СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Бях същото кръвно 80/50 веднъж,пак така много ми прилоша. Бях вкъщи и веднага го премерих. Като цяло върви 90/60,100/60. Тогава АГ единствено ми каза обем течности трябва да има. Айрян със сол,кола,компот със захар и много вода.
Да, много е хубаво да имаш апарат под ръка , да може да земеш правилните мерки винаги имам кола в нас, а и винаги съм била със ниско кръвно и днес като ми прилоша първо си помислих че може да съм го дигнала. Добре че вече всичко е ОК

# 406
  • Пловдив
Аз съм при д-р Ангел Ставрев. Първи опит инвитро, чакаме момиче . На нито един преглед докторът не ме е питал, нито е мерил килограми, обиколки и т.н.  Записва си някакви неща на компютъра след прегледите и ме праща на изследвания за кръв и урина през определено време. В 21г.с. съм.
И сега като ви чета и взех да се замислям...
Женска консултация никой не ми води. Мислих, че като ходя при един гинеколог е достатъчно...

# 407
  • Beyond the stars
На мен ми мерят и кг и кръвно на всяка консултация. С ниско бях и все още съм, но идеята за апарат не е лоша. Ще приватизирам от свекървата  Mr. Green

Twinkie сладки мигове като сватбена торта ви желая  Hug И нашата разходка до гражданското, тъй си я представям. Само приятели са, роднините сме съкратили до братя и сестри и по една баба .. тъкмо коремчо ми е перфектно извинение да не си причиня сватба с тъпан и 200 гости  Laughing

# 408
Много бременни булки станахме в нашата група Grinning нашата сватба ще е края на май. Надявам се и до тогава да се чувствам толкова добре колкото сега. Само съм в дилема за обувките, да не взема и аз да стоя на възглавнички 3 дена Grinning

# 409
  • Beyond the stars
Много бременни булки станахме в нашата група Grinning нашата сватба ще е края на май. Надявам се и до тогава да се чувствам толкова добре колкото сега. Само съм в дилема за обувките, да не взема и аз да стоя на възглавнички 3 дена Grinning

Ние сме на 26.05  Mr. Green Аз нито обувки смея да си взема, пък съм си избрала, нито рокля. Ама нали най-хубавият аксесоар на жената бил бременното коремче, та на него ще заложа.
И на кецове за ресторанта  Laughing

# 410
И ние сме на 26-ти Grinning иначе и аз до скоро нямах рокля, избрах я преди няколко дни Grinning уговорихме се да я преправяме в последния момент, за да не ни изненада коремчето Grinning

# 411
Twinkie пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот Gift Heart Ехх хубаво изживяване е сватбата. И аз като си спомня моята сватба Relieved ме обзема едно приятно чувство. Бях в 3 или 4 месец бременна и аз не спрях да танцувам. В края само си мислех как ще се доберат до леглото.
Между другото моята рокля за сватбата беше от две части. Бюстие и пола. Бюстието беше с връзки и сама си регулирах ширината.

И имам добри новини за амниоцентезата. Simple Smile Изследването ми е отрицателно за Даун, Едуардс и Патау. Сутринта към 8:30 разбрах резултата и още не мога да се съвзема. В сряда пуснах само крадкия вариант на изследването, който става до 5 работни дни. За по-подробния просто е късно. Много неприятно изживяване. Не го пожелавам на никой.

# 412
Много се радвам Sollsoll , че всичко е наред Flowers TulipFlowers SunflowerFlowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers Cherry Blossom

# 413
Нашата не беше разхождане до гражданското само, решихме, че искаме така да си изживеем емоцийте, пък и много искахме църковен брак, а не може без него, ако не си подписал в гражданското ... та така се навързаха нещата... За тъпаните обаче бях категорично ПРОТИВ Grinning и дойдоха да ме откраднат от вкъщи, но казах, че чуя ли тъпан, няма да намерят булка.. Grinning и без това се чувствах като мечка малинарка...

Момичета, съвет, ако сте решили да трошите пари по рокли и обувки - недейте Grinning аз моята я взимах от приятелка и с голяма отстъпка, готова, обувките ги купих в последния момент... 2-3 часа след началото на сватбата вече беше пораздрана отдолу, нищо, че с високите обувки не се опираше в земята , но постоянно се спъвах..да не говоря, че постоянно трябва да се придържа така или иначе... и до края дантелите ми висяха... отдолу беше черна, защото бях си взела кецове за танци и кой знае колко хора са ме настъпвали... иМърМяу въпреки това, че 80% от времето бях на ниски обувки и то удобни, краката ми изтръпнаха и се подуха и пак седях на възглавнички... Grinning

Една снимка качвам.., дантелите са страхотни, но заради падналото ръкавче ги разкъсах от вдигане на ръце Grinning
Скрит текст:

# 414
Sollsoll, радвам се за добрите резултати! Blush

Момичетата, които сега ще се женят - много сте смели. Grinning Аз бременна не бих се навила на сватба в никакъв случай. Като се сетя само каква лудница беше с мъжа ми като се женихме - цялата организация, агенции, фотографи и още куп работи и лошо ми става. Тогава ми дойде нагорнище всичко, а сега както се уморявам 10 пъти по-бързо дори не си го представям.

# 415
  • София
Мина и моята ФМ, всичко е наред с бебка, отговаря си точно на 22 г.с, тежи 440 гр., в средата на нормата.
Плацентата ми се е вдигнала и вече е почти 3,7 см, до 28 г.с има време, за да достигне нужните 4 см.

Sollsoll, много се радвам, минала съм през този стрес и знам, какво е.  Hug

Twinkie, чудесна си! Heart Eyes

# 416
Аз го усетих последните 2 седмици преди сватбата, добре, че шефа е разбран, че беше едно тичане по сватбата, на прегледи за бебето, но си заслужаваше!

# 417
Нашата не беше разхождане до гражданското само, решихме, че искаме така да си изживеем емоцийте, пък и много искахме църковен брак, а не може без него, ако не си подписал в гражданското ... та така се навързаха нещата... За тъпаните обаче бях категорично ПРОТИВ Grinning и дойдоха да ме откраднат от вкъщи, но казах, че чуя ли тъпан, няма да намерят булка.. Grinning и без това се чувствах като мечка малинарка...

Момичета, съвет, ако сте решили да трошите пари по рокли и обувки - недейте Grinning аз моята я взимах от приятелка и с голяма отстъпка, готова, обувките ги купих в последния момент... 2-3 часа след началото на сватбата вече беше пораздрана отдолу, нищо, че с високите обувки не се опираше в земята , но постоянно се спъвах..да не говоря, че постоянно трябва да се придържа така или иначе... и до края дантелите ми висяха... отдолу беше черна, защото бях си взела кецове за танци и кой знае колко хора са ме настъпвали... иМърМяу въпреки това, че 80% от времето бях на ниски обувки и то удобни, краката ми изтръпнаха и се подуха и пак седях на възглавнички... Grinning

Една снимка качвам.., дантелите са страхотни, но заради падналото ръкавче ги разкъсах от вдигане на ръце Grinning
Скрит текст:

Прекрасни са ти дантелките Heart Eyes
За обувките значи все пак ще взема и високи, така и така ще боли Grinning а иначе за трошенето на пари по рокли няма смисъл никакъв, разбрах го след бала Grinning сега роклята ми е на съвсем скромна цена.. А и както фотосесията ни ще е на плажа, не си представям да изсипя цифра за рокля, която ще стане цялата в пясък Grinning Относно организацията съм стигнала до никъде.. Ама някак си хич не ми пука, мисля само за бебо. Важното е да се чувстваме добре и да си прекараме супер на сватбата Grinning иначе и нашата сватба ще си е в пълен пакет, само се опитвам да избягам от тъпаните, ама свекитата си държат и за сега е неуспешно

# 418
Soll Soll, Иля благодаря ви Kissing

МърМяу, пясъка ще ти е най-малкия проблем. Може би моите хормони надделяха над свеки, защото и моята така..''Ама каааак така без тъпан?!'' ей така Grinning свекър ми тогава искаше да пее 'Ела се вие превива' за него се съгласих, ама той в деня си беше забравил или се беше спекал Grinning и накрая след сватбата всички бяха доволни Grinning

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 13:40 от Twinkie

# 419
  • Пловдив
Емоциите са неповторими! Но се иска наистина много смелост в нашите състояния! И въпреки всичките неудобства с обувки и бързата умора която ни гони, това е най-хубавият момент на жената!
На моята сватба бяхме само с кумовете, подписахме и сега чакаме като се роди бебка ще ходим и в църквата за продължението, като там вече ще сме цялата рода 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт