Кауфланд - тема 28

• 84 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Зеленчуци и плодове ги намалят късно вечер ако скоро ще се развалят, а пакетирани продукти има в няколко кашона/щайги из целия магазин - колбаси, млечни, сладки, нехранителни...

# 316
  • Варна
Единственото ми попадение тази вечер са къдрави салатки. Взех ги намалени на 0.29 лв., докато стигна до касата станали по 0.09 лв. Yum
Това всяка вечер ли се случва? Една позната наскоро ми разправи, че ходели да пазаруват в Кауфланд сле 20:30 часа заради такива намаления.

# 317
Ама какви са тия глупости. Обсъждат се банани, някой си казва мнението и друг му се кара, че спами и после същият този друг изписва един куп мнения, никому нужни, за да изразява личното си недоволство. И то в пазарска тема. Я стига! Joy Joy Joy

Ето аз какво интересно си открих днес:
Скрит текст:
за 50 стотинки! (72% намаление)  Купих 4. После как да отслабна, кажете ми! Joy

Не стига че спамиш, ами и дразниш с хубави бонбонки на вкусна цена... и аз искам. Crossing Arms
Диди в кой магазин е това?

# 318
  • Варна
Бриз

# 319
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това всяка вечер ли се случва? Една позната наскоро ми разправи, че ходели да пазаруват в Кауфланд сле 20:30 часа заради такива намаления.
Не всяка. Поне не в нашия Кауфланд. Казаха ми, че зависело от мениджъра на смяна - някои били по-ларж и правели намаления, други - не. Не зная дали е вярно, но е факт, че понякога има намалени плодове и зеленчуци в перфектно състояние, които биха могли без проблем да се продават и на следващия, че и на по-следващия ден на реалната си цена.

# 320
  • оттам, откъдето започва България
Снощните ми къдрави салатки бяха в перфектно състояние. Вярно е, че понякога има и поувяхнали, но просто не ги купувам.
Забравих да се похваля, че снощи си купих намалени спаначени кюфтенца от витрината по 0.16 лв. - много са вкусни. Simple Smile

# 321
  • shumen
При нас намалят вечер след 20 часа знам аз.

# 322
Някой вземал ли е от Луканковия салам на К-класик, който е на промоция в момента?

# 323
Някой вземал ли е от Луканковия салам на К-класик, който е на промоция в момента?
Ние преди време взимахме,но имаше леко странен вкус,не ми допадна. Беше преди месеци,не знам дали беше същия,но не повторихме. Едно от малкото неща с К,които не харесахме. Но ако не е скъп опитайте,може да ви хареса.

# 324
Отивам в кауфланд, вземах 4 банана и един до мен грабна 2 кашона:)) Голем глад. Вярно ще излезе, че си зареждат магазините през тях. Само не знам дали и ДДС-то им го приспадат после. Ако, да, си е на сметка. Вместо да се занимават с некви борси, доставчици и т.н.

# 325
Не им приспадат ДДС-то.

# 326
Ако са търговци на дребно и си вземат фактура, защо да не им го приспадат?

# 327
Вечерно време не съм ходила след 20.30, а явно ще трябва. Hug

# 328
Ако са търговци на дребно и си вземат фактура, защо да не им го приспадат?

Може ли?
В Метро да, но за К, не знам?

# 329
Май и в Лидл издават фактури...била съм свидетел - на мъж пред мен, попитаха го на чие име да е....

Общи условия

Активация на акаунт