Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Аууу, Майче, ти си готов монтажист, можеш да отидеш да им помагаш Grinning
Много благодаря, Батко е в ролята на Разярения бик, Зорница не знам как успява да го удържи, но имам чувството, че и нея ще отнесе от зор да стигне до Врабчев. А Врабчев също е оголил зъбки Grinning
Изобщо не мога да си представя какво може да предизвика такъв гняв. Thinking

Иначе, да споделя, че установих, докато Зорница го озаптяваше, че много им отива да са прегърнати Blush

Яница, да, пораснала й е косата и е още по-красива Simple Smile

# 466
А как понасяте коментарите на хората около вас,че нямало свестни български сериали,актьорите били дървени,речника уличен ... Аз побеснявам здравата ...

# 467
А как понасяте коментарите на хората около вас,че нямало свестни български сериали,актьорите били дървени,речника уличен ... Аз побеснявам здравата ...
Ами  smile3533 не им обръщаме внимание , има хора , които никога нищо не са направили , а само мрънкат и критикуват . Те са си достатъчно нещастни и без да спорим с тях .
В чест на истината в предишните сезони понякога гледах филма , само защото е български , но сега ни радват много  bouquet

# 468
Една, честно казано около мен няма много такива хора или поне не са си споделяли с мен тия мисли. Ако някой ми каже така, питам гледал ли е и какво. Ако ми каже, че не е, няма какво повече да говорим Simple Smile
Ако е гледал, може да  пообсъдим едно-друго Simple Smile
Специално за Откраднат живот много не се обяснявам. Вчера точно едни приятели ми казаха, че е станал сапунка и преди имало по-интересни случаи. Честно казано, нямам ентусиазъм да споря. Казах само, че на мен ми е интересен.
Не знам дали осъзнавате, но нашето обсъждане тук влиза в такива детайли, че човек, който просто хвърля по едно око вечер, няма как да го убедиш, че в еди коя си сцена начинът, по който Калин е погалил Наталия е показал цялата им любов и затова ти харесва Joy
Затова обичайно не влизам в такива дискусии.

# 469
  • Разпиляна във въображението
Сцената добре, обаче коя е тази русата?!

# 470

Специално за Откраднат живот много не се обяснявам. Вчера точно едни приятели ми казаха, че е станал сапунка и преди имало по-интересни случаи. Честно казано, нямам ентусиазъм да споря. Казах само, че на мен ми е интересен.

Аз като цяло не се обяснявам много за сериалите. Специално за "Откраднат живот" (понеже в момента гледам само него) не влизам толкова в разсъждения кое, как и защо и не задълбавам в детайлите, както тук. Хората около мен, които го гледат, не се вглеждат в тях и нямат нужда да им пълня главата с това. Дето се вика не се вкарват във филма като нас. Grinning  Аз ако чуя, че някой не го кефи сериала им казвам, само, че много изпускат Grinning и, че мен си ми харесва въпреки всичко. Все пак хора сме - всеки има различно мнение и интереси, не мога да им налагам мнението си.

# 471
Сцената добре, обаче коя е тази русата?!
Пълна мистерия. Гледам я, че доста свойски си стоеше, като да не е някоя случайна. Ама каква е, що е...ще чакаме четири седмици явно Grinning

# 472
В онази интересна бой-сцена  между Батко и Пиленце  дали пък Врабчев  не е закачил Зорница , че се пуска и на двамата братя ? И защо Врабчев не е с  екип , а по сако ?
Русата мацка ми се стори ,че е по екипче - облечена като сестра .

# 473
Ели, не знам каква е драмата, но Врабчев всъщност налита и Тони го държи. Марио скочи чак, когато Врабчев явно нещо каза.
А Марио ми изглежда като хем да налита, хем да попрегръща Зори Grinning Не знам защо, но имам усещането, че в този момент вече са изгладили различията си тия двамата хубавци. А може би така ми се иска просто.

# 474
Аз, понеже не мога да го гледам от 20.00, следя коментарите в темата и по това се ориентирам как се развива действието.
Много е приятно да си коментираш с хора, също толкова запалени, като теб.

# 475
Аз не се впечатлявам от това кой какво харесва или не харесва в сериала. Обсъждаме с близки и познати кой какво гледа/харесва и ако има нещо общо коментираме, ако не подминавам и до там. Все едно да седне някой на мен да ми говори за турски/индийски сериали, може да има много добри сред тях, но не са мой тип и това е.

# 476
  • София
Много приятен репортаж, сега го изгледах, този Краси прави винаги забавни репортажи.  Simple Smile

# 477
Всички, които сме тук ни описват най-добре тези гифчета Joy :

# 478
Йес! Първото най-добре ни описва. Grinning Когато се е случило нещо, за което сме изписали сума ти страници в разсъждения как ще бъде, дали ще се случи така или по друг начин и изведнъж вземем, че се изненадаме или разочароваме даже от развитието, изглеждаме точно така - изкъртваме клавиатурите. Joy По-скоро второто е за разочарованието (финала на миналия сезон примерно Grinning).

# 479
Йес! Първото най-добре ни описва. Grinning Когато се е случило нещо, за което сме изписали сума ти страници в разсъждения как ще бъде, дали ще се случи така или по друг начин и изведнъж вземем, че се изненадаме или разочароваме даже от развитието, изглеждаме точно така - изкъртваме клавиатурите. Joy По-скоро второто е за разочарованието (финала на миналия сезон примерно Grinning).

Финалът на миналия сезон беше като края на света, така ми се струваше.
Но ето, че пак сме щастливи, дори повече от преди.

Общи условия

Активация на акаунт