СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, на някоя от вас да й се е налагало да мине на комисия за болничния? Не тази от ЖК, а при повече специалисти. Следващата седмица ми свършва болничния, а едната гинеколожка от поликлиниката няма да я има на работа доста дълго време и моят лекар ще ме изпрати на комисия за да си го продължа. Притеснено ми е, че понякога отказвали удължаване болничните.
Ами аз съм болничен от 7 февруари, след първите 20 дни, винаги комисия ги издава ЛКК, само, че аз не ходя при тях на преглед, винаги лекарят ми придвижва сам болничният.

# 271
Момичета, на някоя от вас да й се е налагало да мине на комисия за болничния? Не тази от ЖК, а при повече специалисти. Следващата седмица ми свършва болничния, а едната гинеколожка от поликлиниката няма да я има на работа доста дълго време и моят лекар ще ме изпрати на комисия за да си го продължа. Притеснено ми е, че понякога отказвали удължаване болничните.
Всеки месец болничния ми минава комисия, за мой късмет гинеколога ми е председател и става лесно. До сега не са ми отказвали. Дават по 30 дни наведнъж. Не би трябвало да има проблем.

# 272
Привет, момичета! Nature High Brightness Реших да се включа и аз, че доста отдавна не съм, но пък редовно ви чета. По отношение на феталните морфологии, аз всеки месец ходя на частен преглед и тази събота като бях, лекарката ми каза, че тя всеки път ми прави ФМ, понеже внимателно оглежда бебето и развитието му, с което съм склонна да се съглася. Потвърди, че чакаме момченце, което, разбира се, зарадва таткото, тъй като вече си имаме едно момиченце. Сутринта бях в Lidl и купих някои неща за себе си, а и за бебето, които ще премеря по-късно, включително и сладката рокличка с точките, но на място в магазина ми се стори, че ще стои малко като престилка. С килограмита нещата не са добре, както и с първата бременност, когато качих 25кг. Weary От утре съм в 18 г.с. и вече съм +7кг., но ям от всичко без никакви ограничения. Rolling Eyes
Това с фетална морфология на всеки преглед, нещо звучи странно. Аз също ходя на частно в доста модерна клиника всеки месец, също винаги гледат бебето много подробно, но това не са фетални морфологии. Феталните морфологии се правят в точно определени седмици, когато са се развили точно определени органи, които по-рано не позволяват оглед попълват се данните на лист. Както нухалната транслуценция например, задължително се мери в 11-13+6 г.с. после вече не е показател. Така ми обясниха на мен поне.

# 273
Добре, че ви прочетох и ме подсетихте за Лидъл 😂 Посрещнах щерката от училище и се затъркалях към близкия Лидъл. Взех си клин и синята рокля. Дано съм си уцелила размера 🌞
🤗

# 274
И аз си взех един клин, но роклите са наистина като покривка.

# 275
И аз си взех един клин, но роклите са наистина като покривка.
ММ като ме видя и каза - хайде да я срежем на 2 и да постелем масата 🙄
Все тая, била съм бременна лятото, с една парцалива рокля изкарах вкъщи 😂 Ще ми свърши работа ✌

# 276
Днес минах втората ФМ в 21г.с. всичко е ок, най-сетне чухме предположение за пола. Момиченце Relaxed

# 277
Са се включа и аз с успешни покупки от Лидъл. Взех си едни дънки, два клина - черен и сив, боксери и всичко ми пасна перфектно. От роклите взех бялата на розови точки, хареса ми как ми стои, на мен синята ми е малко по като престилка, не че тази е перфектна, но така да ида до магазина, някъде на близко като сядаме на заведение с приятели на по бира за напред-назад става. За бебчо обаче се въздържах и не взех нищо. Обаче докато ги разглеждах сякаш малкия човек знаеше, че им хвърлям по едно око - пошавваше си вътре. 😁

# 278
Момичета вече съм в 18 седмица и от няколко дни имам усещане, че бебето много шава. До сега не съм усещала движения, но сега от изведнъж го усещам как си плува 😂

# 279
Момичета вече съм в 18 седмица и от няколко дни имам усещане, че бебето много шава. До сега не съм усещала движения, но сега от изведнъж го усещам как си плува 😂
Оо супер , изчакай да усетиш как си поритва и пикочния ти мехур. Хихи това е истинската забава

# 280
Здравейте, вече съм в 21 седмица и от няколки дни усещам пулсиране ниско долу в корема. Дали на някого му се е случвало? Бебо риташе доста миналата седмица, даже виждах как ми се повдига корема на места. Но сега е почти постоянно и ритмично това пулсиране и толкова ниско долу.... В сряда съм на лекар. Ще видя какво ще каже, но дотогава това ме побърква. Иначе не ме боли, само го усещам като мн силен пулс Confused

# 281
 Здравей, сподели какво е казал лекаря, и аз съм в 21 г с.вече, но засега нямам усещане за пулсираше.

# 282
Здравейте, момичета, от  много време не съм писала, но ви чета. Добре дошли на новите майчета Simple Smile

При мен нещата са ок. Чакам момче. С килограмите залитнах нагоре по Великден, но сега с повече салати успях да смъкна 2.

Относно усещането на дедето , аз понякога усещам нещо като леееко боцкане или гъдел отвътре. Не знам това дали е бебето. Аз съм края на 18-та седмица.

Изморявам се все по-лесно, вчера си тръгнах по-рано то работа даже. Мисля си с ужас за лятото, жегите не ми понасят по принцип. Но, няма как, ще търпим.
На фетална съм на 16-ти при Стратиева.

# 283

Изморявам се все по-лесно, вчера си тръгнах по-рано то работа даже. Мисля си с ужас за лятото, жегите не ми понасят по принцип. Но, няма как, ще търпим.
На фетална съм на 16-ти при Стратиева.
Нещо не ми се,получава цитиерането,нз как се прави,съжалявам. Grinning И аз съм на 16 за ФМ при Стратиева от 13ч. Hug

# 284

livia_14 почивай си повече.. Може да са контракции. Аз ниско долу в корема имах нещо като спазми и в болницата ми казаха, че са контракции.

В 21гс съм и бебето го усещам почти всеки път когато легна. Все по-силно започва да рита Simple Smile
Днес съм на ФМ във Фемина при доц. Димитрова.

Общи условия

Активация на акаунт