Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 251
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Ако Ваня роди детето тук има вариант да
я съдят от името на Мазов за отнемане на правата. Тя дори и да не го впише като баща това  лесно се доказва с ДНК тест. За да се отнемат правата трябва да се докаже, че има психични отклонения или не полага грижи за детето. Много сложно и тромаво. Социални ходят в домовете им. После в съда се искат и свидетели поне двама. Абе тежко ще е, но не е невъзможно.

# 526
  • София
Тоест поне още един сезон мъка с тази Ваня. #2gunfire

# 527
Аз нещо изтървах, извинете ме за тъпия въпрос.
Кой знае че Ваня носи бебето на Мазови? И как я представят те пред останалите?
 bouquet
Иначе- Тони ми е много анти, брат му-  Crazy, но нещо ми се струва да има тик като говори, някак си криви устата наляво. newsm78

# 528
 bouquet

Кой знае - има няма половината болница Grinning
Със сигурност Кръстева знае, Наталия знае, Стилянова знае, вече и Мама Мазова знае. Останалите не знаят за съществуването на Ваня и не се интересуват, а и няма на кого да я представят, тя си седи вкъщи и само ходи на прегледи, никой не пита каква е, що е. 

# 529
 bouquet

Кой знае - има няма половината болница Grinning
Със сигурност Кръстева знае, Наталия знае, Стилянова знае, вече и Мама Мазова знае. Останалите не знаят за съществуването на Ваня и не се интересуват, а и няма на кого да я представят, тя си седи вкъщи и само ходи на прегледи, никой не пита каква е, що е. 

И Захариев би трябвало да знае - нали имаше една сцена пред болницата миналия сезон, когато Стилянова му каза какво са намислили.

Защо ли си мисля, че накрая всички ще разберат??

# 530
То стига само на Пенев да кажат 😀😀

# 531
На когото искат да казват, ама да ражда вече тая Ваня, че не се трае #2gunfire #2gunfire

# 532
То стига само на Пенев да кажат 😀😀
Или на сестра Ненева ... между другото чух гласа й в една тв реклама на активия.

# 533
Като г говорим за гласове и реклами защо си мисля, че на Перелик говори мазов

Сигурно бъркам, но в един момент много напомня

# 534
Ето малко акценти за тази седмица

Ако Зорница се развява с тези рокли в Свети Кирил, по- добре е Марио и Тони да не са на работа, че проблемите ще се задълбочат рЕзко.

# 535

Ако Зорница се развява с тези рокли в Свети Кирил, по- добре е Марио и Тони да не са на работа, че проблемите ще се задълбочат рЕзко.
Е, Марио може да си седи там. На него му е нужно нещо да го побутне и да се усети каква жена ще изпусне. Joy Интересно ми е каква ще е причината за подобно нещо в болницата. Залагам на някой пациент фотограф да а хареса и да я предложи за рекламно лице.

# 536

Е, Марио може да си седи там. На него му е нужно нещо да го побутне и да се усети каква жена ще изпусне. Joy Интересно ми е каква ще е причината за подобно нещо в болницата. Сигурно някой пациент фотограф ще я хареса и ще я предложи за рекламно лице на нещо.

Ама той съвсем ще започне да гледа тъжно и жално, няма да мога да понеса повече такива погледи.
Като дете от Източния Блок пред Кореком Simple Smile

# 537

Е, Марио може да си седи там. На него му е нужно нещо да го побутне и да се усети каква жена ще изпусне. Joy Интересно ми е каква ще е причината за подобно нещо в болницата. Сигурно някой пациент фотограф ще я хареса и ще я предложи за рекламно лице на нещо.

Ама той съвсем ще започне да гледа тъжно и жално, няма да мога да понеса повече такива погледи.
Като дете от Източния Блок пред Кореком Simple Smile
То не се знае дотогава как ще са тия двамата. Зависи... Grinning Wink

# 538
Юхууууу, значи ще видим в действие онази червена рокля Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

А, като нищо скоро да обере шоколадовите яйца в корекома Wink

# 539
  • София
Може Огнянова да ходи на четенето на стиховете на онзи пациент, който я сваляше.

Общи условия

Активация на акаунт