Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 525
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Luxemburg
Рокси взех на дъщеря ми миналата година от английския амазон за 30 и няколко паунда. После стана над 100паунда. 
Аз затова се терзая дали да не взема за след 2г едно. Имат за някои размер по 25£ и направо си е без пари на тая марка.
Ако детето е дребнично може и да му е леко голямо. Днес питах приятелка която има 2 размера от едното яке и ми е отговорила че размер 8г е взиман за дете 130-134см, а размер 10г за 140см. Надявам се да се ориентирате така. Аз не бих прескачала номер за да го носи повече, просто ще стои в гардероба 2г и няма смисъл.

# 586
# 587
  • Luxemburg
Счупи ми се ютията след 15г вярна служба. Много си я харесвах и мисля пак з Филипс Азур да си взема. Помолих съпруга ми да я отвори за да се увери че е изгоряла, но не иска и ще се наложи нова да взема съвсем скоро. Но кой модел бихте препоръчали? Досегашната ми беше 2400w и 100гр пара. Най-новата е 3000w и с 260гр пара. Този модел е доста намален https://www.amazon.de/dp/B01LZP3LHC/ref=emc_b_5_i, но се чудя дали да рискувам с по-стар модел или да си взема от новите?

Намален Лореал за деца и чудесен за допълване за 1,50£ https://www.amazon.co.uk/dp/B001RYUCBK/ref=pb_pd_luc_rh_sim_01_0 … ng=UTF8&psc=1

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 09:42 от ronicat

# 588
  • София
Аз имам показаната. Преди около 2 години я купих 99лв на промоция в някой от Техно-тата.
По същото време я следях и в амазон, но там беше по-скъпа.  Но ти май не беше в БГ...
Доволна съм, нямам проблеми с нея.
Тогава аз също се чудех между нея и по-новите модели. Основно, защото бяха и по-красивички цветово Simple Smile
Спря ме това, че те бяха с автоматично регулиране на температурата и парата, а бях изчела много негативни коментари за тази автоматизация. Но нямам личен опит и може да се окаже не лошо това.

# 589
Някой с мнение за тези момчешки боти? Колебая се между тях и тези Timberland.

# 590
  • София, Манастирски ливади
С тимбърленда синът ми изкара миналата зима.Удобни са, не се е оплаквал, не пропускат, не са мръднали като цяло. Само връзките са от ония кръглите, които се развързват лесно, но не е болка за умиране Simple Smile За 18,25 паунда съм ги купувала Юли 2017

# 591
  • Luxemburg
И аз съм доволна от Тимбърленд. Удобни, топли, сухи. Купувала съм боти и апрески и от двата типа съм била доволна. Отговарят си на номерата.

# 592
  • София
Най-накрая ми блокираха парите за филтрите Брита от м. януари тази година (по 6 паунда бяха). Обаче веднъж са ми блокирали цялата сума, веднъж за 3/4 от сумата. Поръчах 4 пакета, т.е. втората сума съответства на 3 от 4те пакета. Влязох си в поръчките и видях, че са разделили поръчката на две - веднъж 1 пакет и втори път 3 пакета. Писах им, казаха, че не са ми дръпнали парите, защото парите се дърпат само при подготвяне за изпращане на артикула, да съм спокойна, щели само веднъж да си дръпнат сумата. Амазон твърдят още, че след като са блокирали цялата сума, банката им е отказала тези 3/4 от сумата?!? и те са ги заявили отново. Сега какво да правя? Да звъня в банката?

# 593
Имам проблем с една пратка в Амазон.де , купих грешен модел но не мога да канцелирам поръчката защото си взеха почти веднага парите.

Купих на 14,05  след няколко часа при опит за отказ излиза че е  в процес на обработка .
Пиша им , отговарят:
 To keep you fully informed on the progress of your order, we would send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.  Once you receive this e-mail, please simply inform us about it by replying to this e-mail. We can then contact the carrier on your behalf and request them to stop the delivery and return the package to us. That way you will be fully refunded for the order.

След като ги уведомих за наличие e-mail :

I will gladly initiate the return of your order with the carrier so I have already sent a form to the carrier to stop the delivery of your order  and send it back to Amazon.
As soon as we receive the confirmation of our carrier that the return process has started, we will issue a refund.

Но въпреки всичко пратката продължава да пътува към мен , писах им отново.

As the order was dispatched, we need to wait for the carrier to return the parcel so the refund can be processed.
I have contacted the carrier once again and  have informed them to stop the delivery of your order as soon as possible so we can issue the refund for you.

И въпреки това  пратката си пътува към мен с Oesterreichische Post , трябва ли да се вземе пратката ако ми я доставят?

# 594
Попитай ги на чата,как да постъпиш

# 595
  • София
Имам проблем с една пратка в Амазон.де , купих грешен модел но не мога да канцелирам поръчката защото си взеха почти веднага парите.

Купих на 14,05  след няколко часа при опит за отказ излиза че е  в процес на обработка .
Пиша им , отговарят:
 To keep you fully informed on the progress of your order, we would send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.  Once you receive this e-mail, please simply inform us about it by replying to this e-mail. We can then contact the carrier on your behalf and request them to stop the delivery and return the package to us. That way you will be fully refunded for the order.

След като ги уведомих за наличие e-mail :

I will gladly initiate the return of your order with the carrier so I have already sent a form to the carrier to stop the delivery of your order  and send it back to Amazon.
As soon as we receive the confirmation of our carrier that the return process has started, we will issue a refund.

Но въпреки всичко пратката продължава да пътува към мен , писах им отново.

As the order was dispatched, we need to wait for the carrier to return the parcel so the refund can be processed.
I have contacted the carrier once again and  have informed them to stop the delivery of your order as soon as possible so we can issue the refund for you.

И въпреки това  пратката си пътува към мен с Oesterreichische Post , трябва ли да се вземе пратката ако ми я доставят?

Можеш да откажеш пратката ,така ще се върне обратно и ще ти върнат парите.

# 596
  • София
Някой с мнение за тези момчешки боти? Колебая се между тях и тези Timberland.
Мъжките от този модел на Timberland са умалени.

# 597
  • Варна
 Здравейте Flowers Hibiscus ,
 някой  който знае френски  би ли ми помогнал с превода на  описанието на  сутиена https://www.amazon.fr/Triumph-Soutien-Gorge-Jours-Manche-Femme/d … 0_&dpSrc=srch
интересува ме , дали има подплънки, че вече купих един , който е без...
Благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 598
  • София
 някой  който знае френски  би ли ми помогнал с превода на  описанието на  сутиена https://www.amazon.fr/Triumph-Soutien-Gorge-Jours-Manche-Femme/d … 0_&dpSrc=srch
Има, когато е с подплънки е push up пише го на твоя, води се с повдигаш ефект.

# 599
  • Варна
Скрит текст:
 някой  който знае френски  би ли ми помогнал с превода на  описанието на  сутиена https://www.amazon.fr/Triumph-Soutien-Gorge-Jours-Manche-Femme/d … 0_&dpSrc=srch
Има, когато е с подплънки е push up пише го на твоя, води се с повдигаш ефект.

Благодаря, за включването Миленски bouquet bouquet
и аз така си мислех , ама преди няколко дена получих
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006TUA4HO/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 великолепен като изработка точно "втора кожа" , но е без подплънки само леко подплатени  чашки, затова  се допитвам до вас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт