да се покачва и е редно да се вземат мерки - даване на антипиретик и компрес на челото. Крайниците в този случай трябва да бъдат затоплени - чрез леки масажи, обличане на чорапки, и пр. Едва след като те са топли, може да се пристъпи към цялостно охлаждане на тялото.

# 148
 • Мнения: 1
Здравейте, майка съм на две деца, едното е на 2 г. 10 м, другото е на 6 м. Температурата за мен е ужасяваща, само при мисълта за нея изпадам в шок, не спя по цяла нощ за да меря температура през 5 мин. С батко тръгващ на ясла вирусите са неизбежни. Бих се радвала да изпробвам вашия термометър.

# 149
 • Мнения: 1
Майка съм на две деца- бебе на 6м. и момченце на 5г. Вкъщи имаме над 4 термометъра,който като използваме, показват винаги различно... Наскоро и двете ми деца изкараха пневмонии и ми трябваше точно да измервам температурите им на често. Сваляла съм температура с компреси с оцет, или със студена вода, давала съм лекарства над 38гр, държала съм в стаята по-хладно, разсъбличала съм децата. Всичко зависи от температурата, която е вдигната. затова и трябва да се измерва с точност. Ще се радвам много, ако съм сре печелившите!!!

Общи условия

Активация на акаунт