ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 963
  • 802
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, за секцио трябва ли да си без пръстени и бижута като цяло?

# 646
Аз бях без. Попитайте лекаря си.❤

# 647
  • Варна
Аз не нося пръстени, но не съм си махала сребърното синджирче

# 648
  • варна
Здравейте, момичета!!! Преди няколко дена разбрах, че съм бременна - инвитро при Кисьов. Много неща не са ми ясни и ще ви помоля да ми обясните - кога могаи там издават  ли болничен, там водят ли се ЖК , на колко време правят прегледи? Всичко което споделите ще ми е от полза - много съм объркана , на преглед съм в понеделник , но ми се иска до тогава да имам някаква яснота .Благодаря ви Two Hearts

# 649
Мими, ще ти пиша като имам време, аз също имам детенце с помоща на доцКисьов🤗🥰

# 650
  • варна
Orion_Sagitta, много ще съм ти благодарна мило:blue_heart:

# 651
Orion_Sagitta, много ще съм ти благодарна мило:blue_heart:
Оправи си моля те личните, че ми дава, че са забранени Flowers Hibiscus

# 652
Здравейте, момичета!!! Преди няколко дена разбрах, че съм бременна - инвитро при Кисьов. Много неща не са ми ясни и ще ви помоля да ми обясните - кога могаи там издават  ли болничен, там водят ли се ЖК , на колко време правят прегледи? Всичко което споделите ще ми е от полза - много съм объркана , на преглед съм в понеделник , но ми се иска до тогава да имам някаква яснота .Благодаря ви Two Hearts

Първо честито ! В клиниката ще те преглеждат до 12 седмица . Трябва ти гинеколог който да ти води ЖК - примерно д-р Анжел . Болнични след 12 седмица , ако има причини за издаването на такъв . До тогава болнични от ЛК . Ако имаш повече въпроси , може да пишеш и на лични .
Лека бременност !

# 653
  • варна
Orion_Sagitta, оправих го мило:relieved:
Усмивка, благодаря ти Flowers HibiscusД-р Анжел на 7 етаж ли е? Каква е цената на ЖК?
Доц.Кисьов изражда ли?

# 654
Мими , д-р Анжел води жк в малката сграда до АГ . Иначе работи и на 7 етаж . За Кисьов , трябва да питаш него . Аз бях при д-р Александров (и двамата ) .

# 655
Здравейте, предстои ми планово секцио на 30.10. и мъжа ми ме попита от къде може да получи информация за бебето докато съм в реанимация. Преди ходеше до неонатологията и питаше на място, ама сега незнам какво да му отговоря. Имате ли някаква представа дали може да се звъни на телефоните посочени на сайта на болницата?

# 656
  • Варна
По принцип анестезиолога ще вземе телефона ти и ще направи снимки на бебето по време на операцията. След това ще ти даде телефона в реанимация и ти можеш да информираш мъжа ти.

На вратата на неонатология имаше телефони. По принцип дават информация на родителите всеки ден в 12ч на място предполагам и по телефон.

# 657
Благодаря ти за информацията. Ще му напиша телефоните на неонатологията и да се пробва да звъни там.

# 658
Здравейте, при нормално раждане в АГ-то, в кой момент оставят бебето при майката?

# 659
Ако майката е добре, два часа след раждането я качват в стая и носят бебето. Поне така беше при мен, когато родих там първото си дете.
Здравейте, при нормално раждане в АГ-то, в кой момент оставят бебето при майката?

Общи условия

Активация на акаунт