СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Liu_3, на мен също ми се гади. По-малко и по-рядко от преди, но не е минало съвсем.

Моят нетипичен проблем е, че ми заглъхва едното ухо, което звучи смешно, но с часове се мъча да го отпуша. И преди бременността ми се случваше, но сега е много по-често. Не ми помагат никакви традиционни методи , а само да си наведа главата ниско и можете да си представите как изглеждам навън като през 5 крачки си навеждам главата все едно съм щраус Rolling Eyes Кръвното ми е ОК.

Благодаря за отговора. Иначе аз попринцип имам проблем с едното ухо и пищи постоянно, но от скоро и другото леко заглъхва. Явно има нещо общо с бременността, но не го мисля много. Дано да ти отмине.

# 91
  • Пловдив
Здравейте, скоро ми предстои ФМ, бихте ли ми препоръчали къде да я направя и колко ще ми струва?Става въпрос за гр.Пловдив
Благодаря предварително! Simple Smile))))

Аз реших да я правя при д-р. Теодор Мерджанов. 80лв струва.

# 92
Здравейте. В 16та седмица съм. Продължава ли да ви се гади на вас по това време? След моите премеждия вече не знам от какво ми е лошо. И имам понякога болки вляво на корема и отгоре, където е слънчевия сплит. Някой има ли подобни оплаквания или идея от какво може да е ?

Аз съм в 17 г.с гади ми се и сутрин си повръщам 😊 и се чувствам все уморена и само ми се лежи

# 93
Аз също съм в 16та седмица и макар и вече да не е денонощно, изобщо не съм се отървала ог гаденето...
За болките - имам постоянни ниски долу от поне 3 седмици, но след като доктора 5 пъти ми каза, че всичко е наред и е нормално да ги има, вече поне не се паникьосвам и съм спокойна...
Имам и друг тип, познати ми много добре от преди бременността, свързани с ходенето до WC.
Важното е да не са остри, нетърпими, силно пронизващи, както и да няма кървене...

Здравейте. В 16та седмица съм. Продължава ли да ви се гади на вас по това време? След моите премеждия вече не знам от какво ми е лошо. И имам понякога болки вляво на корема и отгоре, където е слънчевия сплит. Някой има ли подобни оплаквания или идея от какво може да е ?

# 94
При мен пък се появи проблем с левия бъбрек(песъчинки), съответно имам и прекрасни болки бях на нефролог и ще пия дълго време неоренал и всеки месец ще ми прави ехография на бъбреци. Ако само с това се отърва ще е чудно, че съм си патила преди години и ми се е налагало болничен престой.

# 95
Mn.nikol, пожелавам ти бързо да се оправяш, минавала съм през песъчинки и бъбречни кризи, знам какво е Sad

# 96
Liu_3, на мен също ми се гади. По-малко и по-рядко от преди, но не е минало съвсем.

Моят нетипичен проблем е, че ми заглъхва едното ухо, което звучи смешно, но с часове се мъча да го отпуша. И преди бременността ми се случваше, но сега е много по-често. Не ми помагат никакви традиционни методи , а само да си наведа главата ниско и можете да си представите как изглеждам навън като през 5 крачки си навеждам главата все едно съм щраус Rolling Eyes Кръвното ми е ОК.

Аз имам същия приблем със заглъхването ма ухото. При мен е дясното. Забелязала съм, че се случва когато се преуморя. А при предишната бременост мисля, че ми бяха казали, че е от ниския хемоглобин.

Не знаех, че заглъхването може да е от ниския хемоглобин Thinking
Аз съм със синдорм на Мениер и със седмици съм била със заглъхнало ухо+виене на свят и гадене. Преумората много влияе, затова и сега гледам много да се пазя, защото лекарствата които се взимат не се препоръчват на бременни. 
Сега за щастие от време на време само ми припуква ухото.

# 97
Аз също съм в 16та седмица и макар и вече да не е денонощно, изобщо не съм се отървала ог гаденето...
За болките - имам постоянни ниски долу от поне 3 седмици, но след като доктора 5 пъти ми каза, че всичко е наред и е нормално да ги има, вече поне не се паникьосвам и съм спокойна...
Имам и друг тип, познати ми много добре от преди бременността, свързани с ходенето до WC.
Важното е да не са остри, нетърпими, силно пронизващи, както и да няма кървене...

Хе хе ние с теб сме много еднакви. И аз имам проблем с WC то и през ден сутрин на гладно хапвам по 1 2 сушени сини сливи и ми е по добре пробвай 😊. Момичета какво ви карат бебчетата да хапвате? Аз преди да забременея хапвах много сладко вафли, шоколади и всякакви такива, а сега .... хич не си и помислям за сладко само тестени неща ми се дояждат 😀

# 98
На мен ми се хапват много плодове , сега ягодите ги пуснаха на горе-долу свясна цена и толкова ягоди не съм яла през живота си. Тестено съм си обичала винаги и сега също, а сладко и на мен преди да забременея ми се ядеше повече отколкото сега.

# 99
  • Пловдив
Blossomm ,ти на ягоди налиташ,аз на едрото,тъмно грозде,дето килото му е 7 лв  Crazy .Обаче още като го видя в магазина,искам да го захапя

# 100
Момичета има ли някоя, която все още да не е усетила отчетливо бебето? Единственото, което усещам е едно чувство все едно мравчица ми лази по корема. АГ предния път, че не можело да усещам бебо все още. А това беше преди 20дни близо. Сега съм 19+2, с предна плацента съм, но се притеснявам вече..

# 101
Аз също преди мнооого обичах сладко, сега да не видя...и аз в момента съм само по тестеното. Чакаме момченце ако въобще е от значение  Laughing

# 102
Blossomm ,ти на ягоди налиташ,аз на едрото,тъмно грозде,дето килото му е 7 лв  Crazy .Обаче още като го видя в магазина,искам да го захапя

Хахаха да , аз гледам да минавам по-далеч, ама понякога и от него намазвам , няма как. Още малко и ще излязат всички плодчета да си хапваме наволя. Flowers StrawberryFlowers TangerineFlowers PeachFlowers WatermelonFlowers Cherries

# 103
  • Пловдив
Момичета има ли някоя, която все още да не е усетила отчетливо бебето? Единственото, което усещам е едно чувство все едно мравчица ми лази по корема. АГ предния път, че не можело да усещам бебо все още. А това беше преди 20дни близо. Сега съм 19+2, с предна плацента съм, но се притеснявам вече..

Това,че не го усещаш за момента е нормално.Причината е предната плацента и това,че ти е първа бременност.Ако се притесняваш,да ти направят един ехограф,бебчо да ти помаха

# 104

И аз не усещам или поне не знам какво трябва да усещам, вчера вечерта сякаш нещо ме подпираше от ляво ама нямам идея бебето ли е било , какво става ... Но не се притеснявай , аз си го обяснявам, че е първа бременност и затова по-късно ще го усетя най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт