БУДАПЕЩА - перлата на Дунав 7

• 75 869
  • 891
  •   1
Отговори
# 585
До тогава има цял месец..най-вероятно ще приключи тази лудница
Искрено се надявам, така ми се ходи...

# 586
Майка ми също има билети за края на Март и доста се е притеснила...

# 587
  • София
Ами и аз имам подобна дилема. От друга страна, според статистиките няма засега случай на заболял в Унгария🤔

# 588
Ами и аз имам подобна дилема. От друга страна, според статистиките няма засега случай на заболял в Унгария🤔
То въпроса е дали след месец нещата ще се успокоят или ще се разрастнат до толкова, че да достигне вируса и до там, но общо взето няма какво да се направи. Или всичко ще е наред или ще се загубят едни пари ако е толкова тежко положението и така...

# 589
Ние заминаваме във вторник. Моля се до тогава положението да си остане същото. Друг е въпросът, че може и да има случаи, просто да не са установени. Или някой от хилядите туристи да е заразен.. ще носим маски, ще си мием ръцете и това е. Ще бъдем и за ден във Виена. Там има случаи, за там вече се притеснявам.

# 590
Ние заминаваме във вторник. Моля се до тогава положението да си остане същото. Друг е въпросът, че може и да има случаи, просто да не са установени. Или някой от хилядите туристи да е заразен.. ще носим маски, ще си мием ръцете и това е. Ще бъдем и за ден във Виена. Там има случаи, за там вече се притеснявам.
Пс: внимавайте с маските защото при здрави хора за много кратко време могат да са дори заразни. Сменяйте ги често най- вече ако сте с затворени пространства с много хора и като цяло ги избягвайте по-възможност. Не се знае къде и колко хора са в инкубационен период иии така... Весело изкарване, всичко ще е наред!

# 591
  • София
Мен най-много ме безпокои факта, че, ако попадна на "точното" място, мога да бъда затворена за 14 дни я в хотел, я на летище, я някъде другаде. Това, че ще изгубя някакви пари, не е толкова страшно. Пари се изкарват.

# 592
Мен най-много ме безпокои факта, че, ако попадна на "точното" място, мога да бъда затворена за 14 дни я в хотел, я на летище, я някъде другаде. Това, че ще изгубя някакви пари, не е толкова страшно. Пари се изкарват.
Те дори връщащите се от Милано не ги слагат под карантина, всеки може да си отиде и да се върне ако пожелае... Разбира се това не означава, че ситуацията е изключено да ескалира до толкова, че да затворят границите.

# 593
херцогиня, вече съм назад със близо 700 лв, заради круиза ни май месец, който анулирах заради ситуацията преди няколко дена. Здравето преди всичко. За сега в Будапеща няма доказани случаи, така че за 2 дена едва ли положението ще стане толкова критично за карантина, дори и да открият случай.
Изобщо не планувам вътрешни посещения на обекти, отказах се и от Сечени баните, заради това.
Моля се всичко да е наред и това е.

# 594
Честита Баба Марта! Бъдете много здрави, румени и засмени!

Извинявайте, че се повтарям, но никой не е писал след мен. Чудя се дали да сменя всички форини от тук(мисля да сменя 50000 за 2 дена) или да сменя много малко тук и останалите на място от евро във форинти. Заслужава ли си играчката или няма смисъл?

# 595
  • София
Здравейте, момичета. Мисля да се откажа от Бъдапеща, имам закупени билети за мен, съруга ми и двете ни деца за дати 24-28 март, но с тази психоза отколо корона вируса се разколебах... Sad

Корона вирусът е по-малко опасен от обикновения грип.
Защо се шашкате?

# 596

Извинявайте, че се повтарям, но никой не е писал след мен. Чудя се дали да сменя всички форини от тук(мисля да сменя 50000 за 2 дена) или да сменя много малко тук и останалите на място от евро във форинти. Заслужава ли си играчката или няма смисъл?
Ако имате карти по-добре плащайте с тях. Обменете малко колкото да имате.

# 597
Скрит текст:

Ако имате карти по-добре плащайте с тях. Обменете малко колкото да имате.
И аз идвах точно това да напиша. Пък и навсякъде приемат евро/а.

# 598
Здравейте, момичета. Мисля да се откажа от Бъдапеща, имам закупени билети за мен, съруга ми и двете ни деца за дати 24-28 март, но с тази психоза отколо корона вируса се разколебах... Sad

Корона вирусът е по-малко опасен от обикновения грип.
Защо се шашкате?

От изчетеното през последните дни и аз съм съгласна с вас, че не е токова страшен, колкото  се опитват да го изкарат, но сме с децата и това ме разколебава/все пак майките сме Simple Smile/. Бях резервила хотел, който отмених преди 2 дни безплатно, Мисля си.... ако ситуацията не се усложни и всичко е както към момента-ще букна хотел или апартамент в последния момент и ще отидем. Ако пък положението се влоши- ще прежаля билетите, здравето е най-важно!
Ако има някоя мама в Будапеща да сподели каква е ситуацията там.
Хубав и успешен март, момичета!

# 599
Благодаря ви! Ще сменя едни 10000 и останалите ще плащам с карта. Не се бях замислила за това.

Общи условия

Активация на акаунт