Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 март 2018, 01:23 ч.

Психотронните Оръжия и ХААРП

  • 1 831
  • 2
  •   1
Отговори
  • Плевен
  • Мнения: 116
Изследванията за влиание на психиката на човек чрез нискочестотни електромагнитни облъчвания е започнала още от времето на Н. Тесла.Като  през средата на миналия век чрез проекти на ЦРУ и КГБ   мн. учени  потвърждават че вече тази технология е стигнала до там че могат да внушават мисли от разстояние и контролират /зомбират/ хора . Как става това?
Знае се че мозъкът на човек работи с електрически импулси които се предават между невроните и така си споделят информация .В зависимост от  честотата в херцове   тези състояния са разделени на групи на мозъчни вълни и който е наясно с хипнозата и медитацията е запознат с тях.Тета,Алфа,Бета и Гама честотите.
 
Методите за влияние върху тези честоти и състояния на мозъка са много:като започнем през медитацията,йогата ,хипнозата,магия ,околната среда примерно природата и планината,музика и стигнем до модерните генератори на подобни излъчвания като телефоните,антените на мобилните оператори и модерни психотронни оръжия .Щом тези оръжия бъдат насочени към човек или група хора , те влиаят на мозъка с определена честота като човека се синхронизира с тази честота и изпада в определени състояния.
В черната магия се използва подобна технология , но за разлика от новите оръжия при магията се взима вълна и честота на енергията от природата или носител: пръст от гроб,вода от мъртвец,живак,труп на животно ,развалено яйце и мн. други.
Всеки един от  тези елементи съдържа вредна за човек енергия и информация и чрез ритуал тя може да бъде насочена към жертвата и наслоена в енергийното тяло като по този начин влияе на психиката и здравето на човека , и това всъщност е Черната Магия.
Енергията по своята същност има свойството да пренася и информация и опитните Окултисти и Адепти знаят това и знаят как да я закодират в даден амулет или муска и да повлиаят на определен човек за да постигнат целите си  , а вече и съвременните учени знаят как да закодират послание и дори глас в електромагнитна вълна..
Всъщност в тези технологии няма нищо ново , това се е използвало за влияния още преди хилядолетия .
Съоражението ХААРП е такава технология за излъчване на нискочестотни вълни с изключителна мощност която може да поразява цели почти на всяка точка на земята като обхваща огромни територии и дори цели държави .Чрез тази технология може да се контролира функционирането на мозъка,да се създават емоции в групи от хора ,да се влиае на клетките и здравето на хора и дори и мн.,мн повече.
Само да споня тук че ХААРП се намира в Аляска , а по статистика Аляска е територията на най-много самоубийства на глава на населението в САЩ 4 пъти повече от другите Щати вижте тук ... https://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=ru&u=http … 5&prev=search .Не знам дали е от излъчванията на съоражението ХААРП ,но такива съоражения има и във Финландия и Норвегия и четох статистика че в Скандинавските страни са най-много самоубийства на глава от населението в Европа.Всеки който е по-чувствителен ако се доближи до антена на мобилен оператор ще усети напрежението от нея и колко е отвратително.От доло е видео с предаване по темата с проф Лъчезар Филипов завеждащ катедрата по Космология към БАН.


Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 03:36 от Калоян Пламенов

# 1
  • Мнения: 5 053
Т.е. искаш да кажеш, че ако човек застане във Фарадеев кафез каквито и магии да му правят няма да го застигнат ?  От това което пишеш означава ли, че ако черната мафия е електромагнитна вълна с ниска честота, то неутрализацията и е друга черна магия на същат вълна но с обратна фаза ? 

# 2
  • Плевен
  • Мнения: 116
Не неотрализацията е прекъсване на енергийния поток-влианието и пречистване от остатъчната енергия.За кафеза не съм се замислял ,но това все пак не е електрическа енергия.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 10:22 от Калоян Пламенов

Общи условия

Активация на акаунт