ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 988
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, има ли запознати към момента как стои ситуацията с тестовете за Ковид при планово секцио. Всеки лекар преценява за себе си, или са измислили нещо да се правят от болницата.

# 661
  • Варна
Теста за Ковид е препоръчителен, но не е задължителен за прием в болницата.

# 662
Здравейте,
Имах записан час за преглед при д-р Боян Георгиев този петък.
Отмениха часът ми ,тъй като доктора ще отсъства.
До колкото разбрах ще го замества управителя на МЦ “проф.д-р Д.Стаматов” д-р Цветомира Великова.
Може ли мнение за д-р Великова?
(Не съм бременна,но целя бременност почти година.Точно това исках да обсъдя с др.Георгиев и да начертаем план за действие.......)

# 663
Като лекар не знам, била съм на болнични при нея, намахана, нахилена, мила.После пак може да отидеш при лекаря на преглед по мое мнение.

# 664
Като лекар не знам, била съм на болнични при нея, намахана, нахилена, мила.После пак може да отидеш при лекаря на преглед по мое мнение.

Благодаря за отговора  !
При д-р Георгиев съм раждала и след това съоветно и посещавала за прегледи.Часовете му обаче са в работно време и е много трудно да съчетаеш преглед и работа 🙂.
Затова и съответно не отложих часът ,а приех да отида при  д-р Великова.

# 665
Здравейте, мами Simple Smile Има ли наскоро раждали на 7 мия етаж да споделят впечатления , както и да препоръчат лекар за нормално раждане 😇😇

# 666
Здравейте, мами Simple Smile Има ли наскоро раждали на 7 мия етаж да споделят впечатления , както и да препоръчат лекар за нормално раждане 😇😇

Аз родих юли 🙂 Готвих се за естествено раждане , но се наложи секцио . Бях с нисък белтък ,намалени околоплодни води и високи тонове при бебето . За щастие се доверих на правилния доктор . По препоръка за естествено раждане избрах екип с доктор Липчев и не съжалявам . Въпреки,  че се наложи секцио , той ми вдъхна спокойствие при раждането и след това  ,беше до мен до деня на изписване . За отношението на сестрите и акушерките ще кажа само , колкото има и добри , толкова и криви . Важно е доктора,  да е до вас и да му се доверите , тогава всичко ще мине добре .
Успех ❤❤❤

# 667
Благодаря за отговора 😌

# 668
Здравейте момичета, насочила съм се към АГ, моят лекар е д-р Жеков. Можете ли да ми кажете, допуска ли се бащата по време на раждането,ако е с -тест или не? И каква е разликата между прословутите 6 и 7 етаж😅🤔

# 669
  • Варна
Родих със секцио декември на 6ти етаж.
Условият там са:
Две двойни стаи с общ санитарен възел, т.е. максимум 4 момичета ползате тоал. и банята.
Стаите са малки, но чисти и топли. Има ТВ с жетони.
Бебето го носят на 3ти ден сред операц. и грижите стават денонощно твоя грижа. На 3ч. носят мляко, ако имаш проблем с кърмата да дохранваш. Там се къпе, трябва ти хавлия и дрехи за преобличане. Къпе се от персонала, а ти го обличаш. Леглото на бебето трябва да го заснелеш с твой чаршаф и одеало, но може и да си поискаш, ако нещо не носиш.
Всеки ден минават на визитация и може да питаш каквото те притеснява.
На етажа беше тихо и спокойно, лично аз съм била и в ОКРБ във ВИП стая. Мога да кажа, че в АГ беше по-приятно и изхранването добро.
Късмет!

# 670
@gpanova изключително полезна информация, много благодаря:)) в списъка,който ми дадоха оттам никъде не беше споменато за одеалце и чаршаф за бебето. А на 7 етаж също ли са две момичета в стая с общ санитарен възел? И какво ви е общото впечатление за отношението на акушерките там?

# 671
Само искам да допълня, че на шести етаж можеш да бъдеш и сам в стая, при желание. В този случай стаите са две единични с общ санитарен възел. Успех! Blush

# 672
  • Варна
Знам, че си сам в стаята, но мисля санит. Възел е пак в общото коридор с др. стая. Персонала от АГ и от неонатология бяха любезни и готови да отговорят на въпросите ти или поне аз не срещнах нито една "сърдита" 😁
Опитваха се да помогнат на едно момиче да кърми и да не се отказва, което е похвално според мен.
Истинско болнично наблюдение в реанимация на родилките, голяма разлика с това в ОКРБ. Пускат ти радио за настроение и беше украсено на всякъде за Коледа.
Бебетата са на др. етаж и нямат достъп до тях майките, ако са в интензивно или на терапия за жълтеница. Незнам как ги обгрижват и какви са условията. Дават информация всеки ден от 12.30 до 13 пред отделението.

# 673
  • Варна
На 7 етаж стаите са единични, като на две стаи има общи санитарни възли - отделно баня и тоалетна.
На етажа има отделна операционна и родилна зала само за пациентките на етажа и според мен достатъчно персонал, за да могат да обърнат внимание на всеки.
Септември не пускаха татковците по никакъв начин, сега не знам.

# 674
Аз бях на 7ет, февруари 2020, като цяло съм доволна, помагат за кърменето, да, дори ми дадоха професионална помпа и нов накрайник,че бях зле с надути гърди...
1 общ възел е, както и банята.Отделни стаи, тогава таткото можеше да е с мен, бе преди раждането, след това с първите минути с бебчето, после всеки ден като бях в стая, без опред.часове, това и исках, аз не съжалявам.Не исках да съм с друг човек, но всеки си решава и знае какво търси.

Общи условия

Активация на акаунт