ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 963
  • 802
  •   1
Отговори
# 555
Вие давахте ли някаква почерпка за докторите и персонала?

# 556
Аз имах желание и го бях планирала още преди приема ми.В крайна сметка само 2 жени, които работеха там ми бяха полезни и бяха мили, та заслужаваха (дадох го на изписващата, тя бе и поелата дъщеря ми и измила, сложила гривна и показала на таткото малката, случайно стана да е тя и на изписването, понеже сменят смени, тя ми помогна и с кърменето и ми даде профес.помпа с нов накрайник за мен),дадох го на из изписващата, като бе за целия етаж.Отделно имах за лекаря.

# 557
Да.

# 558
Да.

Каква и как организирахте почерпката?

# 559
Да.

Каква и как организирахте почерпката?
Близките ми донесоха 3 торби в деня на изписването.  1 за д-р Али,1 за сестрите и акушерки на смяна и 1 за другата смяна. Мъжа ми ги занесе в стаята горе, до пред родилна зала.
На лекаря му се отблагодарихме в друг момент.

# 560
Явно е голям късмет човек да се падне при доктор Али. Дано и при мен да е той.

Докато бяхте в реанимацията, багажът при вас ли ки беше?

# 561

Докато бяхте в реанимацията, багажът при вас ли ки беше?
Не. Багажа ми беше в стаята, и беше заключена. Една санитарка ми донесе ключа в реанимация. Стоеше на масичката. После помолих да ми донесат телефона, зарядно, очила, вода...

# 562
Момичета, а вода откъде взимате? Ще си оправям багажа и се чудя колко вода да взема. И кой ще ми качи багажа, като не може да дойде някой с мен. Памперсите при вас ли стоят или ги взимат? Един или два пакета да сложа?
Ако може някоя мама да ми помогне със съвет за багажа, ще съм много благодарна.
Вода носих цял стек на Девин 750 мл

# 563
Отделете си нещата за бебчо и тези за вас за реанимация, така че бързо да ги откриват, при мен имаше 8 раждания и достааа ги мързеше да те донесат нещо и да ти обърнат внимание...
Ако решите може и тапи за уши, т.като реанимация е една стая с 2 легла, плюс апаратите, точно до стаята на персонала и слушах 24часа за пътуване до Турция и покупки, за отпуски, за почерпки и подаръци от родилки, за колко раждания имало днес и прочие...
Удобно е ако имате несесер с някои неща, лекарство (аз пия лтироксин),тапи за уши, огледало,зарядно,телефон,сухи и мокри кърпи е подобни неща...

# 564
Здравейте момичета ! Минала седмица станах Мама на нашето прекрасно момче. Дълго го чакахме и благодарение на д-р Александров и неговият професионализъм , видяхме двете чертички след втората и инсеминация.
Екипа , който избрах за раждане беше д-р Липчев . Нямам думи,  да опиша колко невероятен човек и професионалист е той . Получих пълно спокойствие , отговори на всички въпроси , вдигане на телефона в късните часове и едно безболезнено секцио по спешност.
Избрах седми етаж. Удобството беше :
1.Операционната е на етажа , отсреща са стаите на реанимация.
2.Леглата са страшно удобни .
3.Банята е чиста,  хигиената на ниво .
4.Стаята е светла , комфортна,с климатик има всичко необходимо за бебе , мама и багаж.
5. Медицинските сестри обясняват всичко,  което ви интересува при грижата за бебето ( е има и такива,на които света им е крив , но все тая ) .
Тест за Корона вирус не съм правила .
Храната не съм плащала отделно . Не беше никак лоша и съобразена по рецептурник.
Цената за ден е 120лв , 600 лв .екип.
Истината е , че няма особено значение етажа , а отношението на доктора . Д- р Липчев , ме посещаваше сутри и вечер,  през останалото време го тормозех по вайбър . А също така беше предупредил сестрите , за някои важни за мен неща .
Оставям избора на Вас ! Бъдете уверени в себе си , мислете позитивно и ако имате и грам съмнения в нещо , потърсете второ и трето мнение .
Успех Heart

# 565
Честито, мила DjidjiVal,чака те най-щурата и приятна лудница, най-сладките грижи и прегръдки, желая ви здраве с бебчо и бързо възстановяване (аз се възстанових бързо и идеално след секцио при дрЛипчев).❤❤❤🍀🍀🍀Гуш!

Напълно подкрепям думите ти!Точно и ясно, пълно и полезно,  си описала всичко❤⚘

# 566
А някой да е избрал д-р Танев?И дае родила някоя мама наскоро при него ?

# 567
А някой да е избрал д-р Танев?И дае родила някоя мама наскоро при него ?
Mного мами го избират, натоварен е.

# 568
Честито, мила DjidjiVal,чака те най-щурата и приятна лудница, най-сладките грижи и прегръдки, желая ви здраве с бебчо и бързо възстановяване (аз се възстанових бързо и идеално след секцио при дрЛипчев).❤❤❤🍀🍀🍀Гуш!

Напълно подкрепям думите ти!Точно и ясно, пълно и полезно,  си описала всичко❤⚘

Благодаря ти от сърце Heart
Възстановям се бързичко:blush: и се наслаждавам на всеки момент! А за докторите моето мнение е такова , получил ли си професионално отношение , грижа и ангажираност от лекаря си , трябва , са се отбележи и сподели . В крайна сметка всеки сам си решава , но хубаво е когато има кой , да те насочи Flowers Tulip
Вярвам , че ще бъдем полезни и на други мамчета тук Gift HeartGift HeartGift Heart

# 569
Цитат
Вода носих цял стек на Девин 750 мл
В какво го носихте? Някой помогна ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт