СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Момиичета, изпитвам нещоо като болка или по скоро бодежи в кръста... Като си сложа ръката на корема усещам нещо като помърдване... Иииии мннооого лек дискомфорт в корема, малко започвам да се шашкаам да не би да имам контракции пих 2хапчета но шпа сега ще пия и 1 магнези ... Много съм шашната ! В 19с+4 дена съм

# 376
  • Пловдив
Никита,лягаш,почиваш и ще мине.Ако не мине или боли повече,лекар

# 377
Никита,лягаш,почиваш и ще мине.Ако не мине или боли повече,лекар
Дали са контракции, до сега абсолютно никакав дискомфорт съм имала... И сега ми е доста притеснено, пих малко повече сода с лимон да не би заради нея да е ?

# 378
Снощи имах подобни бодежи в кръста, не можех да се наведа да извадя дрехите от пералнята. Легнах и като починах малко бях по-добре.
А за контракциите, възможно е да са подготвителни, бракстън хикс, но при тях се получава втвърдяване на корема без болка. Ако има болезнени контракции е добре да се консултираш с АГ.

# 379
Задължително сподели на лекаря, бодежи в кръста може да се усещат от промяната в центъра на тежестта с нарастването на бебето, което е напълно нормално, но може и да са контракции.

# 380
Сега като лежа понамаляват, дано да спар изцяло пък утре ще звъня на АГ

# 381
Здравейте. 19+2 г.с. Харесах си един комплект със стерилизатор и шишета и се чудя дали да го поръчвам или да изчакам още мъничко. Рано ли е да започвам с покупките?

# 382
  • Across the Multiverse
Sollsoll, стиснати плаци и от мен. Всичко ще е наред !

За кг на ЖК ме теглят и отделно на ранния скрининг също ме питаха. Втората ФМ още не съм я правила.

На мен рязко ми порасна корема  Laughing Както бях като преяла допреди 2 седмици, сега от хеликоптер ми личи, че съм бременна  Shocked И с първата бременност бях така, но сега ми се струва, че и формата на корема ми е друга  Thinking

# 383
Аз честно казано нямам намерение да купувам нищо поне до края на 8 мия месец .Както се казва това ти е най -малкия дерт ,нещата можеш и за 1 ден да ги купиш ,набелязваш и купуваш ,но това си е мое мнение. Simple Smile

# 384
Майчета, добро утро!
Има ли такива от вас пазарували от сайта www.baby.bg  продукти на  Dizain baby. По-специално ме интересуват бебешките креватчета Тони, понеже само такъв тип креватче ни се хваща в стаята, тези с част за повиване отгоре и чекмеджета отстрани на кошарката са ни големи. Интересува ме паянтови ли са? Гледам, че и във Виденов имат промоция на креватчетата - 176 лв., но са с неподвижна решетка, а и сме имали някои несполучливи покупки от тях и някак си с недоверие гледам на тях.

# 385
Здравейте, включвам се и аз в темата. Чета я с интерес. Терминът ми е на 22 Септември, избрала съм Майчин Дом и Д-р Хранов, който ме е израждал мен на времето Simple Smile
в 18-та седмица съм и получих въпросните бодежи наскоро, след което Хранов ми предписа Магнерод 3х2 на ден + Витамините за бременни, които пия и така 3-ти ден ..... поуспокоиха се нещата.
 След 2 седмици съм на първата ми ФМ и съм притеснена. Ходя на работа редовно всеки ден и още не съм споделила на работодателя за бременността.

# 386
Здравей лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile Щом ти е втора значи няма да си толкова шашната като тези от нас, на които е първа. Може би скоро трябва да споделиш на работодателя, че то ще вземе да си проличи изведнъж.

# 387

Mn.nikol Благодаря! Първа бременност ми е, много съм шашната.
Може би не се изразих правилно. Имах в предвид, че д-р Хранов е израждал майка ми с мен на времето.
Желая безпроблемна бременност на всички Септемврийски мамита Simple Smile

# 388
Извинявай, аз не съм разбрала правилно. Значи ще се шашкаме заедно Simple Smile Аз вчера например забравих, че съм бременна и се изтръшках на леглото както си правех преди да забременея и после дъъълго време размишлявах дали може да съм направила беля.

# 389
Здравей, сподели какво е казал лекаря, и аз съм в 21 г с.вече, но засега нямам усещане за пулсираше.

Вчера бях на лекар, и във връзка със силното пулсиране ниско долу, което беше и доста продължително, док каза, че било нормално. Имало много венички, които ще ги усещам на различни места и че всичко е окей.  Този отговор не беше много изчерпателен, но поне беше успокоителен Hushed

Иначе всичко е наред. Този път док каза, че е момиченце, предния път беше момченце.... Май евентуално ще разбера на ФМ другата седмица Rolling Eyes
Важното е да е живо и здраво вкрайна сметка Blush

Общи условия

Активация на акаунт