Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се броят седмици по време на бременност?
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се броят седмици по време на бременност?
-
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
-
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
-
Какви са симптомите и усещанията при усещане на бебето по време на бременност?
-
Каква е третата задължителна проверка по време на бременност?
Реших да се включа и аз, че доста отдавна не съм, но пък редовно ви чета. По отношение на феталните морфологии, аз всеки месец ходя на частен преглед и тази събота като бях, лекарката ми каза, че тя всеки път ми прави ФМ, понеже внимателно оглежда бебето и развитието му, с което съм склонна да се съглася. Потвърди, че чакаме момченце, което, разбира се, зарадва таткото, тъй като вече си имаме едно момиченце. Сутринта бях в Lidl и купих някои неща за себе си, а и за бебето, които ще премеря по-късно, включително и сладката рокличка с точките, но на място в магазина ми се стори, че ще стои малко като престилка. С килограмита нещата не са добре, както и с първата бременност, когато качих 25кг.
От утре съм в 18 г.с. и вече съм +7кг., но ям от всичко без никакви ограничения.

И аз съм на 16 за ФМ при Стратиева от 13ч.