Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се броят седмици по време на бременност?
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се броят седмици по време на бременност?
-
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
-
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
-
Какви са симптомите и усещанията при усещане на бебето по време на бременност?
-
Каква е третата задължителна проверка по време на бременност?
И нашата разходка до гражданското, тъй си я представям. Само приятели са, роднините сме съкратили до братя и сестри и по една баба .. тъкмо коремчо ми е перфектно извинение да не си причиня сватба с тъпан и 200 гости
нашата сватба ще е края на май. Надявам се и до тогава да се чувствам толкова добре колкото сега. Само съм в дилема за обувките, да не взема и аз да стоя на възглавнички 3 дена
Ехх хубаво изживяване е сватбата. И аз като си спомня моята сватба
ме обзема едно приятно чувство. Бях в 3 или 4 месец бременна и аз не спрях да танцувам. В края само си мислех как ще се доберат до леглото.
Изследването ми е отрицателно за Даун, Едуардс и Патау. Сутринта към 8:30 разбрах резултата и още не мога да се съвзема. В сряда пуснах само крадкия вариант на изследването, който става до 5 работни дни. За по-подробния просто е късно. Много неприятно изживяване. Не го пожелавам на никой.