Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мом ОФ 3 много ме разсмя, аз също имам много газове и понякога с клиенти едвам издържам да си тръгна. Иначе аз съм със секцио първото и сега и второто по предписание. Горе долу 10 Тина дни преди термин се определя датата . Не се чака до последно, но каквото каже док. Дано само лятото да не е планирал почивка тогава, че много си държим за този доктор. Аз искам в аг Варна .
Иначе вече взехме кошарата, количката е поръчана след месец идва- харесах си на Хаук, немски са и цената за комплекта е поносима. Не е много тежка и казаха , че са здравички. Останалото ще купувам май когато излизам в отпуска. В Айко видях много хубави ванички и шишенца!

# 196
  • София
Още едно ЗА надути цени в БГ, затова поръчвам всичко онлайн от УК или ДЕ. Мен също ме сърбят ръцете за покупки,но си имам всичко от каката. Единствено съм си поръчала бодита с къс ръкав за новородено, защото каката ми е зимно бебе, и всичко лятно ми е по голямко.

# 197
Аз съм взела само няколко бодинца за 0-3 мес, едно панталонче и едно якенце. Малката ми дъщеря си хареса една блузка и я облече на един плюшен котарак. 😁Каза ми, че моето бебенце още го нямало и сега тя щяла да облича найното "бебенце". 😋

# 198
И аз със сигурност съм планово секцио, А щото каката беше спешно секцио, а сега и с 2 няма мърда не при това предното раждане ми е много скоро. Аз съм доста по назад от вас 22гс и термин 19 август, но по предписание искат да ги вадят 34-36гс поради опасност от усложнения. 100% юлска девойки ще са настроила съм се, онзи ден обсъдихме с док на ФМ че преди 30гс задължително да тичам към МД София, ако е след това и вървят едри може и при моята док в Тина Киркова ама.. пак си има има едно но... почвам май да сменям нагласата, че по добре и сигурно за бебките ще е МД. Нямам си идея от лекарите там, позната при Дяволов роди близнаци, тс мисля да изчакам още месец, - два и да му звъня. Ама аз съм си нон стоп с контракции та макс до 6седмици трябва да имам финално решение

# 199
Без да знам за конкретното състояние на майките с предишно секцио, само информативно да кажа, че след секцио може да се ражда нормално, ако всичко върви наред.

# 200
И през ум не ми е минавало да раждам ествствено. Още 5тия месец казах на моето АГ, че ще раждам секцио и не искам да ме убеждава и да ми “налива акъл”, че съм млада и е по-добре естествено.
Даже не търся причини за секцио, просто го реших и това е. Simple Smile ще видим след това дали е правилното решение

# 201
На мен ще ми е първо раждане,но искам да е нормално ( разбира се,ако всичко е наред) Simple Smile Само още се чудя за еп. упойка,чела съм из форума мнения,но то и да реша че искам,знам че не винаги може да се сложи.Дай Боже само да сме добре с бебо,пък каквото-такова. Simple Smile

# 202
  • София
Аз също съм много навита за нормално, ама каквото сабя покаже - малчо още си е седалищно, така че обмислям и варианта секцио, защото, ако не се врътне е по-трудно и опасно за него естественото раждане.

Иначе епидуралната ми е включена в пакета така или иначе - ако има време за нея ще я сложим, ако не - стискам зъби и тва е. Grinning

# 203
  • София
И през ум не ми е минавало да раждам ествствено. Още 5тия месец казах на моето АГ, че ще раждам секцио и не искам да ме убеждава и да ми “налива акъл”, че съм млада и е по-добре естествено.
Даже не търся причини за секцио, просто го реших и това е. Simple Smile ще видим след това дали е правилното решение

+1
Но за съжаление, аз все още водя голям спор с моето АГ за това секцио. Упорито ми отказва и това си е...
Но, в крайна сметка не е единственото АГ в София и вече съм намерила с кой да я сменя 😄
Няма сила, която да ме убеди да родя нормално.

# 204
  • София
Кажете кои са тия лекари, че аз все на обратното попадам - дето ме натискат за секцио. Grinning Иначе последно, тази при която се следя ми остави избор, с опцията,ако не се завърти детето - да се примиря и да ме резне Grinning

# 205
Аз, ако имах избор не знам кое бих предпочела. Това за нормалното раждане, след секцио не бях чувала, хубаво е да се знае, но така или иначе имам забрана да се напъвам от очния ми лекар.
Тук си бях доволна от секциото, местна упойка, чувам си плача на детото, веднага ми го дават в реанимация, след като ме зашиха. Доста неприятно беше усещането да ме чистят и да ми тъпчат червата и вътрешностите обратно, ама предпочитам така, отколкото да спя и всичко да изтърва.

# 206
  • София
Кажете кои са тия лекари, че аз все на обратното попадам - дето ме натискат за секцио. Grinning Иначе последно, тази при която се следя ми остави избор, с опцията,ако не се завърти детето - да се примиря и да ме резне Grinning

Всички лекари в Надежда... 😄

# 207
  • Варна
Тези експерименти - нормално след секцио, не благодаря! Вече чухме по новините за няколко фатални случая. Опасно е и това си е , може и всичко да е ОК , но аз не поемам такъв излишен риск. Само за упойката се колебая, но каквото каже док. Хем ми се иска да го чуя като проплаче, хем съм по- плашлива и ако се забави ще изпадна сигурно в истерия .. май повече ме е страх от спинална та упойка.

# 208
И моята госпожица последно беше седалищно, много се надявам да се обърне, защото и аз искам естествено раждане. Моя приятелка ще ражда естествено след първо секцио преди 4 години. Лекарите предпочитатат плановите операции. За съжаление го има и момента, че при секцио взимат повече пари. Ще държа до последно на естественото, мъжът ми каза, че ще ме поддържа за челна стойка ако се налага, за да се обърне Joy

# 209
  • София
Представям си гледката. Аз сутрин се въртя като кит в леглото,докато се изправя, представям си какво ще е на челна стойка Grinning Аз вече не мога да му хвана спатиите на моя младеж думка ме навсякъде - ниско, високо, встрани. Вчера така се беше позиционирал,че дори през тениската си личеше, че се е заврял на една страна и стърчи. Ще го видим на 19 на кой хал е, вече сигурно е към 1 килограм, че на мен започва лекооооо да ми натежава, пък особено като ставам се чувствам вехте, вехта, все едно ще се разпадна.

Общи условия

Активация на акаунт