Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 март 2018, 11:35 ч.

ВИП отделение към АГ болница Варна

 • 28 714
 • 484
 •   1
Отговори
# 465
 • Мнения: 495
Аз знам, че др Ковачев изражда, но само секцио.Иначе и аз съм доволна от др Али и при мен се падна случайно на смяна; трябва да говориш с лекаря, който избереш как стоят нещата и с анест.
Аз платих (по спомен) 600 за избор и 4 дни по 120 лв за ВИП.(ако не бъркам, товя помня)
Доволна съм от условията и това, че бях сама и можеше по всяко време да има до мен близък човек, без знач.час, но сега вероятно е различно.

# 466
 • Мнения: 270
Здравейте, записвам се и аз за втори път в темата. Каката я родих преди 2 години на 7ми етаж. Наложи се да планираме секцио. Бях при Николов той оперира с Липчев, в интерес на истината, който гинеколог ме е гледал след това казва, че операцията ми е била перфектно направена. Тогава анестезиолог ми беше Димитров, за съжаление той напусна малко след това. За д-р Али съм чувала също само добри отзиви.
По принцип всеки си оперира с определен човек в екип, изключения има само при форсмажорни обстоятелства. Анестезиолозите не знам дали не са, който е на смяна.
Аз лично лошо отношение не съм получила от никого и са идвали да ме насърчават да кърмя, и са ми носили добавка винаги, дори последните дни защото ни задържаха 6 дни педиатърката реши да не пише да ми носят добавка. Пропуснаха ме на едното хранене, обаче аз видях, че няма да станат нещата и помолих сестрата, момичето каза да няма проблем ще им кажа да ти донесат за следващото хранене.
Единствено имаше една сестра на едното нощно дежурство дето и беше крив света, е баш тогава единствено ми се наложи да звънна на звънеца, защото бебето изведнъж ревна неутешимо. Идва тя супер намусена как съм и нарушила нощния покой (беше 8,30-9,00) и ми вика "Ми сигурно е гладно нахрани го" врътна се и излезе. Страшно ме изнерви тогава, но и теглих една и се оправих сама и хич не съм си го сложила на сърцето.
Сега дали отношението е било такова, защото бях при завеждащия родилно, дали случих на добра смяна(но едва ли ние седяхме 6 дни), но абсолючно от всички останали получих много добро отношение и внимание. 

Сега ноември ми предстои раждане, ще трябва вероятно да съм пак секцио, мислих мислих пак АГ ще избера ще видим вече дали Николов ще е до тогава още на работа.

# 467
 • Варна
 • Мнения: 75
Здравейте! Някой може ли да сподели при настоящата обстановка пускат ли придружител/ посетител в стаята след раждането? Раждала съм в АГ на 7 етаж преди 11 години, тази година мисля пак да  бъда там, но няма дни на отворени врати и може да са се променили някой неща. Все още не знам дали ще съм нормално или секцио и затова не съм се насочила към лекар - терминът ми е през септември. Тогава останах доволна от отношението и условията. Бях планово секцио, което улесняваше запазването. Доколкото знам ако съм нормално няма гаранция, че ще мога да съм на 7 етаж. Кой лекар бихте ми препоръчали за нормално раждане?

# 468
 • Варна
 • Мнения: 292
След като сте била секцио, няма как да сте нормално сега.

# 469
 • Мнения: 931
Напротив, може да роди сега нормално.
Минали са доста години и няма никаква пречка. Трябва да намерите, иначе,лекар който да се съгласи да ви изроди нормално.
 Към Д-р Г.Георгиев бих се насочила аз.
Актуална информация нямам за жалост.
Първото си дете родих там нормално,но преди 6г.
Второто детенце го родих декември,но избрах друго лечебно заведение по ред причини.
Успех.
След като сте била секцио, няма как да сте нормално сега.

# 470
 • Мнения: 270
Гр. Георгиев и Николов са добър избор за нормално в АГ. Мирчева по принцип също. След 11 години, ако няма предпоставки за секцио е напълно възможно да се роди нормално, въпроса е кой ще е ентусиаста, който ще се наеме.
 Абстрахирам се от това, че темата е за АГ, Друмев в Майчин дом знам, че е израждал нормално след секцио без проблем, но той почина лека му пръст миналата година. Може би Славчев в Окръжна би се навил.

Вече въпроса е колко държите да е нормално. Тъй като говорим за АГ определено Николов или Георгиев. До колкото знам за нормално раждане след секцио освен годините между двете се гледа и причините довели до решение за секцио първия път.

# 471
 • Мнения: 16
Момичета моля за информация !
Търся мнения за д-р Липчев . Бременна съм в 35 г.с. Следящият ме лекар ме насочи за естествено раждане при въпросния доктор , трябва да му звънна другата седмица за преглед . Малко съм притеснена  ще бъда благодарна за всякаква информация , както и за всичко свързано  раждането и отношение на 7 ми етаж .
Благодаря !

# 472
 • Varna
 • Мнения: 21 317
Чувала съм добри отзиви за него.
Вижте се с лекаря и сама преценете.

# 473
 • Мнения: 495
Ако имаш въпроси ми пиши на ЛС, бях на 7ет и бях при него ...но февруари,
 сега с ковид не знам как е на 7ет⚘

# 474
 • Мнения: 1
Здравейте,записвам се да следя темата,тъй като ми предстои на есен, живот и здраве да раждам и съм се насочила към АГ заради специалистите там. Информацията която имам относно цените е от вчера и ми е дадена от регистратурата в болницата. Цената  с избор на екип без значение дали е секцио или нормално раждане е  600лв + 200лв ако има упойка. Съответно зависи и от избора на етаж: 4 етаж безплатно, 5 етаж по 60 лв на ден (там настаняват по две жени в стая),6 етаж сама в стая 80 лв, 7 ВИП етаж 120 лв. Храната се заплаща по 7 лв на ден.

# 475
 • Мнения: 495
Явно има промени
Аз бях 7ет по 120лв, не съм плащала за храна , бе включена
Бях секцио и спинална, платих 600 само за екипа

# 476
 • Мнения: 193
А ако си секцио, не е ли задължителна и включена упойката?

# 477
 • Мнения: 94
Родих там през април, секцио, платих 600лв за екип, за упойка не съм плащала и х80лв на 6ет, за храна не съм плащала.. Може да има промени..🤔

# 478
 • Varna
 • Мнения: 21 317
А ако си секцио, не е ли задължителна и включена упойката?
Да включена е.

# 479
 • Мнения: 270
Родих там през април, секцио, платих 600лв за екип, за упойка не съм плащала и х80лв на 6ет, за храна не съм плащала.. Може да има промени..🤔
До колкото разбирам на 6 ет. сега е както беше преди на 5ти. Сама си в стая, а има ли баня към стаята или е една за 2 стаи?

Общи условия

Активация на акаунт