Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 225
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Утре не я чакайте тая сцена. Утре Батко и Кака имат задача да стоплят отношенията си. Grinning

# 556
Утре не я чакайте тая сцена. Утре Батко и Кака имат задача да стоплят отношенията си. Grinning
Ааа не я чакам аз утре. Ама докато дойде време за епизода утре вечер  (уж) да си затоплят отношенията ще умра от нетърпение. Joy

# 557

Границата при тях е толкова тънка, че ми се струва, че всеки момент не само ще стоплят, ами направо ще изпекат работата.

# 558

Границата при тях е толкова тънка, че ми се струва, че всеки момент не само ще стоплят, ами направо ще изпекат работата.
Ако искат и да я прегорят даже (в хубавия смисъл).  Joy Няма да им се разсърдя хич.

# 559
# 560
За всеки случай:

# 561
Хахахах падам от смях с вас. Joy
Дайте ни малко кекс и всичко ще е точно. Joy

# 562
  • София
Жени баш кекс ще е направила в следващата серия.

# 563
Жени баш кекс ще е направила в следващата серия.

Ние не щем от тоя на Жени, искаме Батко да ни го забърка Simple Smile

# 564
Хахахах падам от смях с вас. Joy
Дайте ни малко кекс и всичко ще е точно. Joy

Слушам и изпълнявам!

Скрит текст:

Радвам се, че разговорът за Ваня приключи. Друго си е на кекс и кафе Joy

# 565
"Спящата принцеса сладък сън сънува,
и в съня и ХА принцът я целува."

Ех тоя Тони съвсем издаде багажа милия. Цял ден се смея с неговите произведения. Той затова брат му му се подиграваше в началото, че я гледал като ученик. Няма начин да не му знае подходите.
Тази седмица с тия репортажи и с тия промота, направо съвсем утежниха дочакването на вторника. Надявам се само да скъсят дистанцията нашите хора вече, че иначе ще има разочаровани. Но чак кекс едва ли. Миналата седмица с тия драми виното ми приседна сега съм се запазила с бира и се надявам да е по добре положението.
Но уникална е Диана с тази рокля. Тони ако я види ще трябва да го приема брат му в спешното. Нали като е под напрежение все нещо му става на горкия. Ще обърне очите със сигурност.

# 566
"Спящата принцеса сладък сън сънува,
и в съня и ХА принцът я целува."

Ех тоя Тони съвсем издаде багажа милия. Цял ден се смея с неговите произведения. Той затова брат му му се подиграваше в началото, че я гледал като ученик. Няма начин да не му знае подходите.
Тази седмица с тия репортажи и с тия промота, направо съвсем утежниха дочакването на вторника. Надявам се само да скъсят дистанцията нашите хора вече, че иначе ще има разочаровани. Но чак кекс едва ли. Миналата седмица с тия драми виното ми приседна сега съм се запазила с бира и се надявам да е по добре положението.
Но уникална е Диана с тази рокля. Тони ако я види ще трябва да го приема брат му в спешното. Нали като е под напрежение все нещо му става на горкия. Ще обърне очите със сигурност.

Батко поне умее да се владее, а това малкото съвсем ще оплете кабелите.
Казвам ви аз, тази фотосесия ще донесе напрежение.

# 567
Абе Батко и Малчо ще удържат някак, те са мъжки момчета. Но ако Пенев отнякъде стане свидетел, ще има хипертонична криза Joy

# 568
Абе Батко и Малчо ще удържат някак, те са мъжки момчета. Но ако Пенев отнякъде стане свидетел, ще има хипертонична криза Joy
Цял шок ще е. JoyПенев и Владов дето все я базикат ще си намерят майстора. Joy Няма как да не я видят. Предчувствам, че ще има едно изненадано "Ама това Огнянова ли е?!?" Joy

# 569
Нали всички разправят колко опасна била. Сега ще ги оправи набързо.

Общи условия

Активация на акаунт