Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Има обаче напредък. Като се сетя за изкуствените бебета-вързопчета в първите сезони Joy

# 496
  • Ланкър, планините Овнерог
В края на предния сезон Наталия роди, сега бебето е на 4м. Значи са минали 4м, туй Ванче требе да ражда вече, да му се не види.

# 497
Ама много ви се иска да ражда вече Joy Ако знаете. само каква драма ги чака тогава, щеше да искате да роди в края на сезона. Шоуто тепърва започва Wink

# 498
Бебето на Наталия трябва да е на 3 месеца, защото като й спря кърмата се ядосваше, че "дори 3 месеца не успяла да кърми".
Та тъй де, 3-4 месеца, там някъде, и аз чакам Ваня да ражда Grinning Че ми е интересно какво ще стане нататък.

# 499
Аз не мога да си обясня защо се отказаха да пътуват за Украйна. Бъбречната криза отдавна мина.

# 500
Аз не мога да си обясня защо се отказаха да пътуват за Украйна. Бъбречната криза отдавна мина.

Защото сценаристите нещо са изтървали нишката Joy

Все пак Ваня все още може да пътува

# 501
Времето в сериала е разтегливо понятие. Бебето на Kалин и Hаталия се роди в края на миналия сезон. . В началото на този cезон, действието продължи с три месеца напред, те се върнаха след още осем епизода и постояха поне няколко дни в България, преди да стане инцидента, така че това бебе трябва да е минимум на четири месеца. Обаче накрая, тя дори и три не успяла да го кърми  Laughing Hе внимават сценаристите  Laughing
Поправям се, изгледах го сега - четири казва  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 09:24 от Zlati***

# 502
Ееее,  сега подробности Simple Smile Не бива да се вглеждаме толкова, че колко грешки ще им намерим Wink

Злати, каква е тази тъжна физиономия от теб? Wink Не изгря ли вечерницата тази нощ? Или си притеснена, че не са използвали микулич от 3 епизода? Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 503
Злати, каква е тази тъжна физиономия от теб? Wink Не изгря ли вечерницата тази нощ? Или си притеснена, че не са използвали микулич от 3 епизода? Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Тъжен, ама хубав Stuck Out Tongue
Ще я почакаме с Батко тая Вечерница, да огрее на правилното място  Laughing

# 504

Толкова да си права значи...

# 505
Ще я почакаме с Батко тая Вечерница, да огрее на правилното място  Laughing

Не съм казала, че не е хубав - всъщност като се натъжи, за пръв път ми стана хубав Grinning 
Цяло Слънце ще грее, усещам Joy

# 506
Трябва да питаме Тони кога ще изгрее Вечерницата, той нали чете разни неща по въпроса Joy

# 507
Трябва да питаме Тони кога ще изгрее Вечерницата, той нали чете разни неща по въпроса Joy

Питах го, ама не казва, пази тайната за себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази сутрин една колежка ми разказва разпалено как започнала някакво 3 годишно обучение по астрология, аз правя връзка със сериала и изпаднах в див смях Joy

# 508
Моя грешка, явно съм чула грешно Grinning
Хем се почудих и аз как бебето ще е под/около 3 месеца, ама ми се изясни сега.

И аз не знам защо не заминават Мазови. Може да са толкова погълнати от собствените си неволи, че това е изтласкано на заден план и ще се сетят като е късно. Хем пък не смятам, че биха неглижирали нещо толкова уж важно з тях.

# 509
  • Разпиляна във въображението
А и Ваня беше на преглед тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт