Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Да, и от щастие сме изтъркали клавиатурите си в последния месец сигурно. Joy

# 481
А Марио ми изглежда като хем да налита, хем да попрегръща Зори Grinning Не знам защо, но имам усещането, че в този момент вече са изгладили различията си тия двамата хубавци. А може би така ми се иска просто.
Иска да се докопа до Врабчев, но все пак да не премаже Зорница по пътя си Grinning. И аз съм с такова усещане, че са затоплили отношенията си, то до тогава кой знае през колко спорове и целувки ще са минали Grinning

Има и един кратък момент от репортажа, Зорница ми изглежда сякаш разстроена:

# 482
Вера, преживяхме старата любов, открихме нова Simple Smile

# 483
А Марио ми изглежда като хем да налита, хем да попрегръща Зори Grinning Не знам защо, но имам усещането, че в този момент вече са изгладили различията си тия двамата хубавци. А може би така ми се иска просто.
Иска да се докопа до Врабчев, но все пак да не премаже Зорница по пътя си Grinning. И аз съм с такова усещане, че са затоплили отношенията си, то до тогава кой знае през колко спорове и целувки ще са минали Grinning

Има и един кратък момент от репортажа, Зорница ми изглежда сякаш разстроена:

А на мен ми изглежда като да е физиономия на Диана измежду заснемането на кадрите, не от самата сцена, която снимат в този момент. Малко комична ми изглежда, че да е част от сценария. Grinning

Fairy, само да не ни изневери и тя, че...Joy

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 22:32 от yanitsa.s

# 484
  • Ланкър, планините Овнерог
Изгледах го току що репортажа. За Ковачев (бате) ми се затвърди мнението. Не знам името на актьора. Мънка си под носа, като за актьор е ужасТ. Визията не я коментирам, не всички може да са убави кат' мен. В говора ми напомня на Алекс Алексиев и неговия бате.
Тонката и с новата прическа ми иде да го подстрижа. Все едно крие недостатък с това прехвърляне от едната страна на другата (като плешивите чичковци)

# 485
3 часа не съм влизата в темата (О, ужас!) и 50 мнения Joy Реших, че са пуснали ново промо и сте блокирали форума от вълнение Joy
Като сте започнали със споделянето, радвам се, че ви открих, защото някои от околните определено искат да ми връчат жълта книжка, за това, че живея в сериала Joy

# 486
3 часа не съм влизата в темата (О, ужас!) и 50 мнения Joy Реших, че са пуснали ново промо и сте блокирали форума от вълнение Joy
Като сте започнали със споделянето, радвам се, че ви открих, защото някои от околните определено искат да ми връчат жълта книжка, за това, че живея в сериала Joy

Дона, аз затова не си обаждам, че съм луда и съм се филмирала. Прикривам се. Joy Понякога, като пиша тук от телефона и майка ми седи до мен и ме пита "абе на кой пишеш толкова?". Joy

# 487
Ох,като свърши и няколко ди ми е мноого празно. Ако ще и оранжева книжка  да получа: обичам го този сериал,харесвам актьорите,въздействат ми и са като приятели за които ме е грижа... А ако някой не харесва нещо е свободен да смени канала!

# 488
Хахахах, моята знае, че чета и пиша във форума и само пита (не само за сериала, и за други неща) - я кажи, какво е мнението на мамите, пише ли се по въпроса? Joy

edna,  няколкото дни почивка са, за да гледаш по 3 пъти (минимум) отново сериите от седмицата Wink

# 489
Хахахах, моята знае, че чета и пиша във форума и само пита (не само за сериала, и за други неща) - я кажи, какво е мнението на мамите, пише ли се по въпроса? Joy

edna,  няколкото дни почивка са, за да гледаш по 3 пъти (минимум) отново сериите от седмицата Wink

Още като качат епизода си превъртам пак, и после на следващия ден не знам колко още пъти да мога хубаво да ги разнищя кой, къде, как погледнал другия, какво е искал да каже и т.н. (все едно правя анализ на литературно произведение в 7-ми клас хаха), чак един път сестра ми ми вика "колко пъти още трябва да го гледаш това?" Joy

# 490
  • Ню Йорк
Аз пак за Ванчето...Тя беше поне в 5ти месец края на предния сезон, после като почна тоя сезон бяха минали няколко месеца, сезона е на път да свърши, а тя не ражда и не ражда  newsm78   Слонче ще да е  Joy

# 491
Аз пак за Ванчето...Тя беше поне в 5ти месец края на предния сезон, после като почна тоя сезон бяха минали няколко месеца, сезона е на път да свърши, а тя не ражда и не ражда  newsm78   Слонче ще да е  Joy
Не бе, принцесо. Беше в четвъртия месец, когато свърши сезона. Минаха три месеца и като почна сезона, казаха, че е в 32-ра седмица и остават още осем седмици. След първите 16 епизода са минали 3-4 седмици. Всеки момент трябва да влезе в деветия или е влязла току-що в деветия.

# 492
За пръв път  ми е неприятно ,че в понеделник  дават  Капките  ooooh!
Бих издържала   ако дават по два епизода  наведнъж  Peace

# 493
До края на април, може и да роди Ванчето  Joy От Crew Casting търсят бебе момче, така че все пак, вижда й се края на тая мъка  Grinning

# 494
За пръв път  ми е неприятно ,че в понеделник  дават  Капките  ooooh!
Бих издържала   ако дават по два епизода  наведнъж  Peace

Аз пък поне се успокоявам, че ще дават нещо далеч по-приятно от "Съдби на кръстопът" например. Joy

До края на април, може и да роди Ванчето  Joy От Crew Casting търсят бебе момче, така че все пак, вижда й се края на тая мъка  Grinning

Значи Галактическата принцеска може да се успокои, ще имаме бебе скоро. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт