Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Вечерницата ще огрее правилния за нея човек , когато  загрее ,че това е Батко-то.
Утре трябва да разберем  каква е тайната на Ваня .Дано Кръстева се сети да каже на Лора .
В предишните сезони  липсата на всякаква логика  направо  биеше през очите  Shocked Сега /пу-пу  Twisted Evil / е добре . Галя беше тръгнала към летището , там я чакаше Захариев да заминават , Виолета и се обади , разстрои я , тя катастрофира . После Вили мина от там , взе и телефона и пусна гаден СМС на Пецко , прескочи през трупа на оцъклената Галя и се прибра . Галя някак оживя ,но си изгуби паметта , Вили и внушаваше ,че са приятелки , а мрази Пецко /даже беше наела хипнотизатор да и го внушава/. После ни в клин ни в ръкав Галя роди на улицата , а Пецко и акушира .....

# 511
Времето този път е горе-долу натъкмено. Плюс-минус седмица няма да го правим на въпрос Simple Smile

Ели, тя си знаеше кой е правилния човек, обаче той много неправилно я обърка. Аз продължавам да мисля, че Паячкагейт не е завършил още и разплитането му ще я накара да се усмихва глуповато-доволно, както я показаха в кратичкото промо Grinning

# 512
  • София
Трябва да има съспенс с новата загадка около появилата се дружка на Ваня по "стая "  Mr. Green
Стори ми се, че тя я мерна и сега сигурно пак ще духне... Но преди това разчитам на Кръстева...

# 513
Кръстева ще захапе сто процента, просто е време Ваня да бъде разкрита от някого.

# 514
Трябва да има съспенс с новата загадка около появилата се дружка на Ваня по "стая "  Mr. Green
Стори ми се, че тя я мерна и сега сигурно пак ще духне... Но преди това разчитам на Кръстева...

Ваня я видя със сигурност, даже тази жена я извика по име, а тя се направи, че не чува и избяга.

# 515
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/860732870779966/

Ново клипче Simple Smile Явно парализата не пречи на някои....активности JoyJoy

# 516
Не знам как ще решат проблема с Ваня, ако тя просто реши да не дава бебето и роди в България. Няма никакво значение дали е била в затвор и лудница, по нашето право тя си е биологична майка. Единствено Мазов може да припознае детето и после да я съди за родителските права.

# 517
  • Ню Йорк
Аз пак за Ванчето...Тя беше поне в 5ти месец края на предния сезон, после като почна тоя сезон бяха минали няколко месеца, сезона е на път да свърши, а тя не ражда и не ражда  newsm78   Слонче ще да е  Joy
Не бе, принцесо. Беше в четвъртия месец, когато свърши сезона. Минаха три месеца и като почна сезона, казаха, че е в 32-ра седмица и остават още осем седмици. След първите 16 епизода са минали 3-4 седмици. Всеки момент трябва да влезе в деветия или е влязла току-що в деветия.

Брей, то било сложно с тия сметки  newsm78  Нямаше да се сетя Wink

# 518
  • София

Ваня я видя със сигурност, даже тази жена я извика по име, а тя се направи, че не чува и избяга.
Tя и Кръстева малко тъпо попита дали не се е припознала. При условие, че жената си е повика по име.

# 519
  • София
На какво основание Мазов може да я съди в България  newsm78

# 520
Ако се окаже с психично заболяване, евентуално да я съдят за отнемане на родителските права? Друго не ми хрумва.

# 521
  • Ню Йорк

На никакво, сурогатнто майчинство тук не законно.

# 522

На никакво, сурогатнто майчинство тук не законно.
Ако признае детето може.

# 523
  • Разпиляна във въображението
Имаше подобен случай в Истински истории /ако не се лъжа/. Нямам спомен обаче как се решиха нещата там.

# 524
Може да са раждали заедно и ванчето да е продала бебето. Така да, пак някое сурогатно. И кръстева да почне да души как така родила, пък детето го няма и ще вземат да ги навържат И ванчето, ще -не ще, ще замине да ражда в Украйна. Или пък тук, но пък ще потулят нещата. И Мазови с бебе, Ванче гитти  😃😁

Общи условия

Активация на акаунт