СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Нали уж за Даун най-информативна била първата ФМ, когато мерят нухалната транслуценция и нослето.

# 361
  • Пловдив
Нали уж за Даун най-информативна била първата ФМ, когато мерят нухалната транслуценция и нослето.

Има гранични стойности,при които док вероятно не може да е категоричен

# 362
Soll Soll, моля се и стискам палци всичко да е наред!

# 363
Аз първата ФМ не я правих както и скрининга. Моят лекар уж щеше да ме праща, да ми казва кога да ходя, че било най-подходящо....думи нямам. Много съм му ядосана. Даже когато му дадох епикризата и втория скрининг той изобщо не ги погледна.
Доцентката при която ходих на ФМ се съмнява за Даун, защото има увеличен десен бъбрек и носна кост и тъй като съм вече в 21 гс трябваше да действаме по-бързо.
Момичета благодаря ви за подкрепата. Flowers RoseFlowers TulipFlowers Rose

# 364
Всичко ще е наред. На много места срещнах обяснение, че след 15 г.с. нослето вече е анатомична особеност.

# 365
Sollsoll, всичко ще бъде наред!
Стискам палци за добър резултат.

# 366
Здравейте и аз съм септемврийска мама с близнаци😊. Има ли някое мамче с близнаци да се посъветвам за избор на количка

# 367
  • Beyond the stars
Здравейте и аз съм септемврийска мама с близнаци😊. Има ли някое мамче с близнаци да се посъветвам за избор на количка

Приятелка с близначки е с такава http://buggy.bg/produkti/kombinirani/twinner-twist-duo/ и доволна. Голяма си е, но е комфортна за децата, пък и за близнаци няма кой знае колко компактни варианти.  Wink

# 368
Дами, като ходите на фетална питат ли ви колко килограма сте?

Sollsoll, всичко ще бъде наред! Не се тревожи.

Поздрави на детето със счупеното краче Simple Smile

# 369

мен вчера ме попитаха за килограмите

# 370

мен вчера ме попитаха за килограмите

Това пък защо? Имам предвид въпросите свързани с килограмите. Мен на първата в 12 г.с не ме питаха за килограми. Предстои ми втора ФМ на 14.05, евентуално тогава не знам дали ще  попитат.

# 371
Хм.. етърва ми роди в Щерев и ми разказва, че тяхните били в Тъканна Банка Булген ако не се лъжа, което си е в София?
Булген и Биорегенерация са български банки, да. Биорегенерация се намира в МБАЛ Надежда и обработва проби  24/7, което е огромен плюс. За другата банка не съм запозната.

Sollsoll, силно ти стискам палци всичко да бъде наред! Blush

На ФМ за килограми не са ме питали, но на ЖК си ме теглят всеки път.

# 372
Sollsoll силно вярвам,че всичко ще е наред !
На мен ми казаха,че имало блестящи папиларни мускули, и понеже им казах ,че не съм правила Бхс ми казаха ,че не се знаело дали не е проблем на сърцето или  просто ще се израсте , но днес бях при моя следящ лекар и той каза че всичко си се развива нормално.

# 373
На първата ФМ, ако се прави и БХС паралелно с нея винаги се вписват кг на майката, защото имат отношение при изчислението на двата хормона от кръвните показатели. На втората ФМ понеже я правих без БХС не са ме питали за кг.

# 374
  • Пловдив

Зависи от лекаря.Даскалов при ФМ примерно винаги пита,дори да не се прави БХС.Но аз не му казвам  Joy и трите пъти .Ама,кажи,кажи.Няма да кажа.Много,то се вижда.Марков не пита,не съм правила и БХС.За втората ФМ предполагам също няма да пита

Общи условия

Активация на акаунт